P3042682.JPG
P3042682.JPG

P3042680.JPG
P3042680.JPG

Kyselin hiljattain Insta Storiesissani, mistähän voisi löytyä ratkaisu minun jättimäisille aamusilmäpusseilleni.

Minulle rantautui tummat silmänaluset kaksikymppisenä, kun munuaistulehduksesta kylkiäisenä saadut tummat rinkulat ei kadonnut minnekään. Kun ikäni taas alkoi lähennellä kolmeakymmentä, aloin huomata, että minulla on taipumus kunnon aamuisiin silmäpusseihin. Aluksi pussukat olivat vain rankan illan jälkeinen kaveri – itkusta, suolasta tai viinistä tulleet – mutta jo useamman vuoden ajat pussukoilla saa herätä hyvien yöunien ja freesin illankin jälkeen. Ne ovat tulleet pysyäkseen.

Tämän vuoden liikuntainto on tuonut onneksi osittain helpotusta pussukoille. Olen nimittäin huomannut, että liikunta on paras keino poistaa naaman turvotusta. Koska aamulenkki ei ole kuitenkaan mahdollinen joka ikinen aamu, olen toivonut myös jotain purnukkaratkaisua ongelmaani.

Kun pistin storiesiin ilmoille kysymyksen aiheesta, sain lukuisia viestejä kohtalotovereiltani. Ja monta hyvää vinkkiä: Puhuttiin kosteuttavista silmätipoista, kylmistä lusikoista ja vaikka mistä. Ylitse muiden nousi kuitenkin yksi silmänympärysihon tuote, josta en ollut koskaan kuullutkaan – Apteekissa myytävä Remescar Medmeticsin Eye Bag Dark Circles -voide.

Koska niin moni teistä vannoi tuotteen nimeen, olihan se pakko testata. Ja tiedättekö mitä, SE TOIMI! Paremmin kuin yksikään kosmetiikkatuote ikinä.

Silmänympärysvoidetta levitetään silmäpusseille minipisara sivellen aine sisänurkasta ulkonurkkaan. Tai taputellen. Riippuen siitä, minkä nettikaupan ohjeita noudattaa. Sitten tuloksien tehoa on odoteltava naama peruslukemilla. Jo parin sekunnin päästä iho alkaa ikään kuin nykimään (elohiiriefekti) ja parin minuutin päästä silmäpusseja ei enää ole.

Olen aika mykistynyt tämän tuotteen tehosta. Samanaikaiseksi helkkarin innoissani ja toisaalta todella peloissani. Miten ihmeessä mikään aine voi pureutua ihoon niin nopeasti ja tehokkaasti?

Tuotetiedot, jotka pakkauksesta löytyvät, ovat seuraavat: aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, peg-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Itse en osaa sanoa tuoteluettelosta mitään, mutta siellä ruudun takana on varmasti valistuneempaa väkeä. Kertokaa siis, onko listassa jokin vaarallinen ainesosa? Tai joku, joka esimerkiksi pitkäaikaisessa käytössä ohentaa jo muutenkin ohutta silmänympärysihoa?

Niin kauan, kunnes toisin todistetaan, ristin käteni tämän ihmeaineen olemassaolosta! Kuvaa en tähän hätään vielä saanut: Olen levitellyt tuotetta joka aamu niin hämärän aikaan vielä, että kuvan ottaminen on ollut haastavaa. Mutta heti kun käsillä on valoisa hetki, pistän kuvat tänne tai ainakin insta storiesiin.

-Karoliina-

Kommentit (12)

Jenppa2
13/12 | 

Lataa puhelimeen cosmEthics sovellus niin voit viivakoodin skannaamalla tarkistella eri tököttien turvallisuutta.

Karoliina Sallinen
15/12 | 

Kiitos sulle tästä vinkistä <3

Karoliina Sallinen
17/12 | 

Mitä se on ja miksi suositellaan välttämään? 

juttam
19/12 | 

Meinasin juuri linkata aivan samaa, sillä nimenomaan tämä postaus sai itsekin ostamaan tuotetta. Siellä on maallikolle vaikuttavista aineista ja käytöstä hyvää pohdintaa. :)

Karoliina Sallinen
20/12 | 

Mä en kuitenkaan saanut oikein sieltäkään ihan selväksi sitä, onko tuote oikeasti ok :/

NanaVanilla
21/12 | 

Pakko ostaa nyt kyllä itekin tätä! Ihanaa jos on olemassa ratkaisu silmänalusongelmaan!

Karoliina Sallinen
22/12 | 

Mulla tämä ainakin oikeasti toimii!

Vierailija
23/12 | 

En tiedä vaikutusaineista mtään, mutta jo tuo kuvailemasi tunne ja se, että voide on silmän lähellä, laittaa hälytyskellot soimaan...

Karoliina Sallinen
24/12 | 

Hmm...tämähän se tässä on. Haluaa apua pusseihin, mutta kun löytyy, alkaa sekin häiritä :D 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat