xtremelashes7
xtremelashes7
xtremelashes12
xtremelashes12
xtremelashes5
xtremelashes5
xtremelashes1
xtremelashes1
xtremelashes10
xtremelashes10
xtremelashes4
xtremelashes4

    

xtremelashes11
xtremelashes11

Aika moni teistä – minun hämmästyksekseni – ihmetteli arkiaikataulupostauksessani sitä, kuinka ehdin tehdä teidän mielestänne päivän aikana paljon erilaisia asioita. Itse en ole kokenut itseäni mitenkään erityisen ahkeraksi tai toiminnalliseksi. Ajattelen, että aika moni pienen lapsen vanhempi joutuu multitaskaamaan ja tekemään asioita joskus pienessä univajeessakin. Sellaista tämä aika elämästä nyt on.

Kommenttinne saivat minut kuitenkin miettimään sitä, voisinko joissakin kohdissa elämässäni selvitä vähän helpommalla. Oikoa mutkia.

Ja koska mikään perheeseen, työhön tai liikuntaan liittyvä juttu ei tuntunut sille, että haluaisin karsia niihin käyttämääni aikaa tai painostusta, mietin, onko elämässäni muita osa-alueita, joissa voisin säästää aikaa ja vaivaa. Ja löytyihän sellainen, nimittäin meikkaaminen!

Minulla menee arjessa meikkaamiseen ja meikkien puhdistukseen noin 20 minuuttia päivässä. En voisi kuvitella lähteväni töihin ilman meikkiä, enkä ainakaan meneväni nukkumaan meikit kasvoilla. Ja koska haluan korostaa meikissä silmiäni, ja koska omat ripseni ovat piikkisuorat, vie ripsien taivutus, rajaus ja ripsivärikerrokset kalliista aamuminuuteista prosenteissa ison osan. Samoin vedenkestävän silmämeikin pesu ei ole ihan sekunneissa ohi. Meikkaaminen siis vielä menisi, mutta silmänympärysihon ja ripsien puhdistaminen todella tympäisee. Siispä ajatus ripsipidennyksistä alkoi taas tuntua ihanalle ratkaisulle.

Minullahan oli ennen F:ää ja vähän hänen syntymänsäkin jälkeen Xtreme Lashesin ripsipidennykset, joita kerta kaikkiaan rakastin. Olin ottanut ripset tehdessäni City-lehdelle ripsijuttua joskus aikanaan, ja jäin koukkuun ripsiin välittömästi. Miten helppoa olikaan, kun aamulla peilistä katsoi aina ”meikatut” silmät.

Vuosien saatossa kuitenkin aloin allergisoitua ripsiliimalle, ja lopullinen päätös ripsistä luopumiseen syntyi, kun aloin usein ripsihuoltojen jälkeen saada silmätulehduksia, ja kerran yöllä heräsin polttavaan kutitukseen ripsieni tyvessä. Koko luomi oli punainen ja turvonnut. Ajattelin, että niin tärkeää tämä turhamaisuus ei ole, että terveyteni sen eteen riskeeraisin.

Samaan aikaan aloin karttaa kaikkea feikkiä, joka liittyi kauneusasioihin. Luovuin hiusteni värjäämisestä ja överipitkistä akryylikynsistä. Jotenkin ne kulmakarvoihin ylettyneet ripsetkin alkoivat tuntua naurettaville. Olin toki aloittanut ”ripsiurani” melkein luonnollisilla räpsyillä, mutta nälkä kasvoi syödessä niin, että loppuvaiheessa ripseni olivat todella, todella, pitkät ja näyttävät. Muistan, että pyysin aina vain pidempiä ja tuuheampia ripsiä. Nälkä todella kasvoi syödessä.

Nyt kun ripsihimo alkoi taas hiipiä puseroon, pelkäsin kahta asiaa: Joko allergisoituisin taas, tai sitten vain näyttäisin tyhmälle ylinäyttävissä räpsyissä. Kuitenkin himo helppoihin meikkausaamuihin oli niin suuri, että varasin ripsiajan tuttuakin tutumpaan –entiseen luottoripsipaikkaani – Kitty Cat Beauty Centeriin, Kamppiin.

xtreme.jpg
xtreme.jpg
xtreme2.jpg
xtreme2.jpg

 

xtremelashes3
xtremelashes3

Sovimme ripsiteknikko Jennan kanssa, että emme käytä liimaa, jolle ennen allergisoiduin, vaan hän kiinnittää räpsyni nyt allergiystävällisellä liimalla, jossa akrylaatteja on vähemmän. Samoin hiilimustaa, jolle moni on allerginen, on tässä liimassa vähemmän.

Samoin sovimme, että tällä kertaa ripseni saisivat jäädä luonnollisiksi. En enää kaipaa bilemeikkisilmiä, vaan lähes samaa tyyliä, mikä minulla on ripsivärin levityksen jälkeen muutenkin. Erona vain se, ettei nyt tarvitse sutia edes sitä ripsaria.

No kuinkas sitten lopulta kävi? Ripset laitettiin minulle pari viikkoa sitten. Ja lopputulos oli ja on edelleenkin täydellinen. Omat ripseni ovat kuulemma 8-9 milliä pitkät, ja pisimmillään Xtreme-tekokuidut olivat vain 11-millisiä. Silti ero on mielestäni juuri niin huomattava (ja huomaamaton) kuin pitääkin. Ilme ja katse kirkastuivat.

Ja mitä allergiaan tulee, ei (jes!jes!jes!) silmäni tai luomeni ole ärtyneet yhtään ripsille tai liimalle. Tuo kuvissakin näkyvä silmien lievä punoitus johtui vain siitä, että olin unohtanut piilolinssinesteen ja –kotelon kotiin, ja jouduin pitämään piilolinssejä silmien ollessa kiinni koko huollon ajan, eli lähes kolme tuntia. Kun piilaripunoitus poistui, ovat silmäni olleet aivan normaalit. Ensi kerralla pitää muistaa mennä rillit päässä ripsihuoltoon, niin vältytään vielä tältä alkupunoitukseltakin.

Näin siis minulla. Luomuripsistä siirryttiin sitten taas Xtreme Lashesiin. Tällä kertaa vain turvallisemmin ja maltillisemmin.

Mikä on sinun suhteesi ripsipidennyksiin? Kuka muu ei jaksaisi meikata tai saati poistaa illalla pakkeleita? Entä onnistuinko tavoitteessani, eli sainko mielestäsi räpsyt, jotka ovat luonnolliset?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (36)

Maarit
37/36 | 

Nuo vaikuttavat oikein kivoilta. Olen harkinnut myös,mutta esteenä ovat olleet silmalasit ja eikä ne pelkästään vaan myös se,että mulla on aika pieni nenu ja ohut nenänvarsi ja jo nyt,kun laita ripsaria,tuppaavat ne kiinni lasiin. Mutta jospa tuollaiset maltilliset sopisivat mullekin ;)

Sini
38/36 | 

Mä sain poikani syntymän jälkeen tädiltä lahjaksi ripsien pidennykset. Ne pelasti ensimmäiset horroskuukaudet, oli ihanaa, kun sai näyttää edes ihmiseltä valvotun yön jälkeen!! Huollatin ripsiä pari kertaa, mutta hoitovapaalle jäätyäni ei niihin ole enää ollut varaa... Se onkin listalla ensimmäisenä "omana juttuna", kun töihin palattua olisi taas vähän rahaa käytettäväksi itseenkin. Todellakin maailman helpoin tapa näyttää hyvältä heti sängystä revittyä :D

Anni
39/36 | 

Itsekki olin koukussa ripsipidennyksiin monta vuotta... Nyt oon siinä missä säkin aikanaan, paussilla. Aina piti olla tuuheampaa ja pidempää :D Mennään hetki ihan "luomuilla" Katotaan vaan kauanko :D Onhan se kieltämättä superhelppoa olla aina freesin näköinen kun on noi pidennykset, aamuisin kattoo peilistä itseään armollisimmin kun ripset eres on heti kondikses :D
Upea nainen oot, ripsillä ja ilman :)

40/36 | 

Mulla pidennykset eivät pysyneet paikoillaan. Alle viikko ja kaikki tippuivat pois. Kutinaa oli myös luomissa. Kauniit ne pidennykset oli, mutta mä luovutin niiden kanssa.

kerttu
41/36 | 

Mulla on aikalailla sama tarina, joten kuulisin mielelläni raportin tynkää ripsistä myöhemminkin! Mulle kokeiltiin tuota vähemmän allergisoivaa liimaa eikä se sopinut.. Olen kovasti toivonut että se olisi voinut johtua siitä että kokeiltiin sitä ilman taukoa sitten kun "normi" liima oli jo aiheuttanut pitkän käytön jälkeen allergiaa. Haluaisin niin kovasti ripset takaisin!!

laura
42/36 | 

voi, ompa kivat! sopii sulle hyvin (: mulla on tummat, kaarevat ja pitkät ripset luonnostaan, mut silti noi houkuttelis! joka kerta ku aattelen asiaa yhtää pidemmälle, alan pelkää sitte mahdollista allergiaa ja sitä että jos mun omat ripset kärsis paljonkin ni oisin ittelleni loppuelämän vihanen (koska mun ripsiä kehutaan luonnollisenakin ihan tosipaljon!) :D

ja näin asiasta poiketen, miten sulla tulee noin kauheen iso reaktio piilareista jos oot muutaman tunnin silmät kiinni? o: itellä tuli ennen, mut vaihdoin merkkiä ni nykyään pystyisin jopa nukkumaan yön yli piilarit päässä (x

43/36 | 

Näihinhän - ainakin tähän merkkiin - kaarevuutta voi säädellä. Sillä voi vähän fiksata sitä, osuuko ripset rilleihin. Mullahan on myös silmälasit. Entiset ripset osuivat usein linsseihin, mutta nämä maltillisemmat eivät. Niin ja koska mulla on miinusta rilleissä sellaiset 5, tuovat nämä räpsyt niitä pienentyneitä myyräsilmiä kivasti myös esiin :)

47/36 | 

Lupaan raportoida ripsiasioista ja allergioista jatkossa. Ja joo: On varmasti totta, että allergialiima olisi ehkä parempi testa terveeseen, eikä jo ärtyneeseen silmään! Ja voi: Tiedän tuon ripsihimon. Tsemppiä!

48/36 | 

Älä mene omia ripsiäsi sörkkimään, jos saat nyt jo kehuja! Mulla ei ole ollut sitä ongelmaa ;)

Syy, miksi saan reaktion johtuu siitä, että nukun silmät "auki", jolloin piilarit kuivuvat silmiini. Ja siis minähän nukahdin tuohon pöydälle pariinkin otteeseen, jolloin Jenna joutui tökkimään minua hereille pyytäen pitämään ne silmät oikeasti kiinni, eikä vain raollaan :D

Daniella
50/36 | 

Oih, ihanat! Todella onnistuneet! Kelpaisi kyllä mullekin. Lisätään tämä siihen pitkähköön listaan, "kun joskus olen töissä" :D

Camilla
51/36 | 

Mun suhteeni ripsiin on melko saman kaltainen kuin sullakin.. ..Pidin ripsipidennyksiä putkeen monta vuotta ja nälkä todellakin kasvoi syödessä! Lähdettiin liikkeelle n.10millisistä, jotka ajan myötä pitenivät jopa 15milliin. Tuolloin pidin myös pitkiä ja koristeellisia rakennekynsiä sekä hiustenpidennyksiä. Kuitenkin kauneusihanteeni on aina ollut aika 'luomu', enkä enää tuntenut itseäni kovin kauniiksi kaikkien lisukkeiden kanssa. Lisäksi hyperatooppisen ja herkän ihoni (sekä kaiken sen 'ylimääräisen' rahan meno) takia päätin pikkuhiljaa luopua niistä kaikista.
Olen jo muutaman vuoden ollut ilman ylimääräisiä härpäkkeitä. Kuitenkin kestolakkailen kynsiäni silloin tällöin. Meikkaan myös vähemmän kun aiemmin - herkkä ja kuiva ihoni kiittää kun saa hengittää!
Kuitenkin välillä tulee pieni ikävä ripsiä... Nyt tekisi mieli kokeilla volyymiripsiä - luonnollisissa mitoissa kuitenkin. Jotta olisi meikkaamattakin siistin ja laitetun näköinen! :)

P
52/36 | 

Ihanat räpsyttimet! :) onko sinulla 'ennen'-kuvissa ripsaria? Miten/millä aineella hoidat naaman pesun illalla ripsien kanssa? Itse haluaisin kanssa pidennykset, mutta olen miettinyt miten käy muun meikkaamisen. Yleensä levitän kasvoille "meikiksi" sävyttävän päivävoiteen. Mielestäni luin jostain, ettei ripsiä saa pestä öljyllisellä pesuaineella, muuten ripsien liima pettää?

tamtan
53/36 | 

Mäkään en jaksa sutia ripsaria ja mun ratkaisu oli vaan jättää meikkaaminen kokonaan :D En kyllä laittaisi ripsipidennyksiä, koska ne on mielestäni rahojen haaskausta. Mutta onhan ne nätit, ei voi kieltää. Itse värjään ripset ja kulmat ja taivuttamalla saa värjättyihin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsiväriä.

54/36 | 

Hei! :) Kokeile ihmeessä volyymiripsiä, ne ovat ehdottomasti paremmat kuin klassiset: 7 kertaa kevyemmät, voi tehdä tuuheita, mutta myös luonnollisia ripsiä, ei tunnu yhtään silmissä.. Ovat siis kaikinpuolin paremmat omallekin ripselle! Olen itse ripsiteknikko, ja testannut useita eri merkkejä eikä merkeissä ole niinkään suuria eroja. Suosittelen kokeilemaan Lashloversia ja lashloversin nopanic-liimaa. Se on medikaalinen akrylaattiliima, jossa ei ole ollenkaan syanoakrylaattihöyryjä,mitä suurin osa liimoista sisältää. Se aiheuttaa juuri esim. punoitusta silmiin, jos höyryä pääsee sinne paljon ja on yleisin allergian aiheuttaja. tietääkseni myös extremillä on täysin medikaalinen liima! Mutta suosittelen ehdottomasti volyymiripsiä, tekisin vaikka itse sulle, mutta asun Pohjanmaalla nii no can do! :)

55/36 | 

Ihanat räpsyttimet :) Tuollaiset mullakin on haaveena, jos vain joskus sais aikaseksi. Vois tosiaan säästää vähän aikaa aamulla, kun ei tarvis ripsarin kans sutia..

Maarit
56/36 | 

Täytyy siis tässä ottaa asiakseen katsastaa,missä Tampereella saa tuollaiset,maltilliset ;)

Maria
57/36 | 

Kauniit ripset! Itse olen tehnyt ripsiä pitkään työkseni, nyt vaihdoin alaa mutta muutama tuttu vakkari käy edelleen. Niin harmittaa kun noita on itselle niin vaikea laittaa, pari kertaa ollut allergialiimalla ja tykkäsin kovin! Muuten olen niin allerginen etten pysty ripsiväriä käyttämään.

Lilli
58/36 | 

Noista mitoista, kun kirjoitit... mulla oli aikanaan muutaman kuukauden nuo tekoripset, kunnes kosmetologi puhui mut ympäri ja sai tajuamaan, etten niitä tarvitse.. mulla kun tuo oman ripsen mitta on 11 mm ja kosmetologi sanoikin, että se on aika monilla se pidennyksen mitta. :) Jotain, josta saa olla tyytyväinen. :D

72/36 | 

[…] Olin haavellut räpsyripsistä jo melkein vuoden, mutta vasta tänä syksynä uskalsin sitten toimia ja koittaa, kestäisivätkö silmäni tällä erää ripsiä ja erityisesti niiden liimaa. (Allergisoitumisesta ja aikaisemmistia kokemuksistani voit lukea täältä). […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat