OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
olaplex
olaplex

Mun hiukset ovat olleet viimeiset pari kuukautta niin kauheassa kunnossa, että en ole voinut pitää niitä edes auki. Karmeat keltaiset latvat, kaksihaaraisia, takkuja. Yök! Viimeksi olen käynyt kampaajalla huhtikuussa, joten ihmekkös kyllä tuo.

Niinpä marssin eilen vakkarihiuspaikkaani, Albertinkadun QHairiin ja siellä ihanan Maria H:n penkkiin.

Toiveenani oli se, että latvojen vanha keltainen väri saataisiin piiloon. Niin ja kyllä hiusten kunnollekin pitäisi tehdä jotain todella radikaalia.

Maria katseli hetken päätäni ja päätyi sitten levittämään kokohiuksiini KC Color Luxima -hiusvärejä sävyissä Espresso ja Ice Coffee, ja sen jälkeen hamppukasapäähäni levitettiin Olaplexin hoidot 1 ja 2. Lopuksi latvojani vähän leikattiin ja siinä se oli : Aivan erilainen tukka kun pari tuntia aikaisemmin!

Kotiin ostin kokonaisen muovisäkillisen hiustuotteita. Tällä kertaa en anna mennä hiusteni kyllä noin kauheaan kuntoon.

Yksi huono juttu tummemmassa tukassa on. Naama loistaa valkoisenaan ja kulmakarvat hyvä, kun näkyvät päässä. Kulmakarvaväriä ja itseruskettavaa läträämään siis.

-Karoliina-

*hiukset toteutettu yhteistyössä QHairin kanssa

Kommentit (23)

Rosa
25/23 | 

Onpa hieno! Itse viihtyn tummassa tukassa, mutta justiin tää mitä lopussa sanoit on se miinus puoli. Naama on ihan naamaton jos ei värjää kulmia ja näytää kalkkilaivan kapteenilta. Kevyesti sävyttävän itseruskettavan hommaaminen on to do -listan kärjessä!

heidi
31/23 | 

Todella kauniit hiukset. Freesasaus todella onnistunut.
Itse luonnostani tumma ja tummat kulmat plus silmät mutta silti talvisin kalpeus kulkee mukana. Enpä ole sille jaksanut tehdä mitään. Ehkä pitäisi....

Teisu
32/23 | 

Mä oon aina ihmetellyt näitä Olaplex-hehkutuksia. Siis tietenkin jokaisella on värjäyksen ja leikkauksen jälkeen hiukset todella kiiltävät ja sileät niin miten se Olaplex muka siinä hiuksessa näkyy kampaamoreissun jälkeen? Ja kampaajat muutenkin laittavat aineita ja föönäävät tukan sileäksi. :D
Mulle on tehty Olaplex-hoitoja, mutta en huomaa mitään eroa ilman sitä tai sen kanssa tehtyyn värjäykseen. Ja minulla on huonokuntoinen hius; karhea, 2-haarasia täynnä ja sellainen linnunpelätimen näköinen luonnonkihara.

Meri
33/23 | 

Todella kaunis tukka! Sopii tosi hyvin sulle vaikka onkin vähän tummempi :)
Itse olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni ja tummanruskealla tukalla kumminkin mennään. Koitan lisätä väriä vaatetukseen ja aurinkopuuterin sipaisu poskille tuo myös väriä kasvoihin, etten näytä ihan gootilta.

Wau
34/23 | 

Oi miten kaunis olet uuden tukan kanssa! Ihan mieletön! Olit kyllä kaunis ennenkin mutta jotenkin tuo malli ja väri passaa sinulle ihan erityisen hyvin!

Minni
35/23 | 

Wau Karoliina! Upea muutos! Värin myötä ihan nuorruit 10 vuotta, vaikka et kyllä siis mitenkään vanhalta näytä siis muuten, mutta siis wau tosi hyvä sävy sulle, passaa just hyvin!

Minä vähän "kateellisenakin" täällä...tai siis mikäpä mua estää värjäämästä mutta nyt kun olen vihdoin ja viimein pitkällisen odotuksen jälkeen raskaana niin olen niin kauheen varovainen kaiken kanssa ja en uskalla edes hiuksia enää säväyttää kun luin ettei ainakaan alkuraskaudessa kannatta välttämättä. En haluais että mikään menis pieleen...pelkään niin kauheasti...

M
36/23 | 

Itse en ole värjännyt hiuksia moneen vuoteen, joten mulla on hiukset ns luonnontilassa. Yritän kasvattaa näitä, mutta latvat haaroittuu aina hulluna ja menee niin huonoon kuntoon, että pakko leikata enemmän ku haluais. MUTTA kun päätin että nyt en käy leikkaamassa, vaan otan olaplex-hoidon (siis ihan pelkästään), niin hiukset on päässy kasvamaan hulluna! Se hoito oikeasti korjasi jo olemassaolevat kakshaaraset, eikä hiuksia oo tarvinnu leikata pitkiin aikoihin! Oli myös tosi pörrösen näköset, ja nyt taas ihanan sileät. Että kyllä se auttaa. Seuraavalla kampaamoreissulla taas ehkä vähän leikkaan, ja sitten taas pidennän väliä tuolla hoidolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat