Nämä vanhat biisit (joihin ei ole tietenkään kunnollisia musavideoita) ovat aina vaan niin timanttisia. Kenelle muulle tämä soittolista nostaa nostalgiset fiilikset?

https://youtu.be/GLvohMXgcBo?list=PLsK0gCOg4x1cBERCEFEeYyqm5ouA7wsRQ

https://youtu.be/kkTylXjJ0nQ

https://www.youtube.com/watch?v=RvKcnfWqG8g

https://youtu.be/6hzrDeceEKc

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Maija Heikkonen
3/2 | 

Olkinaisesta tulee hyvin nostalgiset fiilikset siten, että eräällä festarilla ollessani hädin tuskin yläasteella (eli vuonna -99) sattui Miljoonasateen keikan aikana paikalle sadekuuro. Bändi päätti sitten kutsua sen koko yleisökadon kokeneen tapahtuman yleisön kanssaan lavalle. Fiilis oli huikea vaikkakin jo silloin haikea. Se oli myös viimeinen vuosi kun kyseinen festari pienellä paikkakunnalla järjestettiin, vaikka 10 vuotta taaksepäin se oli aina loppuunmyyty. Kiitos fiilistelystä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat