OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tässäpä niitä nyt on. Kuvia meidän olohuoneesta ja mun "makuuhuoneesta". Tämä näky on vastassa aina kun avaan oven kotiin. Ja tiedättekö mitä? Heti ensimmäisestä päivästä lähtien tämä asunto on tuntunut myös kodille. Tuntuu sille, että näiden seinien sisällä piilee hyvä karma.

Mun tarkoitushan oli sisustaa koti yhdistelemällä vanhaa ja uutta, mummolaa ja perus-Ikeaa. Ja mielestäni onnistuin projektissa aika hyvin. Itseäni yllätti se, kuinka romanttinen koko asunnosta tulikaan. Ystäväni sanoikin: "No tästä näkee, että tämä on naisten koti."

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että sisustus tuntuu juuri minulle, kotiin ei tarvinnut ostaa hirveästi uutta ja että sängyn naamioiminen sohvaksi Beditin päiväpeitteellä* ja tyynyläjällä onnistui mielestäni todella hyvin.

Kokosin vähän listaa siitä, mitkä kaikki kodissa ovat uutta, mitkä vanhaa ja mitkä lainattua (ja sinistä).

UUTTA SECOND HAND -OSTOS/SAATU VANHASTA KODISTA
Polka Jamin ja Fine Little Dayn julisteet Ikean kehyksillä Arabian kukkaseinälautaset (mummolta) Nojatuoli (entinen parveketuoli)
TV-taso (Ikea) Annon Pandora-matto (blogin lukijalta) Mainion*, Ikean, ja Elloksen tyynyt ja tyynynpäälliset
Kirjahyllyn hyllylevyt (teetetty) Ikean Gällö -hyllynkannattimet (naapurilta) Kaikki koriste-esineet ja pöytävalaisimet
2 sinistä tyynynpäällistä (Ikea) Sänky (siskolta) DVD-soitin
Beditin päiväpeitto + "sohvatyynyt" samasta kankaasta Tv (siskolta) Sanni Kariniemen korttitaulu + Marimekon korttitaulu + kehykset
Kattovalaisin (Ikea)
Verhot (Ikea ja Ellos)

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (38)

Karoliinan äiti
4/38 | 

Kirjahyllystä tuli ihana. Viimeksi kun näin oli kasa pahvilaatikkoja... :) Kaunista on kovasti!

5/38 | 

Nopeasti oot saanut kodikkaan näköiseksi. Sä oot ollut reipas! :) Meillä oli muutto helmikuun alussa ja vieläkin mm. hylly laatikossa lattialla, enkä muutenkaan tiedä miten näitä kalusteita sijoittelisin. :D

Katja
7/38 | 

Ihanan lämmin tunnelma välittyy näistä kuvista. :) Ja kun katsoin noita kuvia niin luulin sänkyä sohvaksi. :)

elle
8/38 | 

Aivan ihanan näköistä! Todella kotoista, valoisaa ja kaunista! Oikea naisten valtakunta!

9/38 | 

Hei hyvältä näyttää! Varsinkin nuo kaikki ihanat taulut ja seinälautaset.
Mutta noista kirjahyllykuvista kiinnostuin heti, että mitä sulla siellä oikein onkaan esillä? Tai siis, kun ilmeisesti on nykyään yleisempikin (?) tapa laittaa esille vain niitä itseä viehättävämpiä ja kiinnostavampia "sisustuksellisia" kirjoja ja jättää loput sinne kaapinovien taakse varsinaista käyttöä odottamaan. Sattuuko sullakin olemaan kirjakokoelmasta siis esillä vain parhaat palat? Ja mitä ne on?

Laura
10/38 | 

Juuri sellainen minkä näin mielessäni, kun kirjoitit toiveistasi sisustukseen! Hienosti olet saanut sävyt ja kaiken yhteen :)

piia
11/38 | 

Onpa erilaista kuin aiemmassa kodissasi - tykkään! Aiempi kotinne oli aika graafinen, tämä herkkä ja lämpöinen, kun on verhot ja pastellisävyjä eikä lainkaan mustaa sisustusteippiä. Ehkä mieltymykseeni uutta kotiasi kohtaan hitusen vaikuttaa sekin, että on samoja kalusteita, tekstiilejä ja printtejä kuin meillä, heh. :)

niina
12/38 | 

Ihanan näköistä. Tyylikkäästi tosiaan yhdistely vanhaa ja uutta. Sänky kiinnostaisi, millainen se on?

heidia
16/38 | 

Ostin tyttären huoneeseen ton sängynpeitteen kun sängyssä rymytään niin paljon. Oli hintansa väärti.
Oot ihanan harmonisen näköiseksi kodin saanu.
Luulin et oli joku desing kirjahylly. Tosi kiva.

emmi
18/38 | 

Kiva, vaikka enempi vanha sisustuksenne oli minun makuuni.:-) Mikä noista tyynyistä on Mainion? Entä onko sinulla mielipidettä, kumpi päiväpeite mielummin, Bedit vai Avaroom?

Niiskuneiti
19/38 | 

Mistä tuo taulu on hankittu, jonka kuvassa on nainen päässään kukkia? :) Koitin googlailla sanoja sun listasta, mut en löytäny. Aivan ihana koti teillä! Haluisin itekki onnistuu saamaan kodist noin söpön yhdistelmän uutta ja vanhaa<3

37/38 | 

Mainion on tuo tuolissa oleva mustavalkoinen päällinen. Meillä on ollut 1 AvaRoom ja 5 Beditiä. Bedit ei musta nyppyynny tai ryppyynny niin helposti. Kangas jotenkin paksumpaa ja kovempipintaista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat