// Kaupallinen yhteistyö: Nordic Designers´ pop-up shop // 

ND6_Flyer_Brands_Some.jpg
ND6_Flyer_Brands_Some.jpg

Nyt jo kuudetta kertaa järjestettävä Nordic Designers´ pop-up shop avaa ovensa tänään taas Kampissa. Syys-, loka- ja marraskuun kampissa majaileva pop up pitää sisällään tälläkin kertaa eettisesti ja ekologisesti valmistettuja kotimaisia vaate- ja asustemallistoja. Naisten- ja miestenvaatteiden sekä asusteiden lisäksi kaupassa on myös koruja ja lastenvaatteita.

Nordic designers´ konseptin on lanseerannut Piia Hänninen vuonna 2016. Vaatesuunnittelijan taustan omaava yrittäjä on halunnut luoda alustan ja ostopaikan kotimaisille, eettisille ja ekologisille suunnittelijamallistoillle ja tuoda sen lähelle kuluttajia kauppakeskukseen. Pop onkin eräänlainen haaste epäeettiselle massatuotannolle ja kestämättömälle kulutusajattelulle.

Nordic Designers´ pop-up shopin rekeillä ja hyllyillä on tänä vuonna nähtävillä niin tuttuja merkkejä kuin ihan uusiakin tulokkaita. Esimerkiksi Of Happines X 40 -merkin joogavaatteet ja Letkiän ysärifibaiset vaatteet ja asusteet. 

Nordic Designers´ pop-up shop, kauppakeskus Kamppi, 3. kerros

1.9. -29.11.2018

ma-pe 9:00-21:00, la 9:00-19:00 ja su 12:00-18:00

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat