OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hän on neljä ja vähän päälle.

Häntä juhli sunnuntaina iso joukko rakkaita.

Hänen äitinsä oli synttäriaamuna niin kovassa kuumeessa, että lopulta tarjoilun, raivaamisen ja kaiken muunkin hoitivat melkeinpä kokonaan hänen isänsä, mummonsa, tätinsä ja tädin mies.

Tarjolla oli croisuja, leipää, juustoa, vihanneksia, hedelmiä, jogua, lihapullia, munia, nakkeja, kahvia, mehua ja ihana yksisarviskakku. Ensi vuonna päätettiin järjestää juhla samalla kaavalla. Leipää, jogua ja hedelmiä vaan vähemmän, tilalle vielä enemmän lihapullia ja croisuja. Niin ja ehkä karjalanpiirakoita.

Hän on neljä ja vähän päälle. Hän on jo niin iso ja omatoiminen, että välillä sitä on mahdoton uskoa. Missä se pieni kahden ja puolen kilon paketti rääkyvää ihmislasta? Se on enää vain kuvissa ja muistoissa.

-Karoliina-

Mekko, sukkikset ja panta, Polarn O. Pyret (saatu) // Neuletakki, Billieblush // Tossut, H&M

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

Cee
1/13 | 

Ihana neiti-F. Isot onnittelut!
Aika kiitää ihan liian nopeasti, kummipoikani täyttää pian vuoden ja tuntuu että vastahan sitä piteli sitä kahden päivän ikäistä pötkylää sylissään :)

Maarit
3/13 | 

Aika rientää ihan mahdottoman nopeeta. Muista tuon ajan kuin eilisen ja tyttäreni,ihana ainokaiseni,täytti syyskuussa jo 27 v. Että kun hoetaan,nauttikaa lapsista,kun he ovat pieniä,on kyllä hyvä hokema vaikka joskus ruuhkavuosina ajatus on välillä kaukana nauttimisesta...
Ei silti,hieno vaihe tämäkin. Kun tytär on ystävä,luotettu ja välillä hoitajakin reumaa sairastavalle äidilleen....
Ja tietty näen ne kaikki hyvät ja huonot puolet itsestäni hänessä ja toki paljon sitä omaa upeaa luonnetta ja persoonaa.

4/13 | 

Voi että, olit sitten sairaana. Onneksi sulla on ihana mies ja ihanat sukulaiset apuna. Voitko jo paremmin?

Maria
6/13 | 

Vielä onnittelut jo niin isolle pikkuiselle!
Ehkäpä tuo sinun sairastuminen oli joku universumin tapa muistuttaa Eskoa siitä että todellakin viime vuonna sovitte että sinä saisit ottaa hieman rennommin näillä seuraavilla synttäreillä..? ;)

9/13 | 

Olet ihan oikeassa : Vaikka tietää tämän todella olevan elämän parasta aikaa, välillä tuntuu, että arjen kiireessä se nauttiminen unohtuu. Mutta yritän muistuttaa itseäni siitä kyllä joka päivä :)

13/13 | 

Mä olen nyt itse kolmatta viikkoa sairaana. Tänään loppui antibioottikuuri, eikä se tunnu auttaneen yhtään :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat