Mä ja Nuorgamin Emmi äänitettiin meidän ensimmäinen jakso Nuorgam&Pentikäinen - podcastistä. Jakso käsittelee naiskuvaa, kehopositiivisuutta, laihduttamista, ulkonäköpaineita ja vaikka mitä aiheeseen liittyvää. Mä paljastan kaikkea noloa ja hölmöä itsestäni. Kuunnelkaa, niin tiedätte, mistä KAIKKI nyt puhuu. Kuuntele eka jakso tästä

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä

 

 

Yt. Karoliina

Kommentit (2)

Vierailija
4/2 | 

Kuuntelin ja tykkäsin! Hyvin perusteltua argumentointia on ilo kuunnella, vaikka ei olisi samaa mieltä kaikista asioista. Ja tässä tapauksessa oli vielä helppo yhtyä mielipiteisiin. Ainoastaan kiroilu hieman särähti omaan korvaan, mutta se on mun ongelma, aina voi lopettaa kuuntelun jos ei tykkääkään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat