Mun haave on jo pidemmän aikaan ollut saada itselleni vähän vaaleammat hiukset. Olen kuitenkin aina loppumetreillä hannannut projektia niin, että kampaajan penkissä olen pyytänyt lopulta vain "vähän raitoja".

Suurin syy, miksi olen kieltäytynyt radikaalimmasta toimenpiteestä on ollut se, että en ole juuri halunnut menettää pituutta hiuksistani. Ja faktahan on se, että näin tummalla pohjalla kun hiuksia aletaan vaalentaa, kuluttaa se Olaplexeistä ja muista huolimatta kuitenkin enemmän latvoja kuin luomuväri tai tumma sävy.

Aloin kuitenkin pohtia, miksi ihmeessä pidän pitkin hampain kiinni  pitkästä tukasta. Se kun on minulla usein aikamoinen hiirenhäntä lopulta. Jää takkien ja reppujen alle ja roikkuu lötkönä selässä. Niinpä, kun pari viikkoa sitten istuin taas QHairin Maria H.:n penkkiin, pyysin vaaleampaa sävyä. Ja pituutta pois. Tai Mariahan sitä leikkaamista ehdotti ja minä suostuin.

Päätimme, että tukkaa vaalennetaan, mutta vain niin, että sävy säilyy kylmänä. Toisin sanoen megablondia ei tipukeltaisen uhalla yritetty, vaan haluttiin, että yleisilme on kylmä.

Ja tämmöinen muutos tuli. Kuvissa hiukset näyttävät jopa aika ruskeille, mutta livenä ja nyt pesujen jälkeen todella vaaleille. Kylmä sävy on se, joka hiuksissa on pysynyt - juuri se, mitä toivoinkin!

PicMonkey Collage1
PicMonkey Collage1
PicMonkey Collage2
PicMonkey Collage2

Olen ihan rakastunut uusiin hiuksiin. Vaaleampi sävy on niin paljon armollisempi hipiälleni. Plus tukkaa on paljon helpompi käsitellä kuin ennen. Halusin nyt ensimmäisellä värjäyskerralla, että juureen jätetään omaa tummaa jo valmiiksi, jotta juurikasvu ei näytä niin kauhelle. Mutta kyllä minä haluan vaaleaa jatkossa aivan ylhäältä asti. Tämä kun tuntuu nyt niin hyvälle valinnalle.

Uskalsinpas! Ensi kerralla lisää vaaleutta. Ehkä musta tulee blondi 2017...tai sitten ehdin keksiä taas jotain muuta :)

-Karoliina-

Kommentit (12)

"Aiemmin hiljainen vakkari luk...
13/12 | 

Tätä postausta jo odotinkin. Uusi väri reunustaa kasvojasi upeasti ja näytät upealta! Hiusten pituus on vieläkin pitkä, vaikkakin lyhentynyt aiemmasta. I like!

Tingeling
14/12 | 

Todella upeat hiukset!! Sopii sulle tosi hyvin <3

16/12 | 

Tosi hyvä väri! Raportoi jonkin ajan päästä, kuinka kylmä sävy kestää. Mulla on luonnostaan samanvärinen tukka, ja kylmät vaaleat raidat tuppaavat aina jossain vaiheessa kellertämään johtuen kai piilevästä punapigmentistä, joka ei mielestäni sovi mulle yhtään. Vaikka vaalennuksen jälkeen aina sävytetään kylmällä, se katoaa tosi nopeasti. Siksi nyt olen yrittänyt kasvattaa raitoja pois ja antaa auringon vaalentaa, mutta kasvattaminen on niin hidasta, että taas tekisi mieli sortua uuteen värjäykseen.

Hanna
17/12 | 

Onpas hienot ? Sitten seuraavaksi pitkä polkka ?

18/12 | 

Käytätkö hopeasampoota? Sillä saa pysymään sävyn aika hyvänä...

19/12 | 

Oon monesti jo Instagramin puolella ihaillut tätä sun uutta tyyliä, ihan mieletön!

20/12 | 

Juu, oon käyttänyt joskus, mutta kuivankarhea hiuslaatuni menee siitä vielä kuivemmaksi. :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat