PA051795.JPG
PA051795.JPG

PA051800.JPG
PA051800.JPG

PA051789.JPG
PA051789.JPG

PA051793.JPG
PA051793.JPG

PA051815.JPG
PA051815.JPG

PA051810.JPG
PA051810.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Tampereen Työväen Teatteri

Nuori nainen katsoo ihailemaansa miestä nurkan takaa. Päällään tennarit, nahkatakki ja sellaiset levenevälahkeiset farkut, jotka olivat muodissa tuolloin. Nainen, oikeastaan vasta tyttö, hykertelee ja vilkuilee kengänkärkiään. Juuri sillä tavalla, kun tehdään ollessa hermostunut ja innoissaan. Molempia samalla kertaa. 

Mies, arvovaltainen ja selvästi paljon iäkkäämpi, suoristaa pukuaan. Huomaa tytön. On yhtä aikaa asiallinen ja hassu. Tyttöä naurattaa. Sitten miehen pitääkin jo mennä kansan eteen. Vilkuttaa parvekkeelta ja pitää tärkeitä puheita.

Näin alkaa Tampereen Työväen Teatterin näytelmä

PA051821.JPG
PA051821.JPG

Tähän postauksen loppuun on vielä sanottava, että Kekkosta esittävä Tommi Raitolehto on aivan uskomaton. Jokaista liikettä myöten. Hän oli roolisuorituksessaan niin vakuuttava Kekkonen, että kun minulla oli mahdollisuus mennä ottamaan lämpiössä selfie Raitolehdon kanssa, en uskaltanut. Ihan oikeasti! Tiedostin kyllä, että kyseessä oli näyttelijä, mutta jokin kekkosmaisessa habituksessa sai minut kavahtamaan miehen arvovaltaisuutta. Päädyin sitten ottamaan kuvan vaan vähän kauempaa. Juttelemaan en mennyt. Tietysti. Presidenttihän joi nyt kahvia.

-Karoliina-

P.S. Jos ja kun menet katsomaan Presidentti ja tyttö, kommentoi tähän alle ja kerro, millainen suhde sinusta heidän välilleen muodostui! Olisi ihana saada lukea erilaisista tulkinnoista. 

 

 

 

 

 

Kommentit (2)

CougarWoman
3/2 | 

Tyrköllä ja Kekkosella siis oli rakkaussuhde. Ei ehkä käy näytelmästä ilmi, mutta onhan tuosta mediassa kirjoitettu aika paljonkin...ehkä näytelmän toteuttajat pitivät oletusarvona, että kaikki tietävät suhteen laadusta, eivätkä siihen siksi erikseen näytelmässä keskittyneet..?

Käsittääkseni tarkoituksena oli lisäksi tehdä näytelmästä ns. kaunis; Kekkosta ja Tyrkköä ja heidän suhdettaan kunnioittaen. Kielarit lavalla olisivat ehkä pilanneet yleisvaikutelman. ;)

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Minun käsittääkseni rakkaussuhteen mahdollisuus on toki suuri, mutta missään sitä - ainakaan fyysistä osuutta - ei ole vahvistettu. Henkinen yhteys toki näkyy heidän lähettämissään kirjeissä. Tyrkön kirjat toki vihjailevat aiheesta, mutta eivät anna lopullista vahvistusta muusta kuin syvästä henkisestä kiintymyksestä. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat