20140709-220914-79754938.jpg
20140709-220914-79754938.jpg

Suurimmaksi osaksi elämä on arkea. Kotia, työtä, aikatauluja. Hyvää ja omaa, välillä tosin myös rasittavaa, mutta kuitenkin juuri sitä, mistä elämässä on pääasiassa kyse.

Tänään ei kuitenkaan ole arki. Ei ole ollut moneen viikkoon. On niin loma ja niin vapaus, etten edes muista milloin olisin näin tuntenut. En ehkä koskaan?
Aurinko paistaa, mökillä netti on surkea ja tietokone rikki (kirjoitan tätä kännykällä). Yhtäkkinen irtiotto kaikesta joka liittyy arkeen, onkin aika mahtavaa. Jäljelle jää vain olennainen. Perhe, grillimakkaraa, mansikat, Piiat-kirja, järvi, fudiksen MM ja mustelmaiset ja itikoiden pistämät koivet.
Voisi sanoa, että olen onnellinen.
Kuka muu elää elämänsä kesää? Miksi (tai miksi et)?
-Karkki-

Kommentit (5)

6/5 | 

Miksi et ole aiemmin ollut noin vapaa? :) (ja onnellinen?) Itse elän ekaa kesää vauvan kanssa ja tämä on myös parasta <3 aiemmin olen ollut aina kesät töissä. Nyt on aikaa sukulaisille jotka vierailevat, on aikaa mille tahansa :) aivan mahtavaa! <3

Karoliina Sallinen
7/5 | 

Onnellinen kyllä, mutta harvoin saavuttaa tätä vapauden tunnetta. Näin aikuisena ihmisenä, kun mielessä on useita töitä ja kotihommia kerralaan... näin mökillä voi kuitenkin irtautua töistä kokonaan ja sen kyllä huomaa olosta. Sekin tietysti on osasyynä, että koko perheeni hoitaa täällä F:ää, ja vastuu pienestä ja jo aika omatoimisesta tytöstä jakaantuu erilailla kuin kotona Helsingissä.

Karoliina Sallinen
8/5 | 

Poistin vahingossa toisen kommentoijan viestin, enkä saa sitä takaisin. Anteeksi :( mutta ihanaa tulevaa lomaa teillekin!

Jenni
9/5 | 

Kaikista rentouttavinta on juurikin olla vaan mökillä, ilman mitään kaupungin hälinää, nettiä tai edes sähköjä. Olla vaan, antaa ajatusten virrata ja rentoutua. Saunaa, uimista, hyviä ystäviä, lenkkejä metsäpolulla ja pitkiä yöunia. Kesälomaa osaa arvostaa ihan erilailla, kun on tehnyt vuoden töitä ja nyt on ihka ensimmäinen palkallinen loma ! 8) hyvää kesää teille ja nauttikaa kaikesta <3

Karoliina Sallinen
10/5 | 

Kiitos ja ihanaa kesää sulle! Kyllä itsekin muistan ekan palkallisen kesäloman: Mahtavaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat