OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen viimeisen kuukauden aika yöpynyt kaksi kertaa Omena Hotellissa. Ensin yövyimme koko perheen voimin muutama viikko sitten Tampereella, kun olimme F:n kanssa Nokia Jalkineiden kuvauksissa, ja viime viikolla taas yövyin siskoni kanssa Jyväskylässä mennessämme katsomaan toisen siskoni keikkaa.

Ja tiedättekö mitä? Pidin Ompusta aika paljon. Mä olen sellainen luksushotellifani, ja ensin arkailin, voiko respattomassa hotellissa päästä hotellifiilikseen. Mutta kyllä pystyi. Molemmat Omena Hotellit olivat siistejä, meluttomia (jopa viikonloppuna!) ja ajoivat mielestäni asiansa oikein mallikkaasti.

Erityisplussa huoneiden edullisesta hinnasta, kännykkäovikoodin kätevyydestä ja siitä, että hotellit sijaitsivat aivan molempien kaupunkien ydinkeskustassa.

Haukkaisinko Omenasta uudelleenkin? Kyllä!

-Karoliina-

*Omena Hotellin -yöt saatu

Kommentit (54)

Anyyh
55/54 | 

Itsellä vähän erilainen kokemus omppu hotelleista. Oltiin muutama kesä sitten kavereiden kanssa yöpymässä ja huone oli aivan järkyttävässä kunnossa. Sälekaihtimet roikkuivat puoliksi ikkunoissa, lakanoissa oli tahroja, suihkutilassa laattojen välissä pilkisti hometta ja huone oli ihan järkyttävän kuuma. Huh :D

anni
57/54 | 

Tämäkin oli yhteistyöpostaus... Mullakin omenahotellista samanlaiset kokemukset kuin äskeisellä kommentoijalla :( En mene toiste, maksan mieluummin enemmän ja saan parempaa.

Miina
58/54 | 

Plaaaah näitä yhteistyöpostauksia... Mun täytyy rehellisesti sanoa, että nää on turhia ja kyllästyttäviä, ei ainakaan muhun mainoksina uppoa. Toki itsekin kirjottaisin muutaman rivin liibalaabaa jos sillä saisin ilmaiseksi pari yötä... siltä kantilta tietty ymmärrän.

Mymme
59/54 | 

Tykkäsin myös omenahotellista ? ? yövyin viime kesänä Porissa kyseisessä hotellissa. Lontoo tyylinen sisustus oli kiva ja jääkaappi. Menen uudestaan.

Liisukka
60/54 | 

Eikös omppuhotellin tarkoitus olekin tarjota yösija edullisesti sitä tarvitseville? Sitten kun halutaan vähän enemmän, niin mennään muualle.

Alkaa ärsyttää ainainen yhteistyöpostausten ruotiminen ja mollaaminen. Ymmärrän niin, että se on bloggaajan työssä se "tuote" mihin tutustutaan ja sitten sitä arvioidaan. Luultavasti monikin tuote jää postaamatta sen vuoksi että siitä ei bloggaaja tykkääkään? vai kuinka? Ja palkanhan bloggaaja saa ihan muualta vai onko näin? Ja eikös me jokainen työstämme palkkaa haluta, nämä hurskaimmatkin viisastelijat...?

niina
61/54 | 

Kerran yöpyy ja riitti. Todella epäsiistiä. Siivous tehty hutaisten mm. paskanen päiväpeite.
Syö kyllä uskottavuutta nämä yhteistyöpostaukset.

Milja
62/54 | 

Älä viitsi postata ollenkaan, jos postaus on tAAS yhteistyöpostaus ja niin turhan, kun Omenahotellin kanssa. Eiköhän sunkin elämässä ole muuta tekemistä ja murheita, kun väen väkisin kirjoittaa tälläisiä postauksia. Menee samaan luokkaan ero postauksen kanssa. Tyypit ovat juuri tuskin eronneet, niin heti ollaan kirjoittamassa itseään julkisuuteen jollain eropostauksilla. Järki hoi älä jätä!!

J
63/54 | 

Olen ollut tasan kerran omppu-hotellissa, Tampereella myös, tosin jo 10 vuotta sitten! Mutta jäi kyllä erittäin positiivisena kokemuksena mieleeni vaikka ensin myös oudoksuin tuota respan puuttumista.

Mintsi
64/54 | 

Itsellä on kokemusta kahdesta yöstä, kahdesta eri Ompusta. Oulussa huone oli siisti ja hotelli hiljainen. Helsingissä huone oli taas todella pölyinen ja tunkkainen ja tuntui, että edellisestä yöpyjästä oli jo kulunut pidempi aika. Omppuihin en menisi lomalla yöpymään, mutta lentojen ja junien välillä yksi yö menee hyvin.

71/54 | 

Nyt Milja et taida tietää mistä puhut. "Kirjoittamassa itseään julkisuuteen jollain eropostauksilla" - jos olisin saanut päättää, en todellakaan olisi halunnut erot julkisesti. Antaa vieraitten ihmisten ruotia elämäämme tietämättä siitä mitään, ei varsinaisesti ole ainakaan meikäläisen unelma.

Mutta koska teistä lukijoistakin olisi ollut ehkä hieman kummallista, A)minne Esko katosi ja B)miksi asumme F:n kanssa kaksin, oli asia kerrottava. "Tyypit ovat juuri tuskin eronneet" on myöskin erikoinen kommentti. Siinä vaiheessa, kun lapsiperhe asuu jo eri osoitteissa, ei asia varsinaisesti ole enää aivan alkutekijöissään.

Sara
74/54 | 

Yövyin pari viikkoa sitten myös Omenahotellissa ja huone oli todella epäsiisti. Vessaa ei oltu pesty ollenkaan ja lattialla oli jotain mönjää että sukat tarttuivat kiinni lattiaan. Meillä oli perhehuone ja se oli aivan saman kokoinen kun kaikki muutkin huoneet. Lisävuode oli petaamaton patja nurkassa. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta en siihen hotelliin mene uudestaan.

Sonjaa
75/54 | 

Itse viime onmppuhotelli yöstä on aikaa, mutta vuosia sitten tuli yövyttyä useemman kerran niissä. Ihan mukavia kokemuksia niistä! Plussaa minibaarista ja vedenkeittimestä jne.

Hinnat tuntuu vaan nousseen.. :( Joskus se oli "sikahalpaa" yöpymistä. Tuntuu , että (lähes) samalla rahalla saa bongailtua tarjouksia netistä kunnon hotelleihin.. Ehkä johtuu myös tällä hetkelle välillä mahdollisista hotellieduista työn puolesta ja sen takia visiiteistä "parempiin hotelleihin"..

Sonjaa
76/54 | 

Oli pakko vähän kattella niiden tän hetkisiä hintoja jne, näytti vaihtelevan paljon! Voipa sieltä vieläkin tehdä "hyviä löytöjä". Joskus oli aina maksimissaa 2hlö 50e ja 4hlö 100e, niin ne ajat muuttuu :D

Satu
77/54 | 

Ei kokemuksia omppu hotelleista mutta jatka postauksienkans samaan malliin, tykkään ja tsemppiä uuteen elämään :)

Taija
78/54 | 

Yhteistyöpostaukset ovat tätä päivää, ei siinä mitään. Mutta olisi kiva jos mainitsisit siitä heti tekstin alussa. Näin jokainen voisi halutessaan jättää mainospostaukset lukematta. Jäisi ehkä nämä ainaiset narinat yhteistyöpostauksista vähemmälle.

Inga
79/54 | 

Olin ompussa ja sänky oli huono ja huono kuva jäi. Paikkaa en enää edes muista siitä kauan. Mutta ehkä voisin mennä uudestaan jos tarvitsisi vain yösijan

Daniella
80/54 | 

No huhhuh! Varmaan olisi aika lopettaa blogin lukeminen, kun noin ärsyttää.

En liene ainoa lukija, joka näin ajattelee, mutta teidän perheestä on ainakin itselle tullut enemmän kuin blogi. Olette enemmän kuin tekstiä ruudulla, olette lihaa ja verta, ihmisiä, joiden ilot ja surut tuntuvat itsessäkin. Erouutinen järisytti kuin ystävien ero. Mietin, miten näin saattoi käydä näin nopeasti. Mietin, mikä saattoi johtaa kahden niin onnellisen oloisen ihmisen tällaiseen ratkaisuun. Mietin näitä siksi, että kannan huolta kuin ystävästä. Olenhan ehtinyt nähdä tarinaanne pidempään. Yhdenlaisen puolen ainakin. Tai oikeastaan monenlaisen, koska niin monipuolisesti olette arkeanne jakaneet, vaikka täysi totuus on vain teidän tiedossa. Olisi niin monta kysymystä ja sitten muistan, että emmehän me ole ystäviä ja eihän asia tämän enempää minulle kuulu.

Hämmästelen, miten olette pystyneet pitämään kulissia täällä blogissa pystyssä. Hämmästelen, miten jaksat yhä edelleen huolehtia blogista samalla intohimolla kuin ennenkin.

Sen sijaan mieleeni ei ole tullut mitään näistä alkuperäisen kommentin asioista. Yhteistyöpostaukset on käsitelty jo. Syyt eron "julkisuuteen" on mielestäni ihan itsestäänselvät. Toisaalta mainitsemastasi syystä, mutta myös siksi että se on elämää. Miksi vain ilot saisi jakaa? Tähänkin asti blogi on täällä Bellassa ollut nimenomaan koko elämän kirjosta, miksi tämä olisi pitänyt salata?

Toivon, että uusi arki on lähtenyt rullaamaan ja aurinko alkaa pian paistaa elämässä muutenkin. En ole ollenkaan "jaksuhalittaja", mutta kyllä nyt rutistaisin teitä kaikkia, jos voisin.

A
81/54 | 

Itse olen vuosia sitten yöpynyt useita kertoja omppuhotellissa Helsingissä. Meitä oli usein 3 samassa huoneessa ja kaikille oli ihan kunnon sänky ja huone oli siisti ja hotelli hiljainen. Ei siis mitään valittamista jos on vailla ainoastaan yösijaa eikä muita palveluita. Toki isojen kaupunkien (Helsinki, tampere ) hotelli tarjonnan resurssit ei ole riittävät joten myös omppusta joutuu nykyisin maksamaan aika kovan hinnan.

Liisukka
82/54 | 

Kommentoin jo aikaisemmin, mutta jäi kysymättä että saako bloggaaja itse päättää yhteistyökuviot vai päättääkö yhteistyöpostaukset alustan omistaja eli sinun kohdalla bellablogit?

83/54 | 

Joo samaa mieltä tästä. Muut bloggaajat (minun seuraamista kaikki muut) ilmoittavat yhteistyöpostauksista heti ekassa lauseessa niin lukija voi halutessaan jättää klikkaamatta (esim Bloglovinissa). Ois vähän reilumpi peli kun kaikki pelais samoilla säännöillä. Pakkohan tietenkään ei oo :)
Sinulla on kiva blogi, tykkään tyylistäsi.

Anne
84/54 | 

Olen ollut kerran Tampereelle ompussa ja huone haisi todella voimakkaasti röökille ( tulimme hotelliin niin myöhään, että emme kuitenkaan yrittäneet vaihtaa huonetta ). Pari kertaa oon ollut Oulun keskustassa Ompussa ja kummallakin kerralla oli hyvä huone siihen hintaan ( mm.siisti huone, iso hyvä sänky ). Nyt kai oulun omppua ei enään ole?

Tanja
85/54 | 

Olen majoittunut Omenissa ainakin 30 kertaa ja allekirjoitan sekä positiiviset että negatiiviset kommentit.

Olen kokenut mm seuraavaa:
- saippuat, kaukosäätimet ym puuttuneet huoneesta
- niin kova bilemeteli ettei pystynyt nukkumaan (aika tylsää respattomassa hotellissa. Soitin toki asiasta eteenpäin mutta homma ei tietty etene niin nopeasti ja pysyvästi kuin respallisessa)
- ihmisen ulostetta pitkin käytäviä, ei mitään pientä määrää sanotanko näin..
- kesken varauksemme, koputtamatta, tuli huoneeseen sisään hotellin työntekijä. Kyseessä ei ollut mikään akuuttitilanne, emmekä olleet pyytäneet yhteydenottoa tmv. Jäi melko huono fiilis.
- pari kertaa suihkun vesi on ollut jäätävän kylmää ja olen joutunut pesemään hiukset aikamoisesti hammasta purren

Pääosin yöpymiset ovat sujuneet ok, kuten yöpymismääräni tietysti kertookin. Mutta tosiaan huonojakin kokemuksia mahtuu mukaan, eikä ihan yksittäistapauksiakaan. Ja aina on mennessä vähän sellainen do it yourself-olo, että pitää tarkistaa jo tullessa että onko saippuaa ettei aamulla kiireessä käy huonosti jne. Sellasta säätämistä. Mutta konseptista tykkään.

Mun kokemukset Hki, Tre ja Tku.

J
86/54 | 

Nyt on pakko kysyä, kun huomasin täällä kommenteissa paljon nurinaa yhteistyöstä ja että sellaisia blogeja ei jaksa lukea, niin mikä siinä on niin kauheaa? Mikä ero sillä on, jos kirjoittaa muuten vaan tai yhteistyön merkeissä? Ja mikä ero sillä on, onko yhteistyö mainittu tekstin alussa vai ei? Kysyn ihan silkkaa uteliaisuuttani, kun näihin aina välillä törmää blogien kommenttiosioissa. Pystyisköhän joku edellisistä kommentoijista vastaamaan? Ihmettelen myös, miksi täytyy lukea sellaista blogia, jonka aiheet ei kiinnosta. Muutamaa blogia olen seurannut vuosia ja sitten kun jostain syystä olen huomannut, että innostus blogin juttuihin alkaa hiipumaan, niin olen vaan lopettanut lukemisen. Maailmassa on niin paljon blogeja, että varmasti löytyy jokaiselle mieluinen, niin ei tarvitse kommenttiboksissa valittaa miten umpisurkeita juttuja taas ja miten tälläistä ei jaksa lukea. Ihmettelen vaan?...

87/54 | 

Mua ei haittaa yhteistyöpostaukset, ja minusta on enemmän kuin oikein että bloggaaja saa työstään edes jonkin korvauksen (minusta ei olisi bloggaajaksi!).
Mutta minusta olisi reilua ilmoittaa maksetusta yhteistyöstä heti tekstin alussa, jotta
A.) lukija olisi tietoinen lukevansa maksettua mainosta. Onhan lehdissäkin maininta silloin kun siellä on artikkelin muodossa julkaistu mainos.
B.) ne, ketkä blogimainoksia vastustavat, voisivat jättää mainospostaukset lukematta/klikkaamatta.
Esimerkiksi Bloglovin näyttää blogitekstistä aina vain muutaman ensimmäisen rivin, ja jos tahtoo lukea koko tekstin, on klikattava postaus auki.
Olisi reilumpaa, jos mainossisällöstä kerrottaisiin heti tekstin alussa, ettei mainoksia vihaavan tarvitsisi tuskastua blogiin, ja voisi lukea blogista sen varsinaisen sisällön.
Voihan kotonakin kieltäytyä vastaanottamasta mainospostia :)

Daniella
88/54 | 

Ymmärrän oikeastaan molemmat näkökulmat, mutta mun mielestä esimerkiksi Karoliina on tehnyt aika selväksi, ettei lähde mukaan kaikkiin yhteistyöjuttuihin, eikä postaile tuotteista, jotka eivät itseä kiinnosta. Eli mun mielestä on outoa puhua yhteistyöpostauksistakaan maksettuina mainoksina, koska taustalla on aina Karoliinan oma kiinnostus ko. tuotetta kohtaan. Ne ei siis ole mitään väkisin päälleliimattuja mainoksia, vaan juttuja, joita voisi mainostaa ihan ilmaiseksikin.

Tältä pohjalta mun mielestä on myös vähän outoa vastustaa yhteistyöpostauksia vaan periaatteesta. Itseä ei aina kaikki yhteistyöjutut kiinnosta tai sen kummemmin innosta, mutta välillä (=usein) on tullut ihan tarpeellistakin tietoa ja kiinnostavia kokemuksia. Jos olisin jättänyt lukematta ihan vaan periaatteesta, olisin piirun verran tietämättömämpi. Jatkossakin skippaan jutun lukemisen, jos aihe ei kiinnosta. Riippumatta siitä, kumpusiko kirjoitus kirjoittajan päästä vai tuliko kimmoke jostain muualta. Ei ne omasta päästäkään vedetyt aina kolahda sen enempää kuin yhteistyöjututkaan.

Kompromissina yhteistyö-maininta noissa tageissa vai mikskä niitä sanotaan? Ja eikös muuten aina välillä olekin vai sekoitanko toiseen blogiin?

89/54 | 

Juuri niin, sitähän tuossa yritinkin sanoa että olisi reilumpaa sekä lukijoita että muita bloggaajia kohtaan, kun tekstin alussa olisi maininta yhteistyöpostauksesta. Tämä on ainoa minun seuraamistani blogeista, jossa tuota mainintaa ei käytetä (aina).

J
90/54 | 

Niin, itse kun en miellä näitä yhteystyöpostauksia mitenkään mainokseksi, vaan se on ihan samanlaista kerrontaa kuin muutkin postaukset. Sen takia on niin hankala ymmärtää mikä niissä on niin kamalaa. ? ynmärtäisin, jos ne oltaisiin kirjoitettu erityisen mainosmaisesti ja tulisi sellainen olo, että nyt tässä yritetään väkisin tyrkyttää jotain tuotetta. ?

91/54 | 

Mielestäni yhteistyö postauksia eivät ole sama asia kuin ei-kaupalliset tekstit. Tätäkin juttua varten kirjoittaja saanut 2 hotellilta, joka varmasti nostaa kynnystä kirjoittaa edes niistä pienistä vioista. Valitettavasti olen samaa mieltä kuin useat edellä-blogi muuttunut pääosin kaupallisesti mainoskanavaksi, jonka pitäjä ei osaa ottaa vastaan eri mieltä olevien lukijoiden kriittistä tekstiä. Esimerkiksi edellä mainitut "sinä et tiedä asiasta mitään" kommentit lukijalle. Mielestän näissä tilanteissa, jossa aletaan lukijoita aliarvioida antaa voisi postaukset/ kommentit jättää kokonaan pois.

Tanja
92/54 | 

Tottakai se on mainontaa, myynnin edistämisen vuoksihan sitä tehdään. Sehän on juuri ko. mainontakanavan tehokeino, että kirjoitetaan tarinamaisesti, eikä mainosmaisesti. Niin ettei lukijalle tulisi "mainosolo". Sen vuoksi pelisääntöjä onkin viime vuosina laadittu. On reilua että lukija tietää kyseessä olevan yhteistyöpostaus.

96/54 | 

Kiitti vinkistä. Jos mulla on oikea, eli maksettu sisältö yhteistyö, sehän näkyy jo ennen leipätekstiä (esim viime viikon Nokia Jalkine -kampanja).

Tämä oli vain yö ilman sopimusta/rahaa, joten ei varsinaisesti yhteistyö. Mutta ymmärrän tuon lukijan pointin: Tehän ette nai varmasti erota, kuten me kirjoittajat. Joten petrattavaa näemmä mulla on :)

Milja
102/54 | 

No eiköhän se ole ollut aika selväksi kenen idea tämä ero oli. Aika kauheeta, kun luovutetaan helposti, etenkin kun perheessä on vielä lapsi. Mutta tälläisestä se nykyajan minä-keskeinen yhteiskunta on. Mitä väliä toisesta, kunhan mulla on kivaa. Turha odottaa, mitään sympatia pisteitä lukijoilta.

103/54 | 

Daniella:

Kiitos jaksuista ;) Ja tosiaan: Se kuinka "nopeaa" tämä on ollut, on tietysti suhteellista. Se vaan on niin, ettei kaikki (onneksi!) näy tänne blogiin tai muutenkaan kodin seinien ulkopuolelle.

Miljalle tiedoksi, että minä en ainakaan odota sympatiaa keneltäkään, joka asiaamme ei oikeasti tunne. Enkö heiltäkään, jotka tuntevat. Minusta aikuisen ihmisen on pystyttävä tekemään ratkaisut ilman, että ulkopuolisten hyvät tai huonot sanat vaikuttavat päätökseen. Silloin päätös on oma, eikä tehty vaikkapa pelossa tai muita miellyttääkseen.

Minusta on hassua, että vaikka asia sinua näin kovasti ärsyttää, olet samalla ja muilla nimimerkeillä kommentoinut asiaa kahden viikon sisällä yhteensä yhdeksän kertaa. Uskon, että blogiin tulee jatkossakin eroaiheisia juttuja, joten jos niiden lukeminen on kurjaa, kannattaa pitää ehkä hetki taukoa :)

105/54 | 

Kaikille, jota tätä yhteistyöasiaa pohtivat:

Kuten joku sanoikin, en vaan tee sellaisia juttuja, joista en muutenkin kirjoittaisi. Ja koska mun mielestä mun kerronta on samanlaista yhteistöiden ja ei-yhteistöiden kanssa, olen kokenut, ettei asiaa tarvitse alleviivata. Minä kun kuitenkin joka ikinen kerta ilmoitan postauksessa - vaikkakin sitten lopussa - jos tuote/palvelu on saatu!

Ymmärtäisin "kohun", jos asiaa ei olisi ilmoitettu ollenkaan, silloinhan kyse olisi törkeästä piilomainonnasta. Mutta nyt en oikein tajua, mitä pahaa siinä on, jos lukija on lukenut hotellitekstin, jonka yön olen saanut blogin kautta.

Mutta: Tästä viisastuneena alan kirjoittaa alkuun aina, jos vaikka postauksessa olisi saadut sukat ;) "Oikeissa" yhteistöissähän on aina ollutkin yhteistyömerkintä aivan ennen leipätekstiä.

Sitten vielä kommenttiin: "jonka pitäjä ei osaa ottaa vastaan eri mieltä olevien lukijoiden kriittistä tekstiä. Esimerkiksi edellä mainitut ”sinä et tiedä asiasta mitään” kommentit lukijalle."

Mun mielestä yksi bloggaamisen parhaita anteja on juuri vuoropuheli, jossa voin itsekin oppia ja jossa saan kuulla erilaisia mielipiteitä. Mutta jos ihminen viittaa hotelliyöpostausta eroon lapseni isästä, on asian laita pakko korjata. Silloin joko itse olen kirjoittanut ajatukseni alunperin epäselvästi, tai lukija ei ole ymmärtänyt tilannetta. Bloggaaja saa mielestäni myös olla lukijoidensa kanssa eri mieltä, sekä perustella kantansa. Aivan kuin lukijakin saa niin tehdä! Eikös sitä ole vuorovaikutus?

J
107/54 | 

Mielestäni ei ole kyllä lukijoiden aliarvioimista, jos mainitsee ettei tämä tiedä asiasta mitään, koska tässä tilanteessa kyse oli siitä, että ruodittiin Karoliinan ja Eskon eroa.

Tuntuu, että välillä kyse on myös tästä suomalaisille ominaisesta kateudesta. Luullaan, että jos joku saa jotain "ilmaiseksi" (katson kyllä bloggaamisenkin työksi, joka kuitenkin vaatii jotain muuta kuin että istahtaa kerran päivässä koneelle ja näpyttää tekstiä), on se jotenkin itseltä pois ja se ärsyttää ja siksi pitää valittaa ja silti lukea blogia, että saa aina huomauttaa kun tulee yhteistyöpostaus. ?

A
108/54 | 

? siinähän olisi mainio keino tienata muutama lisäeuro. Kommentoida kaupallisia postauksia positiivisesti ?. Vielä kun löytyisi joku maksumieheksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat