karoliina1 (1).JPG
karoliina1 (1).JPG

karoliina2.JPG
karoliina2.JPG

karoliina4 (1).JPG
karoliina4 (1).JPG

karoliina7 (1).JPG
karoliina7 (1).JPG

karoliina9 (1).JPG
karoliina9 (1).JPG

karoliina10.JPG
karoliina10.JPG

karoliina11.JPG
karoliina11.JPG

karoliina12 (1).JPG
karoliina12 (1).JPG

Asu: neule, farkkuhaalarit, sukat, silmälasit ja nahkanilkkurit

Merkki: PartTwo, villaneule. Crockerin farkkuhaalarit, TenPointin nahkanilkkurit* ja Sidosteen Metsä-sukat. Silmälasit Ivana Helsinki X Specsavers*

Hankintapaikka: Neuleen olen hankkinut viime talvena By Emkasta, farkkuhaalarit aikanaan JC:stä, TenPointin kengät olen saanut viime talvena blogin kautta ja sukat suoraan Sidosteen tehtaalta. Silmälasit blogin kautta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Farkkuhaalarit ovat olleet samassa käytössä kuin mustat vastaavat. Neulenaisena neule on mun arkivaate, koska palelen niin paljon aina. Kengillä olen piristänyt yleensä koko mustan arkiasun, sukat ovat mulle arkisukat.

Hankinnan kannattavuus: Farkkuhaalarit on hintansa väärti. Olen pitänyt niitä monta vuotta, kesät talvet. Neule on aivan ihana, mutta musta se sopi mulle paremmin vaalealla tukalla. Hopeakengistä tuli kuin yllättäin yhdet lempikenkäni. Ensinnäkin rakastan hopeaa, mutta kengät ovat myös hyvät jalassa. Sukkien Pure Waste -pinta on pehmoinen, eli juuri hyvä arkisukka.

-Karoliina-

Kuvat:Noora Näppilä 

*saatu tuote 

 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Valehteleeko mun puhelimen näyttö niin paljon, että kengät näyttää ihan kultaisilta? :o

Kivat housut :)

Karoliina Pentikäinen
4/2 | 

Mä luulen, että se on toi kuvan valo. Hopeiset ne on, mutta totta on, että sieltä taustalta kuultaa sellainen kultainen. Voisi sanoa, että on sellainen lämpimän hopean sävy :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat