P3300466.JPG
P3300466.JPG

P3300468.JPG
P3300468.JPG

Istuin yhtenä päivänä kahvilla, kun arviolta viisikymppinen puolituttuni kertoi, ettei hänellä ole kalenteria. Ihmisellä, jolla on työ ja neljä lasta. Tuijotin häntä epäuskoisena. Onko tuollaisia ihmisiä olemassa?

Kuten olen kertonut, on minulla vaikka kuinka monta kalenteri, joiden välissä suikin menemään. On kännykän kalenteri, työkalenteri, blogityökalenteri, henkilökohtainen kalenteri ja perhekalenteri. Siksipä tuo kokonaan kalenterittomuus hämmensi minut niin kovin. Kuinka jotkut pystyvät?

Sama asia vähän rannekellon kanssa. Aloin käyttää rannekelloa 25-vuotissyntymäpäiväni jälkeen, koska toivoin silloin kelloa lahjaksi ymmärtäen, että siinä iässä ihmisellä tulee olla käsitys ajan kulusta joka hetki. Ja tuosta hetkestä lähtien olen pitänyt kelloa kädessäni koko ajan.

Tämän hetken lempikelloni ovat Daniel Wellingtonilta saadut uutuuskellot metallinhohtoisilla rannekkeilla. Ne sopivat täydellisesti muutenkin vähäeleiseen korutyyliini hopeisten pikkukorujen ja valkokultaisen kihlasormuksen pariksi. Ja vaikka valkokulta ja hopea ovatkin ikisuosikkini, tuo ruusukulta vetää puoleensa tällä hetkellä aika paljon. Onneksi ”sitomalla” ruusukullan hopeanvärisellä ja ruusukultaisella rannekorulla yhteen muihin koruihini voin pitää myös ruusukultaista kelloa kevätasujen kanssa.

Koodilla KAROLIINA voit tilata omat Daniel Wellington -ihanuudet nettikaupasta -15% hintaan, ilmaisella toimituksella huhtikuun 30 päivään asti.

-Karoliina-

*kellot saatu 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat