P7110083.JPG
P7110083.JPG

Aika lauantain lemppareiden. Eli niiden asioiden, jotka ilahduttavat todella.

  • Vita Liberata, Body Blur*. Mähän olen aina vannonut Vita Liberatan nimeen. Mutta nyt on löytynyt merkiltä vielä yksi tuttavuus. Body Blur! JA MIKSI EN OLE TÖRMÄNNYT TÄHÄN AIKAISEMMIN?!? Blur on poispestävä ihon heleyttäjä, joka tekee ihosta välittömästi ruskettuneen näköisen ja tasaisen. Ei tuoksu millekään, koska ei ole ”oikea” itseruskettava. Mä olen täysin rakastunut tähän tuotteeseen. Ja itse asiassa kaikki muu ihomeikki on jäänyt multa näin kesällä pois, koska tämä tekee iholle kaiken sen, mitä kaipaan: Tasoittaa, tuo väriä, kosteuttaa ja heleyttää.
  • Ikean maustetut merisuolakiteet. Oikeasti aika hyvää suolaa ja vieläpä kauniissa rasioissa. Sopii hyvin myös lahjaksi!
  • Hämärtyvät kesäillat. Olen ehdottomasti heinä-elokuun öiden fani. On vielä kesä, mutta illoissa on enemmän taikaa kun yöttöminä öinä. Parasta.
  • Ratinan Periscopen kattoterassi. 
  • LIDL:n paistopisteen GLUTEENITTOMAT tuotteet. Vihdoin rukouksiini on kuultu. Tästä voisi ottaa mallia moni muukin paistopiste. 
  • Biozellin rakenne- ja volyymisuihke. Tuo liukkaisiin hiuksiin ihanasti karheutta tekemättä niistä kuitenkaan tönkköjä (kuten lakka usein tekee).
  • So Whatin lenkkarit Vamoksesta*. Ihan pikkuinen ylläri, että alle 50 euron lenkkarit käyvät mun jalkaan paremmin kuin yli satasen Niket. Harkitsen karamellivärin lisäksi tilaavani samat popot myös mustina. Kuin pumpulilla kävelisi.
  • Hölkkälenkin jälkeinen olotila. Miksi ihmeessä sinne hikoilemaan on niin vaikea lähteä, vaikka tietää, että elämä on puolentunnin hölkän jälkeen viisimiljoonaa kertaa parempaa kuin ennen lenkkiä. Pitäisikö tästä ottaa joka-aamuinen tapa vai miten liikunnan voisi tunkea myös epäsäännölliseen kesärytmiin?

-Karoliina-

*saatu

Kuva 1: Noora Näppilä

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat