P1010851 (2).JPG
P1010851 (2).JPG

P1010853 (1).JPG
P1010853 (1).JPG

Taas on lauantai ja lauantain lemppareiden aika:

  • Käytän paljon luonnonkosmetiikka putsareissa ja voiteissa, mutta aika vähän meikeissä. HYNT Beauty on kuitenkin eittämättä PARAS peitevoide*, jota on keksitty. Peittää todella hyvin ja voidemainen koostumus on juuri tarpeeksi kostea. Ainoa vaan, että tuotteen levityksen kanssa pitää olla todella varovainen, koska helposti sitä tulee laitettua iholle liian paljon.
  • Anna Puun haastattelu uusimmassa Trendissä. Miten ihana nainen! Kaikella tavalla.
  • Kärcherin tekstiilipesuri. Vitsi on kätevä laite esimerkiksi mattojen pesuun.
  • Silmut puissa. Hei se kesä tulee sieltä ihan oikeasti.
  • Kuivatut mansikat. Vitsi olen hulluna Punnitse&Säästän kuivattuihin mansikoihin. Voisi (melkein) huijata itseään, että voittavat suklaan. Melkein.

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat