Perjantaihuomenta,

IMG_1553
IMG_1553

IMG_1550

Kuten näkyy, kuvien lataus onnistuu taas: Jee! Päivitykset olivat kuulemma kesken.

Neiti-F:n ehdoton suosikki on nykyisin Kirsi Kunnaksen loru kahdesta papukaijasta, Fassiloorasta ja Ellinoorasta. Lorua pitää lukea ja lausua illasta toiseen, ja hän osaa sen jopa niin hyvin ulkoa, että aloin yhtenä iltana (sekunin sadasosan) jopa epäillä, että tytön on pakko osata lukea. Mutta ulkoa hän sen vaan osaa, pienetkin yksityiskohdat. Aika hassuja nämä minityypit suosikkiensa suhteen.

IMG_1551

Papukaijat ovat muutenkin kovassa huudossa. Niin Neidin kuin minunkin suunnallani. Vielä vuosi sitten olin aivan hulluna kaikkiin pöllökuvioisiin tuotteisiin, mutta nyt joka nurkalla heiluvat huuhkajat jo vähän kyllästyttävät. Papukaija on kuitenkin nyt minun silmissäni se "uusi pöllö", ihqulintu. Voi kun löytäisin vielä jostain äitini 80-luvulta peräisin olevat pinkit papukaijakorvikset! Olisivat aika ihana piristys tämän silmäpussimuden arkityyliin.

Neidin Mini Rodinin papukaijatoppi on odotellut kaapissa jo melkoisen tovin. Babyshop lähetti sen Neiti-F:lle jo kuukausia sitten, mutta hihattomalla paidalla ei ole ollut vielä paljon markkinoita näissä säissä. Kun nyt keksinkin sitten yhtenä aamuna, että toppi käy hyvin Makian pusakan alle, Neiti-F:n iloinen kiljahdus oli "Nyt on kesä!". Olin joskus maininnut, että tämä paita kuuluu sitten vasta kesään :)

IMG_1548

IMG_1547

Jos ei nyt kesä, niin ainakin lupaava kevät. Piha on jo täysin sula, enkä itsekään ole käyttänyt enää hanskoja viikkon. Ja sehän tarkoittaa, että kesä on ihan kohta ovella. Jee!!!

Mikä on suosikkiprinttikuvasi tältä keväältä? Mikä kuvaa on saanut sinut hurahtamaan?Viiket vai jotain muuta?

Kivaa viikonloppua!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki,iPhone 4S

Neiti-F:n asu:

Pusakka. Makia. -50%

Mini Rodinin papukaijatoppi. Babyshop.com. Saatu blogin kautta.

Jeggarit. Name it. Kahdet hintaan 29.95.

 

Kommentit (6)

Daniella
9/6 | 

Tiedätkö, itseäni on myös huvittanut tuo lasten mieletön muisti. Meillä taitaa olla aika saman ikäinen poika kuin Neiti-F, vajaa 2,5-vuotias. Hänelläkin on omat rakkaat iltasatunsa ja jos sieltä jonkun sanan jättää sanomatta välistä tai sanoo väärin, poika korjaa heti. Ja ei siis tarvitse olla mikään tärkeä sana sisällöllisesti, vaan ihan kaikki pienetkin virheet korjataan heti. Uskomaton tuo lapsen aivokapasiteetti!

Karoliina Sallinen
10/6 | 

Itsekin olen yrittänyt välillä hyppiä sivuja tai virkkeitä yli, mutta muistutus tästä on tullut välittömästi :) Neiti-F on nyt tarkalleen 2 vuotta ja 5 kuukautta. Entä poikasi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat