Tänään keskiviikkona starttaa Forumin Hintasirkus, joka kestää aivan sunnuntaihin (20.3) asti. Mä pääsin valitsemaan Hintasirkus-tuotteista (hypoteettisesti) omat suosikkini. Sellaiset, joita nyt kuvastosta himoitsen, jopa tarvitsen! Ja joista ajattelen myös teidän innostuvan.

Täytyy sanoa, että Forum on nyt pullollaan aika huikeita etuja. Erityisesti nuo naamiaisasut (vappu ja päiväkodin naamiaiskemut tulevat yllättävän pian!), piilolinssineste (maksaa yleensä tooooodella paljon enemmän) ja The Body Shopin aina yhtä hyvä käsirasvat saisivat tämän naisen kyllä liikkeelle ja kohti Forumia, jos tauti ei olisi kaatanut sänkyyn. Mutta menkää te :)

Omat suosikkisi voit käydä kurkistamassa alekuvastosta täältä.

Ja sitten vielä niihin Kolmistaan-lemppareihin Hintasirkuksesta:

1
1

The Body Shop -käsivoiteet 8e (norm. 15,40) // Luckanissa espanjan- ja englanninkieliset Astrid Lindgrenit -20% (HUOM! Tarjous ke-la) // JC Jeans Companyssä kaikki normaalihintaiset tuotteet -25% // Granit, valokuvavaijerit -20%

2
2

Kicks Make Up runsaasti meikkejä -20% // Intersportista Converse A/S Leather High 79,90e (norm. 120,00e) // Junge Juice Barissa Kevätpörriäinen 4,5e (norm. 5,95e) // Vila-villakangastakki 49,95 (norm. 99.95)

3
3

Gigantti, langaton kaiutin 39e (norm. 59e) // // Hairlekiinista Color Maskit 9,90e (norm. 16,50e) //    // Optikko Arvolassa isoja Bio Soak -piilolinssinesteitä 3kpl yht. 15e // Butterick`s lasten naamiaisasut 6,90e (norm. alk 19,90e)

Hyviä shoppailuja!

-Karoliina-

*jos tuotteessa ei ole erityismainintaa, on tarjous voimassa ke-su (tai niin kauan, kun tuotteita riittää)

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat