OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onpas ollut outo päivä. Todellinen sapatti, pyhä.

Aurinko on paistanut koko päivän. On ollut kesä, mummola ja Hankasalmi, ja mä olen silti vaan haahuillut sisällä. Tuijottanut tietokoneruutua tekemättä juuri mitään fiksua. Hiukset pystyssä, yöpuvussa - hyvät ihmiset - vielä neljältä. Nukkunut päiväunet! Ei yhtään mun tapaista.

Onneksi F on juossunut ulkona mummon kanssa ja nauttinut kesästä. Ja mökkeillyt, nähnyt sukulaisia,syönyt jädeä ja ajanut pyörällä. Ollut todellinen tehotyttö!

Mulle tuli ensin ihan hirveän huono omatunto hukkaan menneestä päivästä. Tiedättehän sen päivä on valunut käsistäni -morkkiksen? Ainoa asia, jonka sain hoidettua, oli lenkki ja treffit vanhojen ystävien kanssa (joka oli muuten ihanaa!). Ja tämmöinen päivä olisi kuitenkin pitänyt todella käyttää tehokkaammin. Mistä sitäkään tietää, paistaako aurinko enää koko kesänä samalla innolla?

Sitten toisaalta tuli tunne, että ehkä tämä päivä oli juuri tarpeellinen tähän väliin. Ehkä se kertoi jotain. Ehkä helatorstai olikin minun kevääni käännekohta. Tänään nimittäin koin ensimmäisen kerran, että olin niin irti kaikista stresseistä ja tiloista - hyvistä ja huonoista - että sponttaanisti pystyin nukahtamaan ruuan jälkeen ruokaperräisille, kuten täällä on tapana sanoa. Tänään ensimmäisen kerran annoin itselleni luvan olla löllö, laiska ja ihan vätys.

Huomenna mä näen mun ihania ja rakkaita opiskelukavereita Jyväskylästä, Jyväskylässä. Mitä siitäkin tulee, kun kolme äikänmaikkaa pääsee 24 tunniksi viettämään aikaa vain keskenään? Arvasitte oikein: Lauseenjäsenistä, possessiivisuffiksista ja Aleksis Kivestähän silloin puhutaan ;)

-Karoliina-

Kommentit (16)

Tingeling
17/16 | 

Päiväsi kuulostaa hyvältä! Aina välillä pitää olla löllö, laiska ja ihan vätys..silloin jaksaa taas arkea paremmin.
Ollaan teini-ikäisen poikani kanssa nyt kahden pari päivää, tänään mekin vaan oltiin, pelailtiin, syötiin ja katsottiin Netflixistä parit leffat. Huomenna aamuvarhaisesta arki ja kellon kanssa kilvan juoksu taas jatkuu :)
Ihanaa kaveri vuorokautta, pitäkää hauskaa!

18/16 | 

Helatorstaisi kuulosti vähän mun helatorstailta. Kävin aamupäivällä jutskaamassa naapurirouvien kanssa. Olin pukenut päälle sitä varten että menen kauppaan, muttq mies sanoi menevänsä. Höh.

Virkkasin valmiiksi 3 tiskirättiä, joten istumista kertyi, aloitin samalla katsomaan uutta sarjaa netflixistä. Istuin osan aikaa myös parvekkeella auringossa.

Kuntosalille piti ja kävelylle piti lähteä mutten sitten jaksanut. Lepopäivä teki terää.

Kun huomenna sitten töihin..

Hauskaa viikonloppua!

Tiiti
19/16 | 

Uskon vakaasti, että juuri lötköpötköily oli se, mitä kehosi ja mielesi eniten tarvitsi juuri nyt. Ja kun meidän ihan jokaisen arvo on siinä, että ollaan, eikä siinä mitä me tehdään. Mikähän halvattu siinäkin on, että erityisesti myö naiset tunnutaan määrittävän päivän hyvyys/huonous suoritusten kautta? Kun lopulta jokainen päivä, jolloin on jaksanut hengittää on riittävän hyvä ja plussaa on, jos ei ihan koko aikaa ota hillittömästi päähän... ;) Nimittäin narautin itteni tänään juuri samasta ajatuksesta: en oo tehny tänää mitään järkevää. Ja heti perään, että ja miks hiivatissa pitäisi? Nyt on nimittäin ihanan levännyt olo. :)

Maarit
20/16 | 

Tämä on hiukan sama,kun tyttäreni pienenä vinkui ja vonkui,ettei ole mitään tekemistä. Ja ennenkuin ehdin aukaista sanaisen arkkuni,hän tiuskaisi"Äläkä vaan sano,ettei aina tartte olla tekemistä!!!!" :D
Lötköily,päämäärätön haahuilu on mun lempipuuhaa!!!

Marjo
21/16 | 

Päiväsi kuulosti mahtavalta.. Joskus pitää osata ottaa rennosti :) Hyvä!!

Riina
22/16 | 

Haa, tuo "tekemättömyystuska" kuulostaa tutulta, lapsuudenkodista tosin... ;) Piti mennä ulosulosulos, kun aurinko kerran paistaa ja tehdä sitä ja tätä. Ehkä just siitä syystä muhun on aikuisiällä iskenyt vastareaktio. Miks ylipäänsä pitää olla tehokas, jos ei ole pakko eikä jaksa? Jos edellä mainitut kriteerit ei täyty, niin mä ainakin ihan vaan oon ja teen sitä, mitä haluan. Oli ulkona sitten hyvä ilma tai ei. ;)

Milja
23/16 | 

Onneksi ilmapiiri täällä blogissa on "rauhoittunut"!! :) Onko sinulla kesäksi suunnitelmia? Alkaako uusi elämäntilanteesi pikku hiljaa asettua uomiin? Sä olet alkanut lenkkeilemään:) Muistelen sinun postanneesi tästä aiheesta aiemmin. Et ole aikaisemmin ollut mikään himolenkkeilijä, eikö niin?

24/16 | 

Oletko kertonut aiemmin kädessäsi olevasta tatuoinnista? Mikä sen tarina on?

30/16 | 

Koska Suomessa on aika vähän ihania kesäpäiviä, tulee niiden hukkaan heittämisestä aina kauhea olo.Mutta : Lepo teki kyllä terää!

31/16 | 

Onneksi on, ihanaa!

Kesäksi on yksi ulkomaanmatka, huvipuistoa, festareita, mökkiä, F:ää, kavereita ja perhettä!

Elämä todella alkaa asettua ja lenkkeily: Se on ihanaa nykyisin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat