KARO3 (4).JPG
KARO3 (4).JPG

KARO6 (1).JPG
KARO6 (1).JPG

KARO7 (3).JPG
KARO7 (3).JPG

KARO5 (1).JPG
KARO5 (1).JPG

KARO8 (2).JPG
KARO8 (2).JPG

KARO10 (2).JPG
KARO10 (2).JPG

KARO11 (1).JPG
KARO11 (1).JPG

KARO12 (2).JPG
KARO12 (2).JPG

 

KARO1 (2).JPG
KARO1 (2).JPG

Asu: mekko, sukkahousut ja maiharit

Merkki: mekko, Lumoan*. Sukkikset, H&M. Kengät, Dr.Martens.

Hankintapaikka: Mekon olen saanut muistaakseni blogin kautta 2015 tai 2016. Sukkikset on Henkalta ja kenkien ostopaikkaa en muista, koska ovat jo niin vanhat.  

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Lumoan mekko on sellainen peruspelastaja, jota en käytä kovin usein, mutta jota käytän silti tasaisin väliajoin. Se ei valikoidu päälleni useinkaan arkena, mutta pelastaa silti monta tilaisuutta, jossa pitää olla jollakin tapaa asiallisena. Mä olen ollut tässä mekossa hautajaisissa, ristiäisissä, koulun tilaisuudessa ja voisin kuvitella, että oikein yhdistettynä tämä menisi jopa rock-keikalle. Muistan nähneeni kuvan, jossa Haloo Helsingin Ellillä on tämä kyseinen mekko yllä keikkalavalla. Kengät ovat sellaiset jokapaikanhöylät. Ne perusvarmat, jotka tuovat särmää asuun kuin asuun. Jos joku asukokonaisuus alkaa nimittäin mennä liian silotelluksi tai liian tätimäiseksi, laitan aina Martensit.  

Hankinnan kannattavuus: Mekko on pelastanut monta mun elämän juhlaa, mutta en tiedä, voiko hankintaa silti pitää kannattavana, jos käytän asua ehkä 5 kertaa vuodessa. Tuntuu, että mekko on usein tyhjänpanttina kaapissa. Toisaalta: Jos tätä ei olisi, olisin joutunut pulaan monta kertaa. Ja jopa ostamaan jotain kertakäyttöistä, joten siinä mielessä mekon olemassaololle on peruste. Tavallaan mä viehätyn tuosta pitsistä, mutta silti usein koen, että näytän kuorolaiselle tai opettajalle mekossani. Eikä siinä mitään: Olen ollut sekä opettaja, että kuorolainen. Mutta en välttämättä haluaisi näyttä sille! Pitäisi siis keksiä joku särmä tapa yhdistää tätä arkeen.

Kengät taas on kenkien aateliaa. Ehkä olen jämähtänyt jonnekin teinivuosiin, mutta mun mielestä ei juuri asua ole, johon Martensit eivät kävisi. Ja minkä asun tyyliä ei kohottaisi Martens-jalat. Kaiken lisäksi näillä on hyvä kävellä ja nahka on superlaadukasta. Edelleenkin kuin uudet.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*tuote saatu

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Olikohan tämä sama mekko ministeri Saarikolla päällä yhdellä kyselytunnilla joku viikko sitten? Oli nimittäin todella kaunis hänen päällään, kuin myös sinun :)

Enkä odota, että kukaan tietäisi. Mä olen minunkin lähipiirini ainoa, joka katsoo eduskunnan kyselytuntia. Ja vielä Areenasta, jos en satu torstaisin tv:n ääreen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat