Moikkis!

Esittelin tiistaina Eepin ja minun Inaria-vaatekaappimme, nyt vuorossa on F:n kaappi.

F:N KAAPPI. (k.2,720m, 1,340l, 0,40s)

unnamed2
unnamed2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  • Tämä kaappi sijoitettiin seinämälle, jonka halkaisi jokin epämääräinen seinästä ulos tuleva pylväs. Halusimme, ettei pylväs erottuisi erikseen, joten F:n kaappin syvyys tehtiin samaksi, kuin tuo palkki oli.
  • Kaappi pitää sisällään:
  1. kaksi (2)laatikkoa yöpuvuille ja sukille.
  2. avonaisen alahyllyn alusvaatelaatikolle ja pussille, jonne kerään aina varastoon ja kierrätykseen vietäviä F:n pieneksi käyneitä vaatteita.
  3. kaksi (2)ulosvedettävää vaateripustintankoa. Tämä on muuten aivan huikea keksintö pienen syvyyden vaatekaappiin!
  4. kuusi (6) hyllyä, jotka pitävät sisällään F:n paidat, mekot, housut, kesävaatteet ja t-paidat, sekä sekalaisen kasan kaikkea tarpeellista. Mm. F:n vanhoja piirustuksia, taidevälineet, kausikoristeet, pelejä, valaisimia ja muuta säilytettävää vaan ei ajankohtaista.
  5. tankokaapin alaosaan olen laittanut vielä F:n matkalaukun, ja toisen tankohyllyn alataso toimii F:n hygieniatarvikalaatikkojen säilytyspaikkana.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinkkini hyvän suunnittelun ja ammattitaitoisten työntekijöiden lisäksi on tietysti se, että kamat sijoitellaan kaappiin oikein. Mitä ylemmäs mennään, sitä harvemmin käytettävästä tavarasta tulee olla kyse.

Meillä tikkaat ylähyllyjä varten on aseteltu F:n kaapin ja sen vieressä olevan pylvään viereiseen koloon. Matalammalla olevat tavarat otetaan F:n hoitovaatteiden laskupenkkinä toimivan Ikean keittiöjakkaran avulla.

Tätä kuvatessani huomasin, että kaapista voisi taas heivata varastoon/kierrätykseen F:n pieneksijääneitä vaatteita. Ja vastahan minä niin tein ennen joulua! Kuinka usein te invetoitte omat tai lastenne vaatekaapit?

-Karkki-

* Inaria-kaapit toteutettu blogiyhteistyöllä
* Kuvat: Inaria & Karkki

Kommentit (6)

Utelias mutsi
1/6 | 

Mun lempipuuhaa on oman ja tyttären vaatekaapin siivous! Se tapahtuu vähintään kerran kuussa. Pyyhin pölyt ja käyn vaatteet läpi. Se tunne kun huomaa että housun polvessa on iso reikä tai sukassa... Ah, saa nakata roskiin. Myös liian puineten vaatteiden löytäminen on jees. Saa alkaa kaivelemaan seuraavan koon vaatteiden laatikkoa; löytyisikö sieltä korvaajaa.
Omasta kaapista lentää UFF:in laatikkoon kaikki mitä en ole käyttänyt koskaan. Ostan aika paljon kirpparilta ja usein tulee hutiostoksia, ei onneksi kalliita.
Nyt olen 3:lla kuulla raskaana ja on mukavaa sovitella omia vaatteita, että mikä nyt mahtuu ja mikä ei, ja laittaa niitä pieneksi jääneiden vaatteiden laatikkoon... :)

Karoliina Sallinen
3/6 | 

Minustakin siivoaminen on jotenkin terapeuttista. Hitsi, kun tulokset eivät kestä kovinkaan kauaa :)

E
4/6 | 

Pienien vaatteiden bongaaminen on ihanaa! Harmi vaan, ettei sitä tuolla 2-vuotiaalla tapahdu enää niin usein kuin vauvana ;) Ja hei, jos muitakin pienen asunnon säilytysvinkkejä löytyy kuin nämä kaapit, niin otetaan ilolla vastaan. Asumme itse kaksiossa lapsen kanssa, mutta nyt vain enää uuden asunnon löytymiseen saakka, joten kaappeihin ei voi satsata.

Karoliina Sallinen
5/6 | 

Kaappien päälliset, sängynaluset ja seinät ovat oivaa säilytystilaa. Jos tulee jotain timantti-idiksiä mieleen, kerron :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat