P5100895.JPG
P5100895.JPG

P5100900.JPG
P5100900.JPG

P5100903.JPG
P5100903.JPG

P5100909.JPG
P5100909.JPG

P5100922.JPG
P5100922.JPG

Voi jukra millainen tiistai. Tuntuu sille, että en ole vieläkään laskeutunut maahan viikonlopun häähuumasta. Vaikka meninkin eilen jo kasilta töihin ja ihan normaaleja asioita olenkin hoitanut viime viikon lomailun jälkeen, on silti kaikki tuntunut tällä viikolla paljon kevyemmälle kuin aikoihin.

Osittain fiilis johtuu tietysti tästä ihanasta kesäsäästä. Kun on lämmintä ja aurinkoa, se ei vaan voi olla tarttumatta mun olotililoihin. Vaikka kuinka sanotaan, ettei sää voi vaikuttaa mielialaan, niin mulla se vaan vaikuttaa oloon aivan suoraviivaisesti.

Toisekseen elämä tuntuu nyt aika rennolle. F:llä on koulu jäljellä enää neljä päivää (!), jolloin arki-iltojakaan ei tarvitse enää räätälöidä niin tarkasti kuin yleensä. Ulkona saa olla vähän pidempään, eikä noita läksyjäkään (kai) enää ole tullut. Voi huidella ulkona, vetää iltapalaksi raparperipiirakkaa ja sujauttaa aamulla sandaalit ja hellemekon.

Kolmanneksi häiden juhliminen vapautti ihan kauheasti energiaa. Vaikka kerroin tässä postauksessa, että olen ollut rento morsian, kyllä viimeisellä viikolla iski niin kova jännitys, etten voinut keskittyä oikein mihinkään muuhun kuin perjantain odottamiseen. En edes oikein tiedä, mitä jännäsin, mutta silti hermostuneisuus leimasi koko viikkoa. Nyt kun kemut meni paremmin kuin olisin koskaan osannut kuvitellakaan, on sellainen olo, että tällä energialla ja toisaalta hääajatuskista vapautuneella päällä voi tehdä mitä vaan.

Luulen, että yksi tärkeä tekijä koko tässä tämänhetkisessä olotilassa on se, että meille vapautui mahdollisuus laskeutua arkeen koko viikonlopun ajan, kun häät juhlittiin jo perjantaina. Lauantaina söimme koko meidän kaksikymmentähenkisen ”suurperheen” kanssa ja siitä jatkoimme vielä osan hääporukan kanssa viettämään iltaa kaupungille. Isovanhemmat palauttivat F:n lopullisesti kotiin vasta sunnuntaina, joten ei tarvinnut tipahtaa arkeen aivan kylmiltään heti perjantaina jälkeen. Voin todella suositella tällaisia häiden seuraavan päivän jatkoja muillekin, jotka haluavat jatkaa hetken vielä häiden tunnelmaa.

Joten. Tiivistettynä vastaus otsikkoon. Hell yeah!

-Karoliina-

Kuvat (lehdettömän toukokuun puolivälistä): Noora Näppilä

Asu: farkkutakki, Carlings // haalari, Lille* (IVALO, kotimainen tekstiili) // kengät, Dr.Martens 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat