P9061244 (1).JPG
P9061244 (1).JPG

Keksin hääreissulle pakatessani mielestäni nerokkaan idean. Tursottelin vanhoihin piilolinssikoteloihin kaikki niitä pesuaineita ja rasvoja, joita matkalla tarvitsin. Ja säästin samalla ihan hirveästi tilaa meikkipussista, kun ei tarvinnut sulloa sitä täyteen isoja purnukoita. 

Kun esittelin neronleimausta ystävälleni yöpaikassa, hän veti esille samanlaisen piilolinssikotelon. Hän oli hiffannut saman asian kesällä. Se siitä uniikista ideasta siis.

Yhtä kaikki. Halusin jakaa tämän vinkin teille. Uskon, että varsinkin lentokonereissuilla käsimatkatavaroissa tämä tulee ehdottomasti käyttööni. Niin ja vanhat piilolinssikotelotkin saavat uusiokäytön.

Win win!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Mintze
11/8 | 

Hahhaa, just viime viikonloppuna kun lensin Kemiin, laitoin kasvovoiteet samanlaiseen piilaripurkkiin! Ja ihmettelin, etten ollut keksinyt ennemmin..

15/8 | 

Oi, huippuvinkki! :) Harmi, ettei tullut tosiaan mieleen pari vuotta sitten ennen näönkorjausleikkausta noiden koteloiden hyödyntäminen. Muistan heittäneeni niitä menemään varmaan parikymmentä ja harmittelinkin silloin, kun meni kasapäin uusiakin koteloita hukkaan.
Aloitin myös kesällä oman järjestely- ja organisointijuttuihin keskittyvän blogini (www.tilakuningatar.fi), käy kurkkaamassa jos kiinnostaa nämä asiat enemmänkin.
Kiitos kivasta ja vaihtelevia juttuja sisältävästä blogistasi! :)

Karoliina Sallinen
16/8 | 

Kiitos itsellesi, kun luet. Ja minä vasta odottelen tuota leikkauksen esitarkastusta...hui!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat