Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essence-poskipunapaletti ”LOVE”, blush trio

Hankintapaikka: tuotteen olen saanut* blogin kautta. Essenceä myy muun muassa Tokmanni

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Kuten olette ehkä huomanneet, en koskaan oikein suosittele mitään poskipunaa, koska en ole löytänyt  itselleni oikein juuri sopivaa sävyä. Tähän asti olen sutinut vaan naamaan jonkin huulupunapuikon jämät tai jättänyt kokonaan punat laittamatta. Syksyllä ihastuin yhteen Essencen poskipunaan, mutta talven vitivalkoiseen naamaan se ei sitten lopulta ollut ihan nappi. Ennakko-oletus siis oli, etten nytkään löydä sopivaa sävyä.

Mitä tuote todella tekee? Mun paletin sävy on nimeltään 01 spring love, ja varsinkin paletin keskimmäinen – hieman persikkainen sävy – on aivan ihana. Ekan kerran ikinä tuntuu sille, että olen löytänyt juuri sen oikean poskipunasävyn, joka tuo hehkua, mutta ei tee naamasta liian punakkaa, barbiemaista tai helottavaa.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mä olen kuullut joskus, että varsinkin kesäisin päivettyneellä iholla raikkaampi vaihtoehto olisi poskipuna. Eikä aurinkopuuteri, jota käytän vuoden ympäri. Nyt siis odottelen kesää ja poskipunan tehoa. Kuitenkin tälläkin kokemuksella voi sanoa, että tämä poskipuna kannattaa omistaa.

-Karoliina-

*saatu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat