Heippa,

töissä on meneillään nyt kiireisin aika vuodesta. Kokeita, kokouksia, arviointeja....huh! Onneksi viikonloppuna ehdimme juhlia kuitenkin kaksivuotiasta Neiti-F:ää oikein kunnolla.

 

Harmi vaan, että synttärisankari itse oli niin innoissaan juhlistaan, että aluksi päikkäreille menosta ei meinannut tulla mitään, ja kun hän lopulta nukahti, pitikin jo nousta ottamaan vieraat vastaan. Mökö-Liisa juhli sitten silmäpusseissa ja pääasiassa äidin helmoissa :)

 

Vieraina olivat kummit, isovanhemmat, täti, setä ja muutama tuttava. Neidin mielestä paras vieras taisi olla Alisa-kaveri.

Juhlapöydässä tarjottiin caesar-katkarapu -salaattia, peruna-pekoni-feta -salaattia, vuohenjuusto-paholaishillo -piirasta, mokkapaloja, karkkia ja juustokakkua mansikkakastikkeella.

Mokkapalat ovat Neidin ehdotont suosikkiherkku.

Lahjat olivat muuten aivan ihania! Sellaista turhaa krääsää ei tullut lainkaan, vaan kaikki lahjat olivat niin minun kuin Neidinkin mieleen. Eero Aarnion Pony, palapelit, kirjat, siskoni ompelema(!!!) mekko, korisasu suoraan Jenkeistä ja aivan ihana Skip Hopin Pöllö-matkalaukku ilahduttavat varmasti pitkään.

Nyt pitäisi vielä saada raivattua vanhat käyttämättömät lelut lahjakeräyksiin tai varastoon.

Ihanaista alkanutta viikkoa!

Terkuin:Karkki

Kuvat:

Pasi Salervo

Neidin asu:

Koko kokonaisuus, Pomp de lux

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat