IMG_3644.JPG
IMG_3644.JPG

IMG_3646.JPG
IMG_3646.JPG

IMG_3651.JPG
IMG_3651.JPG

IMG_3655.JPG
IMG_3655.JPG

IMG_E3642.JPG
IMG_E3642.JPG

Asu: Bananas-kimono/kimonomekko

Merkki: Uhana Design

Hankintapaikka: Uhana Designen Tampereen liikkeestä

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mä ostin tämän vaatteen lähinnä käytettäväksi takkina auki. Mulle tulee vatsa usein kipeäksi, jos pidän mahan kohdalta yhtään tiukkoja asuja. Tämmöinen vyö saattaa esimerkiksi olla joskus huonona IBS-päivänä kohtalokas. Toisaalta olen kyllä pitänyt tätä joskus mekkonakin. Ja kesällä olen pitänyt kimonoa rannalla ja uima-altaalla päällyskaftaanina. Ensin ajattelin, että en raaski laittaa silkkitakkia aurinkorasvaan ja hiekkaan pyörimään, mutta sitten mietin, että mitä tuo vaate kaapissa hyödyttää. Sehän on ostettu käyttöön!

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan hassuja ja ”näkyviä” vaatteita, joten tämä on oivallinen ostos sitä ajatellen. Tykkään kimonon hassuttelevasta tyylistä. Toisaalta kuosi on haastava samasta syystä: Asu on niin silmiinpistävä, että se myös ”kuluu” tietyllä tapaa nopeammin kuin jokin yksinkertaisempi. Tarkoitan sitä, että mustan mekon voi stailata kolmiin juhliin peräkkäin aivan eri tyyleihin, mutta tämä vaate sen sijaan huutaa sitä, että asu on ollut päällä jo aikaisemminkin. Vaikka en hae pukeutumiseen mitään kovin erikoista, on sekin joskus saanut jättämään banaanit kaappiin, jos on nähnyt kuosia katukuvassa lähiaikoina (liian?) paljon. On tullut banskuähky.Pidän tätä silti kannattavana ostoksena, koska asu on päätynyt monen monta kertaa päälle. Ja kaiken lisäksi se tosiaan menee rannalle uikkarin kanssa, juhliin mekkona korkokengillä ja toisaalta tennareiden kanssa auki pidettynä, jos alle pukee farkut ja topin. Senkin tiedän, että tämän kun joku päivä myy, saa siitä hyvän second hand -hinnan. Kun möin viime syksynä Radiokirppiksellä Uhanan Sail Away Mother Fucker -paidan, sain siitä muistaakseni 70euroa ja kirppiksellä kävi kuulemma paidan ympärillä ennen kuulumaton kohina ja kysely.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat