OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruokaa en ole koskaan dyykannut, mutta huonekaluja roskalavoilta kyllä. Ja erityisesti aikakauslehtiä lehtiroskiksista. Miten ihanaa onkaan kantaa roskakatoksesta kasa Divaaneja, Avotakkoja, Trendejä ja Ellejä suoraan kotiin. llmaiseksi!

Mitä sinä dyykkaat? Vai dyykkatko mitään?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Maire
4/13 | 

Ite löysin kerran lehtiroskiksen vierestä pussillisen naistenlehtiä. Ne oli selvästi jätetty siihen tarkoituksella että joku voi helposti ottaa ittelleen. Se oli mun mielestä tosi kiva idea. Sen jälkeen oon ittekki joskus tehny samaa. Hyvin on käyny lehdet kaupaks! :)

Heidi
5/13 | 

Eräässä taloyhtiössä jossa asuin (kaupunkina oli muuten Lahti!;) ) oli laitettu roskiskatokseen erillinen postilaatikko ja siinä teksti jotenkin että tuo ylimääräiset aikakauslehtesi tähän niin naapurikin saa lukea. Ihan loistava idea, ja lehdet tosiaankin kiersi tuon laatikon kautta. Eikä tarttenut edes dyykata :) Pitäiskin ehdottaa samaa käytäntöä nykyiseen taloyhtiöön!

Jenny
6/13 | 

Siis eiks noi oo niin syviä ettei sinne ylety edes penkomaan ? :DD empä oo ennen tajunnut että sieltä vois löytää hyviä lehtiä !

Jonna
13/13 | 

Laitoin meidän taloyhtiön yhteisiin tiloihin laatikon, johon voi laittaa lehtiä myös muiden luettavaksi ja ottaa vaihdossa itselle luettavaa. Käytäntö on toiminut reilun vuoden verran. Nyt keväällä huomasin, että osa asukkaista laittaa aikakausilehtensä suoraan keräyslaatikkoon, eikä tuo muille luettavaksi. Harmillista, mutta minä pengon ne sitten sieltä keräyslaatikosta itselleni luettavaksi. Jännää vaan, että ensin kaikki kierrättää ja yhtäkkiä lehdet viedäänkin roskikseen eikä jaeta muille. En tiedä lukevatko he kuitenkin meidän muiden lehtiä :O Niin ja nyt tuli vaan mieleen, että ei kai se lehtiroskiksen penkominen ole kiellettyä?! Ei kai :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat