ND4_Flyer_Brands_Some.jpg
ND4_Flyer_Brands_Some.jpg

Lisa Kroeber Jewellery 3.jpg
Lisa Kroeber Jewellery 3.jpg

Lisa Kroeber Jewellery2.jpg
Lisa Kroeber Jewellery2.jpg

Nomen Nescio2.jpg
Nomen Nescio2.jpg

Second Chance1.jpg
Second Chance1.jpg

Aarrekid1.jpg
Aarrekid1.jpg

Aarrekid2.jpg
Aarrekid2.jpg

Muistatte varmaan, että olen vuodesta toiseen vinkkaillut teille Nordic Designers´ pop-up shopista, joka aina tasaisin väliajoin avaa ovensa kotimaisten ja virolaisten vaate- ja asustemallistojen osalta pääkaupunkiseudulle. No. Nyt olisi taas aika vinkkaukselle!

Eettisiin ja ekologisiin vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut ND pop-up shop avaa ovensa taas syys-lokakuuksi. Tällä kertaa tilana toimi entinen Anttilan toimipiste Leppävaaran Sellossa. Miesten ja naisten vaatteiden lisäksi myynnissä on myös koruja ja lastenvaatteita.

ND pop-up shopin ajatus on yksinkertainen: Sen tavoitteena on antaa vaateostoksille kestävän kehityksen mukainen vaihtoehto massatuotannon suosimisen sijaan. ND pop-up shopin merkkien tuotteet ovat laadukkaita ja persoonallisia, ja ne kestävät aikaa ja kulutusta ja ovat näin myös helposti uudelleenkierrätettävissä.

ND pop-up shop vol. 4 syksy/talvi -kaupassa teemana on erityisesti persoonallisten ja monikäyttöistenasukokonaisuuksien stailaaminen asiakkaille myyjien avustuksella. Indie-henkeä, luonnon läheisyyttä, pohjoismaalaisuutta, mutta kuitenkin kansainvälistä suunnittelua. Sitä ja paljon muuta löytyy syksyn ND pop-up shopisa.

Omat suosikkibrändini ND pop-up shopin syksy/talvi 20017 valikoimasta ovat tässä:

Lisa Kroeber Jewellery

  • Virossa työskentelevä Lisa Kroeberin koruissa yhdistyy modernit ja geometriset muodot, sekä hopea, messinki ja Corian.

 

Nomen Nescio   

  • Minimalistinen unisex mallisto Nomen Nescio syntyy italialaisista korkealaatuisista materiaaleista, valmistusmaa on Viro.  

 

Uhana Design  

  • Ikisuosikkini Uhana Design tekee yhteistyötä Nokian Neulomon kanssa, jossa tehdään muun muassa tuotteiden ompelun lisäksi itse Uhanan materiaaleja.

 

Aarrekid

  • Aarrekid, ensimmäinen kotimainen lastenvaatebrändi, johon koskaan tutustuin.  Ydinajatus kaikissa Aarrekidin vaatteissa ja kuoseissa on halu kertoa mielikuvituksellisia tarinoita ”jotka ilahduttaisivat lapsiamme, pieniä aarteitamme.”

 

Second Chance 

  • Nostalgisen ja luonnonläheisen Second Chance brändin naisten- ja lastenvaatemallistot valmistetaan Suomessa. Materiaaleina käytetään teollisuuden korkealaatuista ylijäämää, sekä Suomessa neulottua ja värjättyä neulosta.

Nyt ei kun vaan odottelemaan kuun vaihtumista ja pop-up ovien aukeamista!

-Karoliina-

*Postaus tehty yhteistyössä Nordic Designers´pop-up shopin kanssa.

*Kuvat: Brändien omia 

 

Nordic Designers´pop-up shop // Sello, 2.kerros // 1.9 -30.10.2017 // ma-pe 10:00-21:00, la 10:00-19:00, su 12:00-18:00

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat