OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulle jalat ovat kohta, jotka tahtovat unohtua kauneudenhoitorutiineistani ensimmäisenä. Tuttu on se tunne, kun vasta liian pitkän varpaan kynnen hiertäessä kenkäisessä jalassa toisen varpaan reunaa muistan, että olisi vissiin aika leikata kynnet.

Vaikka jalkalaiminlyöjä olenkin, teen pedikyyrin sitten todella huolella, kun sen muistan tehdä. Ja koska kotipedikyyri on mielestäni yksi arjen lähes ilmainen yleellisyys, ajattelin laitta jalkahoitovinkkini myös teille jakoon. Tämä on muuten myös puuha, johon voi ottaa lapset ja kaveritkin mukaan.

Tiedän, että oikeassa jalkahoidossa seuraavat vaiheet saatetaan tehdä toisenlaisessa järjestyksessä, mutta minä teen aina näin (siis omille jaloilleni. F:lle riittää kynsien leikkaaminen, lakkaaminen ja pieni hemmotteluhieronta):

  1. Raspaa kovettumat. Ehdoton suosikkini on uusi tuttavuuteni - vasta äidiltä lainassa ollut - Schollin pattereilla toimiva Velvet Smooth -raspi. Pakko hankkia myös itselleni!
  2. Puhdista kynnet entisistä kynsilakkajämistä.
  3. Leikkaa (ja viilaa) kynnet.
  4. Suristele kynsinauhat pattereilla toimivalla manikyyrilaitteella. Ihan loistavista loistavin laite! Käsien kynsinauhoille tosin laite on joskus liian voimakas, mutta varpaisiin se sopii täydellisesti. Tulee todella hyvä, puhdas ja siisti lopputulos. Oman AEG-merkkisen laitteeni ostin varmaan 5 vuotta sitten. Hinta oli tuolloin muistaakseni alle 20 euroa.
  5. Liota jalkoja kuumassa vedessä (halutessa kylpysuolaa) ja kuori sitten iho kuorintavoiteella. Minulla käytössä on ollut nyt tovin aikaa Flow kosmetiikan himalajansuolakuorinta*.
  6. Kuivaa koivet hyvin.
  7. Lakkaa kynnet aluslakalla, värilakalla ja lopuksi päällyslakalla. OPI:n päällys- ja aluslakat ovat suosikkejani. Värilakoissa lemppareitani ovat Mavalan, Lumenen ja H&M:n kynsilakat.
  8. Lopuksi jalkoihin kannattaa hieroa jalkavoidetta (tai Vaselinea/Niveaa).
  9. Pehmeän lopputuloksen saavuttaa sillä, että rasvattuihin jalkoihin sujauttaa muovipussit/elmukelmua, ja niiden päälle vielä sukat muutamaksi tunniksi.
  10. Ja sitten ei kun sandaalikelejä odottelemaan :)

-Karoliina-

*saatu

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat