OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minusta alkaa tuntua, että F:n pinkki kausi on pian ohitettu. Röyhelön sijaan käy monesti jo ihan kollarihousut (!), kimalteen sijaan unisex-sävyt, eikä ihan joka päivä tarvitse edes väkertaa lettiä, jonka laitossa menee yli kymmenen minuuttia.

Tavallaan on ihanaa, että muukin kuin Frozen-Sofia-Ariel kelpaa, toisaalta jo vähän pelottaa. Nytkö se jo kasvoi isoksi?

Kuvien asu on saatu Punavuoren Peikosta, jonne on juuri rantautumassa vuonna 2007 Tanskassa perustetun Popupshop-merkin kevät/kesämallisto 2016. Taas yksi näistä merkeistä, joiden vaatteisiin haluaisi sukeltaa itsekin. Niin kengät myös. F rakastui samantien OMG-outletistä ostettuihin hapsu-Vanseihin.

-Karoliina-

*vaatteet saatu

Kommentit (6)

Johanna
7/6 | 

Ihania vaatteita mutta jotenkin samalla vähän surettaa, että nykyään lapset puetaan niin miniaikuisiksi. Olenko ainoa vai pitääkö muiden silmään sama? Vaatteet joita blogissa lasten päällä esitellään ovat usein niin hienoja, että harvalla tuntemallani aikuisellakaan sellaisia on. :D Toki ymmärrän, että blogit ovat vain pintaa eikä kukaan lapsi kulje päivästä toiseen muodikkaisiin, harkittuihin asukokonaisuuksiin puettuna. Itse muistan huvittuneena ja lämmöllä oman lapsuuteni ajan, jolloin kotona ja kyllä koulussakin mentiin rönttähaalareissa ja milloin missäkin vähemmän harkituissa asukokonaisuuksissa. Toki lama iski kovasti niihin aikoihin ja muuhunkaan ei yksinkertaisesti ollut varaakaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat