ola1
ola1

Mun hiukset ovat ihan katastrofikunnossa. Haluan - taas kerran - kasvattaa otsikseni pois, joten etuhiuksia on pakko pitää koko ajan kiinni.  Muu osa tukastani roikkuu tämän lisäksi niskassa epämääräisenä reuhkana, koska LOB-aikani ovat ohi. Haluan taas pitkän tukan. Paluu siis lähtöpisteeseen, vuoteen 2013.

Värikin hiuksissani on nyt mitä karmein. Korvalle asti väri on oma, siitä eteenpäin jonkin vanhan värjäusoperaation hautausmaa. Silloinen vaaleanruksea sävy on muuttunut pesujen ja kuukausien aikan kauheaksi ruskeankeltaiseksi oksennukseksi. Ja kun mun mielestä mulle ei käy hiuksissa YHTÄÄN lämpimät sävyt. Mun iho, kun on niin valkea, ja silmätkin vihreän harmaat. Kylmät sävyt on mun juttu.

Koska en yhtään tiedä, haluanko aivan tummanruskeat hiukset, oman värin palautuksen kokotukkaan vai jopa täysin blodin, en oskalla varata vielä kampaaja-aikaa. Kasvatus on kuitenkin varma, ja sitä tietoa vasten päätin, että haen alkuviikosta QHairista itselleni Olaplex 3:n, eli Olaplexin kotihoitosetin. Sillä pitäisi hoitaa nyt kuontaloa kerran viikossa tästä eteenpäin.
Ehkä mä keväällä uskallan repäistä,jotenkin :)

Oletko muuten testannut tuota Olaplexia? Toimiko?

-Karoliina-

*kuva: Olaplex

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (21)

Empsu
22/21 | 

Heippa! Onko sinulle tehty aiemmin olaplex hoito kampaamossa? Jos ei niin suosittelen sen tehtäväksi ensin siellä ja sitten ostaa kotiin sen kotihoito pullon joka on todella pieni, mutta riittoisa. Sanokaa jos olen väärässä, mutta mielestäni kotihoito tuote ei auta hiuksissa mitään jos siihen ei ole kampaamoista tehty aiemmin olaplex hoitoa. ?? Tsemppiä hiuskriisissä! Kyllä se siitä ?

23/21 | 

Joo, mä kans komppaan tota edellistä, että se kotihoitotuote on tarkoitettu ylläpitämään sitä jo tehdyn hoidon vaikutusta. Hoidon voi ottaa ilman värjäystäkin niin kannattaa varata aika siihen ja sitten tietty napata se kotihoitopurkki mukaan matkaan. :) Tällä kombolla saat hiuksesi elvytettyä tehokkaimmin.

Mulle itselleni on nyt pari kertaa tehty Niophlex hoito värjäyksen ja värinpoiston yhteydessä ja voin kyllä kympillä suositella. Superkiiltävät hiukset on lopputulos, vaikka värinpoistokin on tehty. Ja mikä parasta, se kotihoitoaine tuoksuu niin hyvälle, että oon tosi koukussa siihen. :D

Karla
24/21 | 

NUDE-blogin Erika, oli juuri tehnyt aiheesta postauksen käy ehdottomasti lukemassa! :)

Minttu
26/21 | 

Sama käsitys mullakin, eli varsinainen olaplex hoito tehdään kampaamossa, ja tuo kotihoitotuote on tarkoitettu kampaamossa tehdyn hoidon ylläpitoon kotona. Näin on kampaajani kertonut. :) En tiedä miten toimii/ toimiiko tuo kotihoito jos ei ole kampaamossa tehtyä "oikeaa" hoitoa alla.

Itselläni on olaplexista vain hyviä kokemuksia, ja nykyään se kuuluukin osana jokaiseen kampaamokäyntiini. Hiukseni on vaalennettu punertavan keskiruskeista kylmän vaaleiksi olaplexin avulla, enkä voi uskoa miten hyvässä kunnossa hiukseni ovat noinkin rankkojen käsittelyjen jälkeen. Ilman olaplexia en olisi kyllä moiseen hiustenrasitusprosessiin uskaltanut edes lähteä. Itse siis liputan täysin kyseisen tuotteen puolesta, ihme aine suorastaan. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

Laurap
27/21 | 

Kampaajani mukaan Olaplexin teho vaihtelee ihan ihmisestä riippuen. Jollain siitä on todella paljon apua, itselläni esim. se ei vaikuttanut ollenkaan.

28/21 | 

Sama juttu. Vähän sileämmät ja pehmeämmät hiukset joo, mutta huonokuntoiset silti. Ja mietin myös, että JOS hoito korjaa jotakin, sen jälkeen ei pitäisi tarvita mitään ylläpitoaineita. Huuhaata uudessa purkissa taitaa olla...

Aino
29/21 | 

Pakko kysyä että missä vaiheessa olet leikannut long bobin? Laita joku kuva, näissä kuvissahan sinulla on jo pitkä tukka? Long bobin pisin mittahan on solisluulla.

Maarit
30/21 | 

Mä liputan Olaplexin puolesta! Olen käynyt kampaamohoidossa 2kk sitten ja kerran viikossa/kahdessa olen muistanut kotihoitotuotetta käyttää..edellinen kerta eilen. Niin ihanan pehmeät ja sileät hiukset tällä hetkellä <3

Elina
31/21 | 

Täällä myös Olaplexin kannattaja...tuotteen tarkoitushan on suojella omaa hiusta hapettumisvaurioilta esim.rajun vaalennuksen(usean sävyn vaalennus) aikana. Olaplex toimii "kamikaze"tyylillä (kampaajaani lainatakseni) eli uhrautuu hiuksesi puolesta hapettuen. Ja korjaa jo vaurioituneita rikkisiltoja hiuksessa. Itselläni toimi hyvin ja entiset pörrölatvat saivat kyytiä. Itselläni käsittely tehtiin siis vain latvaan vaalennuksen yhteydessä.

Kotiainetta en ostanut mutta jos tehdään Olaplex koko päälle niin suosittelevat.

41/21 | 

Itse olen testannut sekä Olaplexin että Niophlexin. Ja voin vain sanoa, ettei niistä voi puhua edes samana päivänä :D TÄYSIN erilaiset tuotteet ja tehoero on myös valtava. Niophlexin ainesosaluettelossa on vain hoitoaineita, Olaplexin kolmen aineen luettelosta löytyy korjaava tehoaine, jota ei lasketa hoitoaineeksi. Olaplex voittaa siis "kilpailijansa" ihan kuusnolla ja voin kyllä suositella tosi isosti :)

Joku jo näemmä linkkasikin meikäläisen postauksen, käy tsekkaamassa jos kiinnostaa :))

42/21 | 

Markkinoilla on useita erilaisia hiusta suojaavia ja jälleenrakentavia hiushoitoja. Meidän suosikiksemme on valikoitunut juurikin tuo Olaplex sen ominaisuuksien vuoksi.

Nämä kaikki nämä "ihmevaalentajat" herättävät kysymyksiä: Millaisiin hiuksiin ne sopivat? Käykö tuoteet raskaana oleville? jne. Olaplexin osalta olemme yrittäneet vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin osoitteessa: http://blackouthair.fi/olaplex/.

Toivottavasti moni saa vastauksen pulmaansa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat