P1120158 (1).JPG
P1120158 (1).JPG

P1120164 (1).JPG
P1120164 (1).JPG

P1120166 (1).JPG
P1120166 (1).JPG

P1120171 (1).JPG
P1120171 (1).JPG

Uskon, että hyvä lisää hyvää ja paha pahaa. Harmittaa ihan, että välillä oma puhe kääntyy negatiivisiin asioihin aivan turhaan. Puhutaan siitä, miten loma oli liian lyhyt. Miten talvet eivät enää ole kuten ennen. Milloin TV:stä tulee huonoa ohjelmaa ja kuinka bussi on myöhässä. Ainakin kolme minuuttia.

Päätinkin pyhittää tämän lauantain kivoille jutuille.  Koska olihan nyt aivan ihanaa herätä F:n kanssa. On mukavaa viettää päivä yhdessä ja illalla on vielä juhlia ystäväni synttäreitä paljettikimonossa, herkkupöytien ääressä.

Tässä muutama kiva juttu, josta haluan vinkata teille. Jos toisivat iloa sinne ruudun toisellekin puolelle:

  • Kaikki Kimmon uudet jaksot ovat nyt Yle Areenassa
  • La Roche-Posayn vartalovoide*. Ehkä hieman tylsä purnukka, mutta pumppupullo toimii ja rasva kosteuttaa ihoa todella pitkään (olematta tahmainen).
  • Elli Haloon ääni. Laulu- ja varsinkin puheääni. Voiko olla kauniimpaa!
  • Kumitettavat ”tussit” Suomalaisesta kirjakaupasta. Tällaisen kalenterituhrijan pelastus!
  • Kauniita lököhousut*. Saimme pari kuukautta sitten Sweet Pantsilta muutamat pöksyt ja nyt tuntuu sille, etten muissa haluaisi kulkeakaan. Oikein yhdisteltyinä kollarihousut menevät melkein minne vaan!
  • Tulppaanit. Ovat rantautuneet jo kauppoihin. Neilikan jälkeen ehdoton lempikukkani. Niin kaunis ja edullinen.
  • WhatsApp:n videopuhelut. Oletteko huomanneet tämän? Itse tajusin ominaisuuden vasta vähän aikaa sitten. Miten kätevä tapa soittaa ja pitää yhteyttä. Ja kuluttaa akkua huomattavasti vähemmän kuin kännykän Skype.
  • Tuulitukka-hiuslakka. Aivan karmea retropurkki, mutta hinta-laatusuhteeltaan täyttä timanttia.
  • Lapset. Katsokaa nyt niitä! Ihan sillä tavalla kunnolla. Hetki niin, ettet tee tai ajattele mitään muuta. Eikö lämmitäkin sydäntä?

 

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

-jenni-
5/4 | 

(Eikö whatsapp puhelut ole ihan sikahintaisia :o)

MiaMaria
6/4 | 

Iltaa! Jos oikein muistan niin puhuit jossain vaiheessa kuivasta ihosta. Tuo La Rochen rasva on mielestäni myös hyvää. Löysin toisen myös hyvän rasvan, Linola. Täältä Saksasta löydän muutamaa eri vaihtoehtoa kyseisestä rasvasta, en tiedä miten Suomesta saa. Kun piipahdat Saksassa kysy apteekista sitä ja pyydä näytepurkkia niin voit testata.

Hyvää alkanutta vuotta!

Karoliina Sallinen
7/4 | 

MiaMaria, kiitos vinkistä <3 Hamstraan Saksasta jo muutenkin puolet kempparituotteista. Niin paljon edullisempia! 

Karoliina Sallinen
8/4 | 

No toivottavasti ei :D "Ilmaisia", kuten Whatsapp-viestitkin, olettaisin! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat