OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesällä mun lempipäähineeksi muodostui Nurmen trikoinen turbaani, jonka Esko osti mulle lahjaksi Lahden reissullamme kommentilla "tää vaan käy sulle niin hyvin". Ja niin se kyllä minustakin kävi kivasti. Käytinkin turbaania lopulta todella paljon. Festareilla, arkena ja vaikkapa tuolla Hobbarin kuvauksissa, ja aloin jo harmitella syksyn tullessa, että turbaanikelit alkavat olla lopuillaan.

Mutta huoleni olikin aivan turha. Nurmi nimittäin pisti syyskelien tulleen myyntiin kierrätys(!)villasekoitteesta valmistetut turbaanit ja pipot. Voi jukra! Nyt saa tulla syksy ja talvi ja tuuli. Mä olen valmis.

Ja arvaapa mitä? Säkin voit olla valmis! Koodilla KOLMISTAAN2015 saat -15% alennusta koko Nurmen nettikaupan valikoimasta*. Nyt jo koskaan, kannattaa tukea kotimaista suunnittelua, lähellä (Virossa) tehtyjä tuotteita ja kierrätysteemaa.

-Karoliina-

*alekoodi voimassa 30.9.2015 asti // tämän postauksen päähineet saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

Nipsuu
1/8 | 

Aahm olenkin kaivannut jotain vähän sellasita laadukkaampaa mustaa pipoa :). Osaatko sanoa onko noilla kahdella pipomallilla mitään eroa? Siis tuo mikä sinulla on kuvissa mustana ja keltaisena? Onko jompi kumpi esimerkiksi isompi?

Viola
2/8 | 

Uuuuu, ihania! Olen aina ollut pipo-addikti, mutta nyt vois testata tota turbaani-lookia myssyjen ohella. Toimii ainakin sulla mielettömän hyvin! :) (mulla tosin megaiso pää joten voi olla haasteellinen)

JamaiCa
8/8 | 

Näin arvioinkin. :D Oon hiljalleen lämmennyt teidän blogille ja tykkään teidän tyylistä kaikessa mielessä.Puhutte nnin monista aiheista ja kaikki ei tule aina ruusunpunaisten lasien läpi,vaan realistisesti ja aidosti. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat