karoliina5.JPG
karoliina5.JPG

karoliina7.JPG
karoliina7.JPG

karoliina9.JPG
karoliina9.JPG

karoliina1.JPG
karoliina1.JPG

karoliina3.JPG
karoliina3.JPG

karoliina4.JPG
karoliina4.JPG

Asu: paljettipaita, farkkuhaalarit, tennarit ja silmälasit

Merkki: paita, Ivana Helsinki. Farkkuhaalarit, Crockers. Tennarit Converse ja rillit Ivana Helsinki x Specsavers.

Hankintapaikka: Paidan olen ostanut syksyllä 2016, farkkuhaalarit 2015 maaliskuussa. Tennarit ovat niin vanhat, etten edes muista, mistä olen ostanut. Luultavasti jostain Outletistä aikanaan. Rillit olen saanut blogiyhteistyöstä.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Kyseinen paljettipaita oli mulla ekan kerran päällä ystävän polttareissa, Flow`ssa 2016. Vaikka sinne paidan puin vähän läpällä, rakastuin siihen niin, että ostin sen lopulta itselleni. Tämän paidan käyttökohde on tietysti juhla. Ja sellainen arki, jonne haluaa nostetta. Farkkuhaalarit ostin rennoiksi housuiksi, ja tykkään pitää niitä myös näin paidan alle puettuna. Ne ovat arkipöksyt, jotka eivät purista mistään. Kyseisiä Converseja olen pitänyt todella usein, koska musta kangas, nauhat ja pohja ovat minusta sellainen siisti yhdistelmä. Vähemmän rento kuin aivan perus-Conssit, joissa on valkoinen pohja ja nauhat. Rillejä olen pitänyt asujen piristeenä ja silmäpussien peittäjinä.

Hankinnan kannattavuus: Vaikka paljettipaitaa ei ensin kovin kannattavaksi ostokseksi ajattelisi, on tämä ollut paita, jota olen pitänyt todella paljon. On siis maksanut itsensä varmasti jo takaisin! Toisekseen paita on aivan superlämmin. Paljettien alla on kokonaan trikoinen vuoripusero, joten kylmää tässä asussa ei tarvitse pelätä. Farkkuhaalarit ovat kulkeneet matkassa jo kohta 4 vuotta, joten voisi sanoa, että ne ovat kannattava ostos. Pidän lappuhaalarityylistä ja kaiken lisäksi nämä pelastavan turvotusmahapäivät. Kyseiset Converset ovat melkoisen hyvä ostos juuri siksi, että ne sopivat kokomustana oikeasti minkä asun kanssa tahansa. Lisäksi ne ovat edelleen sopivat, koska osa kengistäni on jäänyt vuosien saatossa pieneksi, koska jalkani on levinnyt iän myötä. Silmälasien kannattavuutta on varmasti pitkällä tähtäimellä vaikea sanoa, koska ovat vielä niin uudet. Mutta ainakin nyt olen ollut näistä pokalaseista haltioissani. Ekan kerran elämässä minusta on ihana pitää laseja! Tuntuu, että ne ovat osa tyyliä, ikään kuin hyvin valittu koru.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä 

Kommentit (3)

//Philomena//
6/3 | 

Toi paita on kyllä sun vaatteista ikimuistoisin :) Aivan ihana, enkä ole koskaan kellään toisella nähnyt ko. paitaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat