hobbyhall_karoliina_HR_MG_4481
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4481
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4380
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4380
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4805
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4805
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4617
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4617
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4388
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4388

Olen kesän aikana muutamaan otteeseen väläytellyt Instagramissa kuvia kodissamme häärivistä kuvauksista ja kuvausryhmistä, ja vähän esimakua videokuvauspäivästä saittekin jo lukea täältä.

Vielä muutama viikko sitten en saanut kertoa teille, mitä kummaa meillä tapahtuikaan, mutta nyt on paljastusten aika : Minä, tai oikeastaan paremminkin meidän koti on mukana Bella-blogien ja Hobby Hallin syyskampanjassa. Ja vieläpä - yllätys yllätys - teema"värillä" mustavalkoinen! Jes!!

Teistä suurin osa tietääkin, että olen oikea sisustushullu (Esko varmasti painottaisi sanaa hullu), ja kun minulle keväällä ehdotettiin sisustusyhteistyötä Hobby Hallin kanssa, olin todella täpinöissäni. Ja sisustaa tässä kampanjassa toden teolla sainkin. Minun tuli nimittäin valita kodistamme kuusi kohtaa, jotka stailasin Hobby Hallin syksyn uutuustuotteilla ja –huonekaluilla. Koko kotia ei siis laitettu uusiksi, vaan lähes kaikki vanha ja oma sai luonnollisestikin jäädä, koska kyseessä on meidän oikea koti, eikä mikään katalogi. Tarkoitus oli vaan päivittää oma koti samaan tyyliin kuin muutenkin sitä tulisi sisustettua.

Aikaisemmista blogikampanjoistani tämä Hobby Hallin kanssa tehty projekti eroaa muutenkin aika suuresti. Ensinnäkin: Jos ja kun haluatte nähdä kotimme muutoskohteet ja ihanat uudet sisustukset, ne voikin tällä kertaa nähdä ja lukea Bellan sivujen sijaan tuolta Hobby Hallin omilta sivuilta. Toisekseen: Yhden postauksen sijaan kirjoitin jopa kuusi sisustuspostausta, joten luettavaa ja katseltavaa piisaa. Ja vielä kolmanneksi: Pelkkä kirjoittaminen ei tällä kertaa riittänyt. Meikäläinen pääsi/joutui myös ihan oikeiden tv-kameroiden eteen, kun sisustusprojekteista osa kuvattiin videoiksi asti. Niissä minä höpisen kaikkea sohvatyynyvalintojen ja sisustusideologiani väliltä.

Mukana hobbyhalleilemassa minun lisäkseni ovat Iina ja Malena <3

Ensimmäisen kotimme stailauskohteen, parvekkeen, voi nyt käydä katselemassa täältä. Muut kotimme kohteet ja projektit tipahtelevat Hobby Hallin sivuille lähiviikkoina, mutta niistä muistuttelen teitä aina erikseen!

Kivaa iltaa!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

7/6 | 

Voi miten mahtavan kuuloinen projekti siellä teillä on ollutkaan. Täytyypä käydä Hobbarin sivuilla kurkkimassa.

Ems
8/6 | 

Hei mitä on tuo astiasto sarja on?
Kaunista.

9/6 | 

Tosi tyylikkäitä ja kivoja kuvia! Minä olen tähän saakka ollut tosi "valkoinen sisustaja", mutta kummasti on taas tuo musta-valkoisuus alkanut miellyttää omaakin silmää enenemissä määrin. Noista Marimekon Siirtolapuutarha -astioista olen jopa alkanut kehittää pienimuotoista pakkomiellettä itselleni. :D

11/6 | 

Siinä on sekaisin Marimekon Oivaa ja Siirtolapuutarhaa, sekä Arabian Teemaa ja kirppislöytöjä. Aiheesta lisää tulee sitten Hobbarin sivuille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat