kolmistaan19.JPG
kolmistaan19.JPG

kolmistaan3.JPG
kolmistaan3.JPG

kolmistaan4.JPG
kolmistaan4.JPG

kolmistaan1.JPG
kolmistaan1.JPG

kolmistaan8.JPG
kolmistaan8.JPG

kolmistaan11.JPG
kolmistaan11.JPG

kolmistaan12.JPG
kolmistaan12.JPG

kolmistaan13.JPG
kolmistaan13.JPG

kolmistaan14.JPG
kolmistaan14.JPG

kolmistaan15.JPG
kolmistaan15.JPG

kolmistaan17.JPG
kolmistaan17.JPG

Asu: mekko, neule ja maiharit

Merkki: mekko, Aarrekid*. Mohairinen neuletakki, PURA*. Maiharit, Timberland.*

Hankintapaikka: mekon sain viime talvena Aarrekidiltä, neuleen viime talvena Putiikki Rannalla -liikkeestä ja maiharit tänä syksynä Koskarin Intersportista. 

Käyttöönottotoimenpiteet: Kenkiin nahkasuihke. 

KäyttökohdeMekosta, tai siis en juuri tästä mustasta, mutta muista samanmallisista täällä. Se on sellainen hyvä arjen kaveri, jota voi käyttää tilanteessa kuin tilanteessa. Kevyt ja lämmin. Pehmeä päällä. Neuletakki sopii koville pakkasille. Se on superlämmin, iso ja muhkea. Sellainen synonyymi talvineuletakille. Kenkiä olen käyttänyt todella paljon tänä syksynä. Lähinnä juuri arjen tallaamisessa. Silloin, kun Martensit ovat liian rock. Mä itse asiassa epäilin kaupan hyllyllä katsottuna, että nämä ovat mulle liian naiselliset. Tai jopa liian kapeat mun jalkaan. En halua, että kenkä hiertää yhtään. Onneksi kuitenkin kokeilin kenkiä jalkaan, koska musta ne ensinnäkin näyttävät jalassa paremmalle kuin hyllyssä ja kuvissa. Ja kaiken lisäski kenkä ei sirosta ulkomuodostaan huolimatta ole ollenkaan tiukka sisältä. 

Hankinnan kannattavuus: Aarrekid on sellainen perushyvä neule, jonka voi pukea aivan koska vaan. Mulla on tämä sama neulemekko kolmessa eri värissä. Kertoo ehkä mun fanitustasosta tuotetta kohtaan. Laatu on muuten aivan mieletön! Ei nukkaannu, ei rypisty. On aina siisti! 

Neuletakin ulkonäköä ja kotimaista tuotantoa rakastan. Jostain syystä pitkän päivän aikana neule kuitenkin välillä - ei tosin aina - alkaa kutittaa minua. Siksi takkia tulee käyttää sellaisten vaatteiden kanssa, jolloin iho ei ole suorassa kontaktissa takin materiaalin kanssa. Takki olisi kannattavampi kaveri vaatekaapissa, jos sitä voisi käyttää suoraan iholle. Vähemmän herkkäihoinen varmasti voisikin.

Kengistä puolestaan on tullut lyhyessä ajassa mun luottoystävät. Toisaalta pieni ihme, koska jotenkin näin kengät kaupassa kauhean konservatiivisen näköisinä. Jotenkin niissä on mun mielestä kuitenkin jalassa paljon enemmän särmää ja kun niillä jaksaa vielä tallata pitkän päivänkin, oli valinta aika nappi. Olen tosi tyytyväinen, että uskalsin koittaa tällaista uutta Timberland-mallia. Vanhat Timberlandit kun ovat myös olleet niin rakkaat tallauskaverit. Pakko vielä mainita tähän, että ilman oikeaa, verta ja lihaa olevaa myyjää, en olisi ehkä näihin kenkiin koskaan törmännyt. Joten kiitos Matti Koskarin Intersportista! Menkää hyvät ihmiset liikkeet oikeisiin kauppoihin, joissa on oikeat myyjät ja sovittakaa tuotteet livenä  :) 

-Karoliina-

*tuote saatu

Kuva: Noora Näppilä

 

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Minun mielestäni perjantain asu - postaukset olisi huimasti mielenkiintoisempia jos ne olisi spontaaneja "mitä minulla on tänään päällä"- juttuja. Toisin kuin näitä kuukausia etukäteen kuvattuja tuote mainoksia. :(

Karoliina Pentikäinen
6/4 | 

Mä olen samaa mieltä, että kädestä suuhun -tekniikka toimisi näissä hyvin. Valitettavasti valon määrä tähän aikaan vuodesta on niin pieni, otta olisi ihan tsäkästä kiinni, ehtiikö joku napsimaan kuvia juuri sillä hetkellä, kun valoa vielä riittäisi kuvaamiseen. Onneksi reissussa oli valoa ja aikaa ja sieltä tuleekin ensi viikon asupostaus:) Mainospostaukseksi en näitä itse tosin laske. Fakta nyt vaan on se, että bloggaajalla on vaatekaapissa saatuja tuotteita ja tekstiilejä, joita arjessa käytän kuten mitä tahansa muitakin. Varsinaiset kaupalliset yhteistyöt ilmoitetaan postauksen alussa. 

Vierailija
7/4 | 

Lainaus Puran nettisivuilta:

"Arvoihimme kuuluvat lähellä tekeminen sekä paikallisten ihmisten työllistäminen, ja siksi kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, lähellä sinua."

Jes, tässä on oikeasti kotimainen tuote!

Karoliina Pentikäinen
8/4 | 

Niinpä. Ihana Pura <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat