nelja1
nelja1
nelja2
nelja2
nelja3
nelja3

Eksyin jostain syystä selaamaan Facebookista vanhoja kuviani ja sieltähän paljastui maailma, jonka olin jo melkein unohtanut. Miten lyhyt aika neljä vuotta oikeastaan onkaan, mutta silti niin moni asia on matkan varrella muuttunut.

Neljä vuotta sitten me asuimme vielä Hakaniemessä yksiössä (näkyy muuten Eskon ja F:n kuvan taustalla) ja suunnittelimme kesällä alkavaa muuttoa Lahteen ja rivitaloon. Mietimme, ettei Helsinki ole oikea paikka kasvattaa lasta.

F oli puolivuotias tallukka. Ja me Eskon kanssa vielä todella tuoreita vanhempia.

Voi niitä aikoja :) Kylläpä on paljon sen jälkeen tapahtunut. Kuka olisi arvannut, että pian me olemme taas Helsingissä. Ja että meillä on niin omatoiminen ja iso ihminen jo kotona.

Mitä kaikkiea sinulle on ehtinyt tapahtua toukokuusta 2011 näihin päiviin?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (39)

Enni
40/39 | 

Toukokuussa 2011 odotin viimeisillään meidän esikoista. Sen jälkeen olemme muuttaneet omakotitaloon ja saaneet kaksi lasta lisää. Eli paljon on ehtinyt tapahtumaan neljässä vuodessa! ;)

Hanna
41/39 | 

Toukokuu 2011, jäin koulusta vapaalle koska masussa kasvoi toinen poikamme. Olin kotona kokonaiset 3 vuotta ja tänä syksynä lähdin jatkamaan opintoja. Pojat on nyt 6 -ja 3- vuotiaat ja elämä hymyilee.

Tiia
42/39 | 

Kivaa tämmönen muisteleminen. Tai no kivaa ja kivaa. Itse olen tässä ajassa kohdannut syömishäiriöni huipun ja parantunut siitä. Ollut aupairina ulkomailla ja valmistunut koulusta. :)

43/39 | 

Koska itsellä ei ole lapsia, niin automaattisesti ajankulku tuntuu ehkä vähän erilaiselta ja ajattelee, että eipä tässä nyt mikään ole niinkään muuttunut. MUTTA kun mietin vastausta kysymykseen, niin toukokuussa 2011 jännäsin OKL:n pääsykokeita, joista vihdoin opiskelupaikka aukesikin. Joten viimeisten neljän vuoden aikana on kuitenkin päästy jo loppusuoralle opinnoissa, päätetty pitkäpitkä parisuhde ja opittu itsestä niin paljon uutta! Eli ehkä se neljä vuotta näkyy sittenkin omassakin elämässä! :D

äiti minäkin
44/39 | 

Meidän esikoinen on sitten samanikäinen kuin teidän Neiti F! :) Vuonna 2011 tähän aikaan meilläkin oli puolivuotias pallero. Sittemmin on syntynyt toinenkin ja kolmas syntyy lähiaikoina. Eli kotiäitielämää olen viettänyt nämä vuodet.

45/39 | 

Olin silloin kuukauden ikäisen ihanan pojan ja nelivuotiaan tytön äiti. Nyt olen puolivuotiaan pojan, nelivuotiaan pojan ja kahdeksanvuotiaan tytön äiti. Seuraavaan nelivuotissuunnitelmaan ei kuulu uusia lapsia. ?

3 lapsen äiti
46/39 | 

Toukokuussa 2011 olin puolivuotiaan esikoisen äiti ja jäänyt töistäni tietenkin äitiyslomalle. Siitä asti olen ollut kotona, lapsia on tänä aikana syntynyt 2 vielä lisää ja nyt syksyllä tarkoitus lähteä taas takaisin töihin ja kaikki aloittaa päiväkodissa :)

Suvi
47/39 | 

Toukokuussa 2011 olin juuri palannut 3kk vaihdosta Thaimaasta ja olin ruskeempi kuin ikinä! ??

Sen jälkeen oon valmistunut ammattiin,saanut ekan vakkarityön, ostanut ensiasunnon, mennyt kihloihin, ollut elämäni parhaassa kesäkunnossa,matkustellut kuuteen eri maahan ja saanut kuukausi sitten ensimmäisen lapseni.

Wou. Ja välillä elämä on tuntunut niin tylsältä. ?

Tässä on hyvä ❤️

Roosa
48/39 | 

Toukokuussa 2011 olin puolessa välissä ammattikouluopintoja ja asuin poikaystävän kanssa. Toukokuun 2011 ja 2015 välillä olen eronnut, irtosanoutunut vakiduunista, muuttanut kahdesti, valmistunut kerran, opiskellut korkeakoulussa 3 vuotta ja asunut ulkomailla muutaman kuukauden. Olen löytänyt musiikkimakuni ja alkanut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Elämäni kesä 2015 tulossa!

henna
49/39 | 

Toukokuussa 2011 opiskelin ja ensimmäinen vuosi oli lopuillaan. Asuin poikaystäväni kanssa kerrostalokaksiossa.
Tällä hetkellä asun samassa talossa yksiössä ja poikaystäväni asuu lähellä omassa asunnossaan. Olen asunut vuoden unelmienikaupungissa ja muuttanut vuosi sitten takaisin, nyt pohdin eroa ja muuttoa takaisin unelmienu kaupunkiin. Vuosien aikana itsevarmuuteni on kasvanut, haluan tarjota itselleni parasta, ymmärrän elämän ainutlaatuisuuden ja tiedän pärjääväni yksinkin vaikka ero pahalta tuntuukin.

hop
50/39 | 

Toukokuussa -11 pääsin peruskoulusta, samana syksynä menin lukioon ja sieltä valmistuin vuosi sitten. Tanssinut kahdet vanhojentanssit. Aloittanut, päättänyt ja aloittanut uuden parisuhteen. Lisäksi olen menettänyt kolme rakasta koiraa ja hankkinut yhden. Menettänyt rakkaan mummun ja ukin. Taistellut kohti unelmia (tuloksia ei kyllä vieläkään näy) ja sama taistelu jatkuu. Saanut työtä ja säästänyt rahaa. Tehnyt lomamatkan yksin. Perinyt auton ja ostanut kiväärin. Myynyt moottoripyörän. Ostanut elämäni ekat korkokengät ja shortsit. Uskaltanut käyttää urheilutrikoita kiusaamisesta aiheutuneesta kroppahäpeästä huolimatta.

Hauskaa, miten kummallisia välietappeja noista vuosista löytyy, korkokengistä kuolemiin ja kaikkea siltä väliltä!

Arja
51/39 | 

Vapaaherrattarena (=eläkkeellä) olen matkustellut Vietnamissa ja Filippiineillä. Nyt en tee enää pitkiä reissuja kun selkä on kroonisesti kipeä joten pikkutrippejä vain. Lapsenlapset ovat kasvaneet ja ikävöin esim. 4v takaista elämää heidän kanssaan. Silloin meillä oli paljon enempi yhteisiä juttuja?!!
Yritän nauttia elämän pienistäkin iloista. Aloin pitämään kiitollisuuspäiväkirjaa.

Mirkku
52/39 | 

Toukokuussa 2011 mun poika oli 1,5 vuotias ja mä olin pojan kanssa kotosalla. Nyt ensi viikon perjantaina valmistun restonomiksi ja poika aloittaa syksyllä eskarin! Aika menee niin nopeasti! Kerran on myös ehditty muuttaa ja nyt kesällä muutetaan taas! :-D

53/39 | 

05/2011-05/2015 väliin on mahtunut neljä Thaimaan lomaa, joista yhden tein yksin, AMKista valmistautuminen, työelämän aloittaminen, naimisiin meno, raskaus ja ihana tällä viikolla 6kk ikäinen tyttö. Lisäksi on ollut niin ylä- kuin alamäkiä parisuhteessa, miehen lomautuksia ja työttömyyttä. Tällä hetkellä elämä on juuri siinä, missä tuntuu hyvältä.

54/39 | 

Neljä vuotta sitten laitoin ylioppilaslakin päähän ja luin kauppatieteellisen pääsykokeisiin. Muutin pois kotoa ja vietin välivuotta. Sisään kauppikseen pääsin vuotta myöhemmin ja nyt vietetäänkin jo vaihto-oppilaskevään loppua ja samalla neljättä vuotta ekassa pitkässä parisuhteessa! Tässä on kyllä sattunut ja tapahtunut kaikenlaista!

Henna
55/39 | 

Keväällä 2011 oltiin pitkällä lomamatkalla ihanan kihlattuni kanssa. Tuon jälkeen olen valmistunut, mennyt naimisiin, käynyt töissä ja päättänyt että vielä pitää opiskella. Ostimme myös koiran. Toisaalta rankka vaihe elämässä päällä mutta toisaalta tosi antoisa. Aikuisopiskelu on pop! Kyllä neljässä vuodessa tapahtuu näköjään paljon!

Riitu
56/39 | 

Toukokuussa 2011 pitkä parisuhteeni veteli viimeisiään, opiskelin ja olin melko onneton. Sen jälkeen olen eronnut, ollut toisessa, melko hankalassa parisuhteessa ja eronnut siitä. Valmistunut ja päässyt vakitöihin, muuttanut 4 kertaa ja asunut neljässä eri kaupungissa. Löytänyt sen oikean ihmisen rinnalleni <3 Nyt, toukokuussa 2015 asun ihanassa, kodilta tuntuvassa kaupungissa, olen unelmieni duunissa ja yritämme mieheni kanssa saada lasta. Lisäksi on 6-vuotias koira, ja uusi kuntosaliharrastus. Elämä on niin paljon paremmin nyt <3

Nanna
73/39 | 

Viimeisiin neljään vuoteen on tapahtunut paljon. Parisuhde, joka oli kaikkea muuta kuin rakentava, ero, masennus, koulun keskeytys, elämäni rakkauden löytäminen, kaikesta huolimatta ylioppilaaksi pääsy, itsensä kokoaminen palasista eheäksi, aikuistuminen, muutto, valmistuminen ammattiin, kihlautuminen, muutto miehen kanssa yhteen ja alle 5 viikon päästä häät tuon miehen kanssa, jota eniten rakastan ja joka on syy sille, että voin kipeitäkin asioita katsoa jälkeenpäin hymyillen, koska ilman niitä en ois just tässä. Onnellisena odottamassa miestäni viereeni nukkumaan. Kaikesta näemmä selviää. :) ihana pysähtyä miettimään jälkikäteen, kuinka paljon elämä onkaan muuttunut.

Nanna
74/39 | 

Niin, onhan tässä kerennyt löytämään vakituisen työpaikankin ja perheeseen on tullut 5 jäsentä lisää, joiden kanssa saan nauttia tätinä olosta.

Esko
75/39 | 

Paljon on mahtunut asioita elämässäsi...Onnelisuus on pääasia. Hyvä, että se on nyt luonasi. Kivaa aurinkoista viikkoa!!

Henna
76/39 | 

Toukokuusta 2011 tähän päivään: olen eronnut huonosta parisuhteesta, löytänyt elämäni rakkauden, ostanut hänen kanssaan asunnon, mennyt kihloihin ja naimisiin ja muutaman viikon sisällä meille syntyy esikoinen. Näiden lisäksi olen opiskellut itselleni uuden ammatin. Aika paljon siis tapahtunut! <3

mari
77/39 | 

Onpa F ollut vauvani suloinen! Ihana pulleropallero. Korinna-blogin vauvaa on aika rankasti arvosteltu pulleroisuudesta ja vauvanpyöreydestä. Tuli vain mieleen, kun tässä taas huomataan että vuvanpyöreys haihtuu kyllä ja leikki-ikäinen voi olla jo todella solakka, kuten teillä F. Kurjaa, miten vauvojenkin ulkonäköä arvostellaan kovasti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat