vimma10.jpg
vimma10.jpg

Uhanacollege.jpg
Uhanacollege.jpg

vimma6.jpg
vimma6.jpg

diamante_earrings_printed_light_babyblue_worn.jpg
diamante_earrings_printed_light_babyblue_worn.jpg

sydanuhanadesign.jpg
sydanuhanadesign.jpg

ND3_Flyer_72dpi_rgb-2.jpg
ND3_Flyer_72dpi_rgb-2.jpg

Huomenta tiistaiaamuun!

Muistatteko, kun viime vuonna Itiksessä oli Nordic Designers` pop-up shop näin kevään korvalla? Kirjoittelin aiheesta silloin, ja nyt on ilo kertoa, että pop-up -aika on täällä taas. Liike avautuu Itksen toiseen kerrokseen 1.4.2017, ja popuppailu jatkuu tällä kertaa peräti toukokuun viimeiseen päivään asti. 200-neliöisessa liikkeessä on tarjolla ekologisesti ja eettisesti valmistettuja kotimaisia vaatteita ja asusteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Omia suosikkejanikin on mukana, kun pop-up shopin hyllyiltä ja rekeistä löytyy niin SU:n, Uhana Designen, Moimoin kuin Vimmankin tuotteita.

Lisäpotkua shoppailuun kannatta käydä hakemassa Nordic Designers` pop-up shopin Facebook-sivuilta. Tykkäämällä sivustosta ja kutsumalla myös kaverisi tykkäämään, olet mukana 200 euron arvoisen pop-up shopin lahjakortin arvonnassa. Arvontaan voi osallistua 1.4.2017 asti.

-Karoliina-

Aukioloajat: ma-pe 10:00-21:00, la 10:00-19:00 ja su 12:00-18:00

*Postaus toteutettu yhteistyössä Nordic Designers`s pop-up shop -myymälän kanssa.

Kuvat: Vimma, Uhana Design, Moimoi, Aarikka

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat