P3170378.JPG
P3170378.JPG

P3170383.JPG
P3170383.JPG

Minulle tuli juuri täyteen kuusi vuotta bloggaamista. Kolme olen tehnyt tätä tosissani. Sillä tavalla tosissani, että haaveenani on tuon ajan ollut kehittyä tässä hommassa niin, että voisin olla ylpeä kirjoituksistani vielä vuosienkin päästä. Niin ja että saan tuotettua blogisisältöä vuoden jokaiselle päivälle. Joskus laadun ja määrän yhtäaikainen ylläpitäminen tuntuu haastavalle. Sitä tuijottaa sunnuntai-iltana seuraavan viikon kalenteria ja pohtii, mitä sanottavaa keksisi taas seuraavaksi seitsemäksi päiväksi.

Mutta siitä se kuitenkin aina lähtee. Tiistaille tulee idea, samoin lauantaille. Ja lopulta edessä on täysi kalenteri. Oikein itseäkin kummastuttaa välillä se, miten tämä työ jaksaa innostaa joka viikko. Ja miten ainakin itsestäni tuntuu, että aika usein sitä löytää myös jotain uutta kirjoitettavaa. Viimeisen kolmen vuoden ajan olen postannut joka ikinen päivä. Tai no aivan joka päivä en ole kirjoittanut, mutta aivan joka päivälle on ollut vähintään ajastettu postaus. Se tuntuu hurjalle. Harvaa työtä kun aivan joka ikinen päivä tehdään.

Sain viime viikolla sähköpostin, jossa kerrottiin, että olen ehdolla  Inspiration Blog Awardseilla kategoriassa Vuoden viihdyttävin. Ensin titteli kuulosti koomiselle. Äitini sanoikin sarkastisesti ”sähän olet kyllä viihdyttävä”. Minullekin tuli mieleen pellehypyt ja muut show-viihdyke. Kun luin kuitenkin kategorian kuvauksen läpi, tuli hyvä mieli jo siitä, että olin päässyt ehdolle näin hienoon kategoriaan. Vitsi, kun te lukijani ajattelisittekin näin: ”Vuoden tarinankertoja, jonka juttujen pariin palaat kerta toisensa jälkeen. Tältä vaikuttajalta voit saada positiivista energiaa, tai vaikka vertaistukea elämän ylä- ja alamäkiin.”

Jos sinusta tuntuu, että haluat palata blogiini aina uudelleen ja uudelleen. Jos saat blogistani vertaistukea, iloa tai inspiraatiota, käythän äänestämässä Kolmistaan-blogin kohti voittoa tämän linkin takaa. Olen kyllä niin kovassa sakissa mukana, ja jos vanhat merkit, tubettajat vievät pystit, mutta hei: Yrittänyttä ei laiteta ja ei kai me vanhanajan mummobloggaajat - jota kyllä noiden ihanien nuorten tubettajien joukossa olemme - heitetä pyyhettä kehään ilman taistoa. Hassua tässä ehdokkuudessa, joka on muuten Inspiration Blog Awardsien ensimmäiseni, on se, että en yleensä käy juuri missään blogitapahtumissa. Mutta juuri tänne olin jo etukäteen ajatellut mennä, vaikken ehdokkuudesta vielä tiennytkään. Kohtaloako?

Ihanaa tiistaita! Voin kertoa jo vähän etukäteen, että minun tiistaini on ollut olemaan paras sitten miesmuistiin!

Äänestyslinkki vielä tässä. Äänestyksen yhteydessä voi halutessaan osallistua myös gaalalippujen arvontaan. 

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Saranda
3/2 | 

Ääni annettu - enkä keksi kelle muulle olisin sen antanut. Olet lahjakas, sympaattinen ja fiksu kirjoittaja, jonka tekstien ääreen on todellakin ihana palata. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat