otsis
otsis

Huomiseksi on varattu kampaaja-aika, enkä vieläkään tiedä, mitä siellä tekisin. Otsis himottaisi taas kauheasti (joo, mä tiedän!!) ja toisaalta ihan vaalea letti tai ainakin omber. Antakaapa hyvä hiusehdotuksia!

-Karoliina-

Kuvat lainattu: täältä, täältä ja täältä

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (22)

Daniella
23/22 | 

Mun on niin vaikea kuvitella sua blondiksi! Sun on ehkä pakko kokeilla sitä :) oothan jo tovin sitä miettinyt. Otsis, don't go there :D

Vai uskaltaisitko antaa täysin vapaat kädet taiteilijalle? Mun joskus tekis mieli mennä kampaajalle ja pyytää tekemään mikä siitä tuntuu parhaimmalta, mutta taidan olla liian pelkuri.

Iida
24/22 | 

Vaaleena en sua osaa kuvitella, joten ombren kannalla ehdottomasti! Ja kyllä otsis sopii sulle kyllä kun nenä päähän. En tiedä missä vaiheessa meet kasvatusprojektissasi, mut mites jos otsiksen leikkaiskin vähän ohkasemmin ja vinoon sit et jos menee hermot niin se on vähän iisimpi kasvattaa pois kun toi ihan rehellinen otsis + et se olis sulle kans vaihtelua!

minä vain
25/22 | 

Sillon, ku mä meen kampaajalle, niin sanon sille aina, et "jos saisit tehä ihan mut vain mun hiuksille, niin mitä tekisit?". Pakkohan ei oo tarttua siihen ehdotukseen. :) Suosittelen kokeilemaan!

Henna
27/22 | 

Pyydä mieluummin balayage-raidoitus kuin niiiin nähty ombre :) t. Parturi-kampaaja

Jomppe
28/22 | 

Ei otsista näin kesää vasten! Se on yks hikiläpyskä! :D

30/22 | 

Ombre olis varmaan hyvä vaihtoehto jos ei ihan blondiin rohkene. Mutta toisaalta blondi ois rohkee veto ja kesähän vaalentaa vielä! Ei otsista :D

pau
38/22 | 

Mulla on tummanruskeat polkkapituiset hiukset ja oon blondaillut niitä kampaajalla pikkuhiljaa enemmän ja enemmän raitameiningillä reilun vuoden - vieläkin tuntuu raikkaalta! Eikä tarvii ressata juurikasvusta = ombre luonnostaan... ;)

Sylvia
39/22 | 

Itelläni on tukka kuin vikassa kuvassa. On jo lähes osa persoonaa..mut sut mä haluisin nähdä blondina. :)

Salla
40/22 | 

Skarppi otsis sopii sulle ihan täydellisesti! Blondia ei, oma väri on myös huolettomampi (värjäyskierre) + tukka pysyy paremmassa kunnossa. Sitäpaitsi sun tukka on niin kauniin sävyinen!

Blondeilla on hauskempaa
41/22 | 

Olen melkeimpä molempien kannalla :D...joo, aika rajua tiedän ;D! Mutta otsis sopii sulle tosi, tosi hyvin ja blondi tukka ois varmasti upee ja vaihtelua (en tiedä oletko ikinä edes ollut) ainaiseen tummaan väriin joka sekin sopii kyllä sulle. Blondin saa aika helposti vielä kotikonsteinkin takaisin (suoraväreillä hiuksia rasittamatta) tummemmaksi jos kyllästyy ja raidoilla on helppo naamioida juurikasvua, vaikka omasta mielestä tumma juurari vaaleassa tukassa voi olla tosi mageen näköinenkin. Eityisesti tummemmilla kulmakarvoilla, kuten sinulla. Lisäksi vaalennosaineiden kemikaalit on vähemmän vaarallisia, verrattuna tummanruskeisiin, vaikka muistelenki ettet tainnut värjätä tukkaasi muutoinkaan.

Piia
43/22 | 

Niin mitä sä sitten teit siellä kampaajalla?? :)

Esko
44/22 | 

Iltaa...! Katsoppas uusin postaus. Löytyy vastaus kysymykseesi. kivaa iltaa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat