Tadaa!

Uudet hiukset, olkaa hyvä!

20131023-093722.jpg
20131023-093722.jpg

Sain eiliseksi  kampaaja-ajan punavuorelaiseen, surffihenkiseen, Panamaan. Itse asiassa tunti siitä, kun olin tekstannut Panamassa työskentelevälle kamulleni, Marialle, istuin jo viitta päällä kampaajan tuolissa. Nopeaa toimintaa. Aikailu ei kuulu tapohini :)

Latvoista lähti 15 senttiä, ne kerrostettiin ja lopuksi latvat saivat hiukkasen vaalenarusketia raitoja (näette paremmin nämä, kun pääsen ottamaan järkkärillä kuvia). Muu hiusten väri jätettiin omakseni, joten juurikasvua ei tarvitse pelätä.

Otsis oli tietysti tämän kampaajareissun The Juttu, ja voi että: Olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Itse asiassa, en ole koskaan ollut näin onnellinen kampaajakäynnin jälkeen! Hiukset ovat aivan oman tuntuiset, vaikkakin tarpeeksi uudistuneet. Juuri siis sitä syksyn piristettä, jota lähdinkin hakemaan.En voi kun siis suositella Panaman matkaa teillekin.

Kampaajafobiani on nyt siis selätetty, jes! Olipa virkistävää ja erilaista lähteä kampaajan luota niin, etten tihrustanut itkua jo heti ulko-ovesta pois astuessa ;)

Kivaa keskiviikkoa! Sade ei haittaa yhtään!

-Karkki-

 

Kommentit (7)

Karkki
3/7 | 

Kiitos,Daniella! Teidän tyttöjen tsemppi edellisessä postauksessa pisti liikettä töppösiin :)

TMB
5/7 | 

Sopii sulle tosi hyvin! Mulla on samanmalliset kasvot kun sulla ja tosi korkea otsa, mutta voisin tän perusteella harkita itsellekin otsista. Ei oo oikeen koskaan sellaista ollut. Kysyisin vielä, että miten joudut laittamaan otsista ennen ihmisten ilmoille menoa? Vaatiiko operaation ja paljon aikaa ja vaivaa?

Karoliina Sallinen
6/7 | 

Kiitos! Viikko tätä jo melkein pidelty, enkä voisi olla tyytyväisempi. Suosittelen!

7/7 | 

[…] edes huomannut, että kampaukseni vaihtumista. Marraskuussa tein ensimmäisen siirtoni. Kaverini Maria H. leikkasi minulle nimittäin otsiksen, jonka pätkäisemistä olin empinyt varmasti jo vuoden päivät, ja jonka leikkaamisajankin olin […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat