PA166060.jpg
PA166060.jpg

PA166066.JPG
PA166066.JPG

PA166072.JPG
PA166072.JPG

Hei kaikille. Olen Karoliina, addikti.

En edes tiedä, mistä kaikki alkoi. Ehkä syy on mummoni, joka vei minut lapsena kirpputoreille. Roudasi perässään Jyväskylän parhaat mestat. Opetti katsomaan kirppispöytien alahyllyt ja syynäämään vaatteiden materiaalilaput. Ehkä syy ei oli mummon, vaan sen, että yksinkertaisesti rakastan ruokaa ja kauneutta. Tässä addiktiossa kun yhdistyvät molemmat puolet. Tavallaan.

Olen Karoliina ja olen addiktoitunut vanhoihin astioihin. Varsinkin, jos pohjassa lukee Arabia, ja hintalapussa pieni euromäärä. Tai silloin, kun lautanen näyttää mummolalle, eksoottisille maille tai niin rumalle, että se on jo hieno. Parasta, jos kaikki nämä ovat yhdessä. 

Roudasin viikonloppun Hankasalmelta mukanani kahdeksan syvää Arabian kukkalautasta. Hei 10 euroa YHTEENSÄ! Kuka tällaista voi vastustaa? Mies kysyi, minne ne aion lautaset mahduttaa ja että lautaset näyttävät mummon lihasopalle. Suutuin. Käskin luopumaan perujaan hänen varastoistaan olevista ”tylsistä Teemoista”, vaikka oikeasti Teemat ovat minusta ihan kivoja. En vaan yhtään halua, että kukkalautasteni olemassaoloa kyseenalaistetaan. Ei, vaikka lautaskaappimme notkuvatkin astioita, eikä uusille todellakaan ole tarvetta. 

Vanhat astiat ovat ulkopuolella Konmarin ja maailmanpelastuksen. Ne ovat ulkona kaappienkarsimisvietistäni ja järkisostosaatoksistani. Ne ovat heikkouteni ja minulle se, mikä edustaa puhdasta kauneutta. Ne ovat addiktionio, joiden kanssa mikään järkipuhe ei auta. 

Kohtalotovereita linjoilla?

-Karoliina-

Kommentit (8)

Jummi
9/8 | 

Hep!
Nyttemmin olen rajannut hulluuteni tiettyyn arabian lautasmalliin jotta homma pysyisi jotenkin hanskassa. Lautasten lisäksi tietyt arabian kahvikupit, maitokannut ja tarjoiluastiat täyttävät kaappeja..
Ps. Olimme syyslomalla perheen kanssa reissussa ja hankasalmen kohdalla käskin tehdä äkkijarrutuksen ja etsiä yhden "tosi kivan kirppiksen" :D muu perhe ei järin arvostanut mutkaa matkassa, mutta minä pääsin testaamaan aseman kirpparin tunnelman. Kiitos vinkistä siis!

Sofiaa
10/8 | 

Mulla on lautasten sijaan himo kauniisiin juomalaseihi, mielellään kirkkaisiin. Voisin täyttää yhden kaapin pelkillä laseilla, mutta toistaiseksi tätä himoa on täytynyt hillitä tilan puutteen vuoksi.

Hehs
11/8 | 

"En edes tiedä, mistä kaikki alkoi. Ehkä syy on mummoni, joka vei minut lapsena kirpputoreille. Roudasi perässään Jyväskylän parhaat mestat. Opetti katsomaan kirppispöytien alahyllyt ja syynäämään vaatteiden materiaalilaput."

Ei ole mummon opetukset tainneet aivan mennä perille, esittelethän juuri aiemmassa postauksessa kapasta ostamaasi akryylineuletta

-
12/8 | 

Voi kamalaa, Karoliina ei olekaan täydellinen... No, tuskinpa kukaan muukaan meistä on. Paitsi ehkä Hehs ;-)

Vierailija
13/8 | 

Voi hyvänen aika näitä ... en edes viitsi sanoa mitä. Jos Hehsvaimikäseoli edes luki tekstin niin hän ei varmaan kuitenkaan ymmärtänyt että kyse oli astioista. Ehkä kannattaa hänen katsoa vain kuvat tästedes.

Nallushka
14/8 | 

Päivittäin tulee tsekattua, josko nyt olisi postaus, jonka eteen olisi tehty työtä, muutakin kuin oleskelemalla kotona. Vielä sellaista ei ole osunut silmään. Bloggaaja luetteli aiemmin, kuinka oli kiirettä laskutuksen, meilien ja ties minkä kanssa, ja että ei ylipäätään tykkää käydä missään. Missä on kenttätyö, vaivannäkö lukijoiden eteen. Muut bloggaajat ovat jatkuvasti radalla, kuten esim. Lähiömutsi, jonka panostus blogisisältöön saa lukijatkin ihan hengästymään. Karoliinan on nähtävästi pakko ottaa kaikki mahdollinen mainostavara vastaan, jotta saisi edes jotakin kirjoittamisen aihetta. Aiheita ei ole ollut enää vuosiin, ja sen vuoksi lukijatkin ovat luultavasti yksi toisensa perään kaikonneet. Tyhjän saa pyytämättäkin. Ei pitkällä tekstillä ole mitään merkitystä, jos ei ole sisältöä. Olisiko aika laittaa pillit pussiin ja antaa tilaa aktiiveille. Haittapuolena tietenkin helppojen kuukausitulojen loppuminen.

Vierailija
16/8 | 

Mitä tarkoittaa radalla? Ulkona? Kaupassa? Tapahtumissa? Ravintolassa? Bilettämässä? Lääkärissä? Elokuvissa? Konsertissa? En ymmärrä kertokaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat