Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutama viikko sitten postasin teille siitä, kun Osiokahdin-yrityksen* asennusvastaava Mikko Sassi kävi kotonamme vierailulle sälekaihdinasioiden tiimoilta. Olimme Eskon kanssa muutostamme lähtien olleet sitä mieltä, että ikkunoidemme edessä roikkuvat sälekaihtimet olivat rumat, epäkäytännölliset sekä vaikeahoitoiset, mutta vasta nyt saimme aikaiseksi tehdä asialle jotain.

Kilpailutin aluksi muutaman laadukkaalle tuntuvan sälekaihdinyrityksen, ja viimeiseksi tiensä meidän ikkunoiden suojaamiseksi raivasi Osiokaihdin. Kun vielä blogiyhteistyökin firman kanssa tuntui sujuvan luonnollisesti, henkilökunta oli ammattitaitoista ja toimitusaikakin oli lyhyt, oli sälekaihdintoimittajamme valinta selvä.

Osiokaihdin on 15 vuotta vanha yritys , joka toimii koko Etelä- ja Varsinais-Suomen, sekä Pirkanmaan alueilla.  Osiokaihdin valmistaa suurimman osan tuotteistaan itse omassa tehtaassaan, ja sälekaihdinasennuksia se tekee niin yksityisiin koteihin kuin firmoillekin. Erityisen hienoa Osiokaihtimen toiminnassa on yrityksen ympäristöystävällinen toimintatapa: Se uusiokäyttää vanhat kaihdinmateriaalit ja valmistuksessa syntyvän ylijäämämateriaalin.

Meidän ikkunoissamme komeilee tällä hetkellä jo aivan ihanat upouudet kaihtimet, mutta ennen kuin esittelen teille myöhemmin tällä viikolla ikkunoidemme uuden ilmeen, kerron vielä, kuinka kaihdinprojekti eteni suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen.

  1. Otin yhteyttä Osiokaihtimeen, ja pyysin kotiimme ammattilaisen mittaamaan ja suunnittelemaan meille sopivat kaihtimet. Mittaus- ja suunnittelupalvelu ovat Osiolla maksuttomat.
  2. Suunnittelija otti meihin sähköpostitse yhteyttä vielä samana päivänä, ja me sovimme tapaamisajan muutaman päivän päähän.
  3. Mittaus ja suunnittelu kesti kotonamme maksimissaan puoli tuntia, ja sen jälkeen suunnittelija lähettikin jo mittatilauskaihdinten tiedot  tehtaalle,
    jotta niiden valmistus voitiin aloittaa.
  4. Puolitoistaviikkoa mittaushetkestä saimme puhelinsoiton, että kaihtimet ovat valmiit. Sovimme meille sopivan asennuspäivän (aukaisimme vain ovet, minä räpsin muutaman kuvan maailman ystävällisimmästä asennusmiehestä, ja sitten suuntasimmekin jo itse leffaan).
  5. Kun tulimme kotiin, oli kaihdinasentaja siivonnut (myös imuroinut!) kaikki jälkensä, siirtänyt huonekalut paikalleen, ja loihtinut vajaassa parissa tunnissa ikkunoihimme täysin uuden ilmeen.

Näin yksinkertaisesti suunnittelu ja asennus kävivät. Ja kuten varmasti jo tiedättekin: Näin jouhevasti menneen minirempan jälkeen meillä on taas vain pienempi kynnys käyttää ammattilaisten palveluita muissakin kotimme pienissä uudistuskohteissa. On se vaan ihanaa, kun ei tarvitse itse stressata mittauksien onnistumisesta tai mitä kauheinta: asennuksista!

Niin ja kylläpä suunnittelijan vinkit mm. kaihdinleveydestä, väreistä ja turvallisuutta lisäävistä ominaisuuksista olivat sellaisia, joita itse ei olisi osannut edes miettiä saati kysyä.

Myöhemmin viikolla sitten ennen- ja jälkeen-kuvat uudistuneista ikkunoistamme!

Kivaa alkanutta viikkoa!

-Karkki-

*sälekaihtimet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat