OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Instasize_0606195729
Instasize_0606195729

Lauantaina aika ja sen kuluminen taas konkretisoituivat. Ensin oma töiden lopetus asianmukaisin menoin ja sitten suoraan junalla Keski-Suomeen serkun pojan ylioppilasjuhliin. Pojan, jonka äiti on mun läheisin sukulainen, melkein kuin isosisko. Saman pojan, jonka kasvun olen nähnyt vauvasta tähän hetkeen.

Kun mä olin 14- ja 15-vuotias, hoidin poikaa ja hänen pikkuveljeään kesätöinäni. Nyt jälkikäteen ajateltuna aikamoinen vastuu noin nuorelle ihmiselle. Alle 3-vuotiaat pojanviikarit ja teini-Karoliina. Vaippoja, rataslenkkejä, traktoreiden ihailua, syötettyjä lusikallisia, kokattuja jauhelihakastikeeita ja pellavapäisten pienten poikien silittelyä uneen. Niitä hetkiä, kun pienet kädet nappasivat kiinni omistani, kun jo yritin hiippailla hämärästä päiväunihuoneesta jo pois kahville. Niitä hetkiä, kun likavarpaat kikattivat, kuin ulkona möyrimisen jälkeen oli pakko pestä ulkopölyt pois ennen lounasta.

On karmea klisee sanoa "niin se aika rientää" tai "miten kummassa sitä muut vanhenevat, mutta itse vaan pysyn aina samanikäisenä". Mutta siltä se vaan tuntuu. On hassua nähdä, kuinka lapset ympäriltä kasvavat ohi, alkavat seurustella, valmistuvat, muuttavat omiin koteihinsa. Ja samalla. Samalla tuntuu sille, ettei mikään ole muuttunut. Että vastahan ne oppivat kävelemään. Vastahan tuokin komea ylioppilas oli niin pieni, että mahtui istumaan sopivasti syliin.

-Karoliina-

*K:n asu: Toppi, BikBok // korvikset ja hame, Uhana Desing (saatu)

Kommentit (3)

4/3 | 

Karoliina sä näytät kauniimmalta kuin koskaan. Ja ylioppilas ja F ovat kuin jostain suomifilmistä. Ihanat kuvat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat