Moikkista uuteen viikkon!

IMG_2157
IMG_2157

Täällä maanantai on ainakin aloitettu aika hilpeissä meiningeissä, eiliselle naureskellessa. Kävi nimittäin näin:

Olimme illalla menossa koko kolmikon voimin saunaan. Eepi ja minä olimme ehtineet jo riisua, mutta Neiti-F huiteli vielä pitkin alakertaa täysissä pukeissa. Yhtäkkiä kuulin, kun ulko-ovi avautua, ja samassa jo tajusin F:n juoksevan ovesta ulos kohti tietä. Huusin Eepille, että hänen tulisi napata F ulkoa ja nopeasti, koska minä olen alasti. Eepin vastaus oli, että niin on muuten hänkin. Siinä vaiheessa ei ollut enää aika alkaa kaivelemaan vaatetta niskaan, joten suoritin suoran syöksyn, Eepi kannoillani, kohti yleistä tietä. Nakuna.

Siinä kirmaistessani ulkosalla ilman rihman kiertämää, päässäni oli vain kaksi ajatusta:

1. Neiti on saatava kiinni ennen tietä,
ja:
2. Juoksenko TOSIAAN alasti pitkin pihoja? (Elokuvafiilis!Komedia, ei aikuisviihde.)

Sain F:n kiinni ajoissa, ja matka sisälle oli vähintään yhtä nopea kuin uloskin. Onneksi ulko-ovi ei sulkeutunut lukkoon perässämme. Siinähän sitä olisikin oltu: Kaksi alastonta aikuista ja yksi kikattava kaksivuotias.

Sisällä emme meinanneet saada Eepin kanssa nauruamme loppumaan, vaikka oikeastihan meidän pitikin torua F:ää oikein kovastikin karkailusta (joka ei ollut aivan ensimmäinen kerta). Kaikkeen sitä vanhempana joutuukaan :D

IMG_2159

IMG_2160

Mikä on noloin tilanne, johon lapsenne on teidät saattanut? Onko vieläkin hulvattomampia tarinoita kerrottavaksi?

Näiden aamukuvien saattelemana: Ihana viikon alkua!

-Karkki-

Kuvat:
Karkki, iPhone 4S
Neidin asu: Aarrekid (tilattu blogin kautta).

 

Kommentit (6)

2/6 | 

Voi eiiii!! :D Miten voikin käydä tuollainen tuuri? Tai no, toi on jotain sellaista mitä meille voisi sattua, mutta onneksi asutaan täällä "metsän keskellä" eikä tuota karkailevaa jälkikasvuakaan ole vielä siunaantunut. Muuten voisin luulla lukevani omaa tekstiäni! ;D

katja
4/6 | 

Olimme koko perhe lähetystön Lucia-päivä vastaanotolla. Nuorempi poikamme oli väsynyt ja olisi halunnut lähteä kotiin. Lähetystössä töissä oleva täti halusi ilahduttaa poikaa ja otti tätä kädestä kiinni, aikomuksena ohjata lapsi karkkipöytäjonoon.Noh, meidän lapsemme oli eri mieltä. Kovalla ja selkeällä äänellä tämä 4-vuotias poika ilmoittaa että hän ei mene minnekkään ja kehotti tätiä lopettamaan nipistämisen.
Hävetti ja nauratti.- Ja olin iloinen pojan rohkeudesta ilmaista tunteitaan.

5/6 | 

[...] ulkoasua ja sitten postaus jatkuu siellä suunnalla. Oli mahtavaa tavata Kaksplussan Karoliina ja Maria ja päästä vaikuttamaan uuteen ulkoasuun ja kuulemaan hirveästi mielenkiintoista asiaa. [...]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat