// Kaupallinen yhteistyö: Pampers // 

Jokainen muistaa varmasti lapsuudesta sen, kun mennessä sukujuhliin ainakin pari tätiä, setää ja mummoa päivitteli sitä, kuinka kauheasti olit kasvanut. Tehtiin pienoin katsaus vauvavuoteesi ”vastahan sinä synnyit” ja sitten todettiin, kuinka siivillä aika kulkee. Tuolloin nuo puheet kuulostivat naurettaville, mutta nyt viljelen itse samanlaista tekstiä jatkuvasti. Olen juuri niitä tyyppejä, jotka ihmettelevät, kuinka iso esikoinen jo on, miten en muista enää aikaa ilman kolmea lasta ja kuinka itse en kuitenkaan koe vanhenneeni yhtään tässä yhdeksässä äitiysvuodessani. Olen kävelevä kliseen hokija.

Mesin ja Ompun kehityksen seuraaminen tuntuu niin ikää aivan ihmeelliselle. Vasta vajaat viisi kuukautta sitten meillä oli kaksi rimppakinttuista keskosta, joille koon 50 vaatteetkin olivat aivan liian isoja. Nyt tytöt ovat triplanneet painonsa. He touhuavat, höpisevät, pyörivät ja ottavat kontaktia. Kikattavat ja ”lukevat” kirjoja.

Yksi merkittävimmistä arjen toimintojen eroista on se, että tytöt VIHAAVAT nykyisin sitä, jos puemme heidät niin, että tytöt pötköttävät selällään. Vielä reilu kuukausi sitten vaatteet ja vaipat sai vaihtaa normaalisti hoitopöydällä, mutta nyt missään nimessä ei. Vaikka tyttöjä ei vielä saakaan varsinaisesti istuttaa, ollaan me siirrytty pukemiseen ja vaipanvaihtoon aina kun se on mahdollista niin, että tytöt istuvat meidän sylissä. Tähän apuun on rientänyt myös Pampersin Premium Protection -housuvaipat.

Mä olen aikaisemmin ajatellut, että housuvaipat ovat vasta sitten ajankohtaiset, kun lapsi osaa kävellä ja seistä itse. Siksi vähän kummastelinkin, kun Pampers tarjosi tytöille jo nyt housuvaippoja. Mietin, eivätkö ole niihin vielä aivan liian pieniä.

Kun kuitenkin testasin housuvaippoja, olin ihan myyty. Housuvaippojen pukeminen tuntuu tällaisten kiemurtelevien pienten neitien kanssa niin paljon helpommille kuin perinteisten tarravaippojen laitto. Housuvaipat voi pukea istuen, ja jos vaipassa ei ole mitään painepesurihommia vaativaa, ne voi myös kätevästi riisua istuen vain repäisemällä vaipan auki.

Mä pidän Pampersin Premium Protection -housuvaipoista myös siksi, että ne tuntuvat istuvan aika superhyvin joustovyötärön ansioista. Ei tarvitse miettiä, ovatko vaipat liian tiukalla tai löysällä, ja pehmeä vaippa mukailee vauvojen liikkeitä hyvin. Arvostan myös sitä, että Pampers on lanseerannut ”Pampers Safety Promise”-lupauksen, joka tarkoitta sitä, että Pampers kertoo avoimesti sen, mitä ainesosia Pampers-tuotteissa käytetään. Pampers ei käytä tuotteissaan minkäänlaisia hajusteita ja vaippojen materiaalit noudattavat EU:n tiedekomitean ainesosien turvallista käyttöä koskevia turvallisuusvaatimuksia. Lisää Pampers-vaippojen turvallisuudesta voi lukea täältä.

Missä vaiheessa teidän perheessä on siirrytty housuvaippoihin? Ja onko teilläkin vauva tai vauvoja, joille selällään pukeminen ja vaipan laitto pötkötellen ovat ehdoton ei?

-Karoliina-

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Meillä kotona lapset käyttivät kestovaippoja.
Töissä päiväkodissa taas kertakäyttövaipoista suosin tarrallisia.

Vierailija
7/5 | 

Hei, onko pamperseista oikeasti saatu haju katoamaan nyt uudistusten jälkeen..pari vuotta sitten kokeilin niitä ja en voinut käyttää kun oli haju hirveä. Siispä ollaan käytetty muita merkkejä. Housuvaipat on ihan paras keksintö, hienoa jos ne toimii jo pienilläkin. Meillä otettiin neloskoossa käyttöön kun liikettä tuli enemmän ja teippivaipat tuntuivat työläiltä.

Vierailija
8/5 | 

Meillä siirryttiin housuvaippoihin vasta vajaan vuoden ikäisestä, koska tämä lapsi viihtyi hoitopöydällä ihmeen pitkään.
Vaipoissa olen suosinut kotimaisia muumi-vaippoja joilla on ympäristömerkki. Olen ollut niiden laatuun tosi tyytyväinen. Pari kertaa olen joutunut ostamaan libero-vaippoja kun lähikaupassa on vain niitä ja minusta niissä on ollut jotenkin kemikaalimainen haju.

Maisu
9/5 | 

Meillä taisi olla molemmat lapset noin 7kk ennen kuin siirryttiin housuvaippoihin. Liikkumaanlähtö tapahtui molemmilla aika myöhään ja tykkäsivät olla paikoillaan kun puettiin teippivaippaa. Neiti kohta 3v varmaan vieläkin haluaisi köllötellä selällään hoitopöydällä, jos se mahdollisuus annettaisiin :D

ssonja
10/5 | 

Miten siis vaipan saa repäistyä auki? Meidän lapsi on 1.5v jo mutta housuvaipoissa koen ongelmaksi sen, että kakkavaippa on tosi vaikea saada pois ilman että kakkaa on sit jaloissa ja sukissa kun housu vedetään alas. Lisäksi housuvaipassa on ärsyttävää se, että housut ja liikkeellä ollessa myös kengät pitää riisua vaihtaessa kokonaan. Siksi suositaan teippejä vielä noinkin isolla, kuten kuulemma myös päiväkodissa tehdään. :)

Me käytetään ympäristösyistä kotimaisia Muumeja ja Pirkkaa (tehdään btw samalla tehtaalla kun muumit). Jotenkin koen noi ulkomaiset silti haiseviksi ja kemikaalisiksi. :'D

Hassua tosiaan, että tyttösi ovat jo kohta puolivuotiaita, mustakin tuntuu että vastahan he syntyivät. <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat