Näillä "kampauksilla" F tällä viikolla on astellut hoitoon, temppukerhoon ja viikonlopunviettoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantain kampaus, jonka äiti sai päättä.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskiviikon hoitopäiväkampaus, F:n vakiotoive, eli kaksi lettia.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lettipäivän jälkeinen iltakampaus temppukerhoon, josta kuitenkin sitten tuli riita, eikä harjaa saanut käyttää edes jakauksen tekemiseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torstain "alaponkka", joka edustaa F:lle ison tytön kampausta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perjantain hiukset Hipsu-tädin letittämänä.

 

On muuten hassua huomata näistä kuvista, kuinka F.n tukka tummuu vain vuosi vuodelta. Mullahan on lapsena ollut aivan yhtä tummanruskeat hiukset kuin nytkin, Esko taas oli aivan pellavapää. Tästä F:n hiusväristä tulee mieleen pikkusiskoni luomuväri ja toisaalta Eskon äidin hiukset. Voi kun paksuuntuisivatkin vielä samaa tahtia kun anoppini hiukset, hänellä on yhdet kauneimmista hiuksista, mitkä tiedän!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

tätio
1/4 | 

tää viimeinen on mun lemppari. Itsekin sellaisen parille tytölle tehnyt mutta heillä oli lyhyemmät ja hennommat hiukset ja näin ollen hieman helpompi tehdä. Kiva postaus!

Iunau
2/4 | 

Onko teillä tangleteezer-harja käytössä? Sillä oon saanu 5v neidin jopa ite harjaamaan hiuksiaan, ennen ku oli kovaa tappelua takkujen kanssa. Ihan loistava harja takkuhiuksille ja harjakammoisille lapsille(ja itsellekkin)! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat