kolmistaan13_nooranäppilä (3).JPG
kolmistaan13_nooranäppilä (3).JPG

kolmistaan6_nooranäppilä.JPG
kolmistaan6_nooranäppilä.JPG

kolmistaan3_nooranäppilä.JPG
kolmistaan3_nooranäppilä.JPG

kolmistaan8_nooranäppilä (3).JPG
kolmistaan8_nooranäppilä (3).JPG

kolmistaan10_nooranäppilä (1).JPG
kolmistaan10_nooranäppilä (1).JPG

Asu: mekko, korkonilkkurit ja nahkatakki

Merkki: Hillady-mekko*, Ivana Helsinki // nilkkurit, Vagabond // takki*, NEUW

Hankintapaikka: mekon sain Ivana Helsingiltä tänä syksynä, kengät ostin 2016 ja takin sain blogin kautta kesällä

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mekko oli vaate, jota en olisi koskaan kuvitellut omaan vaatekaappiini. Ivanalla on tästä samaisesta kankaasta useampikin eri mallinen mekko, joista kuvittelin kaikkien niiden sopivan mulle paremmin kuin tämän pitkän version. Pidin kuosista, mutta maksimekkoa en jotenkin mieltänyt omakseni. Mutta miten sitten kävikään? Ihastuin juuri tähän. Käyttökohde on juhla (jos pitää ilman rotsia), koska mekossa on aika juhlavat puhvihihat. Näin takin kanssa mekko menee arkeen. Ja olenpa pukenut mekon hameeksikin niin, että olen laittanut sen päälle vaan jättineuleen. Nahkatakin käyttökohde on…kaikki! Mä olen biker-takkihullu, joten musta kunnon nahkis käy kaikkialle. Korkonilkkurit laitan jalkaan silloin, kun haluan olla virallinen tai juhlava. Tai ammattimainen.

Hankinnan kannattavuus: Nahkatakin olen esitellyt aikaisemminkin täällä, ja edelleen olen sitä mieltä, että tämä takki on pelastukseni kesäkeleillä ja sisäjakkuna talvisin 4ever. Nilkkurit ovat olleet hyvä hankinta. Olen itse asiassa omistanut tismalleen tätä samaa lestiä ja mallia toisetkin nilkkurit vuosia sitten, joten tiedän, että nämä sopivat jalkaani. Yleensä jalkani tulee kipeäksi koroilla kävelystä, mutta näillä jaksan koko päivän. Mekon kannattavuutta mitataan ihana-akselilla. Se on kaunis kuosia, väriä ja mallia myöden. Ja tiedän monta tilaisuutta, joihin tämä mekko on nappivalinta. Olen muutamassa sellaisessa mekkoa jo pitänytkin. Toisaalta mekon pituus on edelleenkin minulle pieni ongelma. Minulle tulee helposti pitkässä mekossa nimittäin sellainen todella juhlava tai konservatiivinen olo. En esimerkiksi koskaan yhdistäisi tähän avokkaita, jos en menisi mekon kanssa jonnekin juhla-juhliin. Uskon, että tästä tulee ensi kesän yksi lempparimekoistani Conversejen kaverina!  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Kommentit (8)

Tallulah LeBell
9/8 | 

Oi miten oot ihana, kaunis ja raikas! Ja taas jotenkin niin oman itsesi näköinen ilman kaikenlaisia pidennyksiä ym!

Henriikka
13/8 | 

Heippa!

Pakko kysyy minkä merkin huulipuna ja sävy? Näyttää täydelliseltä peruspunalta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat