P1052400.JPG
P1052400.JPG

P1052407.JPG
P1052407.JPG

P1052409.JPG
P1052409.JPG

P1052416.JPG
P1052416.JPG

P1052418.JPG
P1052418.JPG

P1052428.JPG
P1052428.JPG

Asu: neule, farkut ja kaulakoru

Merkki: neule, Part Two // farkut, H&M // koru, Lumoan (ehkä. En ole ihan varma enää, kun paketti on kateissa) 

Hankintapaikka: neuleen olen ostanut By Emkasta, Tampereelta. Farkut muistaakseni Hämeenkadun Henkalta toissa kesänä ja korun sain huomenlahjaksi (samanlaisten korvisten kanssa) A:lta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mä olen paleleva neulehullu, joten vihreä neule tuli tuomaan vaihtelua mun neulevalikoimaan ja arkipukeutumiseen. Rakastan merinovillaneuleita niiden pehmeyden, helppokäyttöisyyden ja lämmön vuoksi. Farkut on ostettu arkeen ja koru on lahja, joka on mulla kokoaikaisessa käytössä. 

Hankinnan kannattavuus: Ensinnäkin. Jos ottaa mitkä tahansa tarvitsevuuden mittarit, en tarvitse enemmän neuleita. Mutta. Koska ne rakentaa mun arkiasut yhdeksänä kuukautena vuodesta, haluan, että niissä on valinnanvaraa. Kaiken lisäksi mä olen rakastunut vihreään väriin tänä vuonna (eikä vähiten siksi, että mun silmien vihreä väri tulee niissä paremmin esille), joten koin, että mulla oli tämän paidan menevä aukko mun kaapissa. (seli seli).  Farkut ovat pari vuota vanha, ja olen yllätyksekseni pitänyt niitä tosi paljon. Kannattavat siis! Tosin kovilla pakkasilla koloset ei ole hyvä idea. Koru on minusta ihana. Oltiin kyllä sovittu, ettei huomenlahjoja osteta (mä en ostanut), ja silti A oli ajatellu, että tämä on sopiva mulle. En pidä nykyään juurikaan muita koruja kuin sellaisia, jotka voivat pysyä mukana koko ajan, tekipä mitä tahansa nukkumisesta liikuntaan. Jos mun on otettava korut pois jonkun toiminnan vuoksi, unohdan ne. Tämä tarkoittaa, että pidän oikeastaan vain kihla-vihkisormuskokonaisuutta, keskisormen ohuenohuita sormuksia, kaulakorua ja satunnaisesti korvanappeja (jotka unohdan laittaa takaisin, jos välillä pidän isoja korviksia juhlissa). Esimerkiksi nuo Lumoan timanttikorvikset on kauniit, mutta niin isot, että ne on riisuttava yöksi pois. Sinne ne sitten unohtuvat yöpöydälle. 

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat