joutsen-2017-0361_LoRes.jpg
joutsen-2017-0361_LoRes.jpg

joutsen-2017-0640_LoRes.jpg
joutsen-2017-0640_LoRes.jpg

Polaris fiilis läheltä.jpg
Polaris fiilis läheltä.jpg

Polaris fiiliskuva.jpg
Polaris fiiliskuva.jpg

Aina, kun kuvittelee elämänsä olevan valmis, sitä tupsahtaa eteen asioita, joita ei olisi edes osannut kuvitella vuosi aikaisemmin. Niin kävi taas äskettäin. Kun vuosi vaihtui, minua pyydettiin nimittäin kotimaiselle Joutsenelle töihin. Tarjous yllätti, innosti ja oli sellainen, etten vaan yksinkertaisesti voinut tai halunnut kieltäytyä. Joten: Kuun alusta lähtien olenkin blogin, H23:n töiden ja muiden omien juttujen lisäksi totellut Joutsen-töissäni titeeliä Head of social media marketing. Meikäläisestä tuli siis kotimaisen untuvavuodevaate- ja takkibrändin sosiaalisen median aivot (ja kädet ja varmasti paljon muutakin sellaista, josta en vielä osaa kertoa).

Minulle Joutsen on ollut tuttu merkki tietysti jo vuosien ja vuosien takaa, mutta paremmin tutustuin Joutsenen ideologiaan, tuotantoon, tuotteisiin ja henkilökuntaan viime syksynä, kun tein ensimmäisen kaupallisen kampanjani heille. Tässä vuosien saatossa bloggaajana on kohdannut niin monta brändiä ja hyvää tuotetta, että jos joku merkki jää erityisesti mieleen, tietää siinä olevan jotain erityisen spesiaalia. Mutta niin todella Joutsenen kanssa kävi. Brändi tuntui alusta asti monesta syystä ihan omalleni. Ja kaipa ne tuolla Riihimäen päässäkin –  jossa Joutsenen tehdas, hallinto ja johto sijaitsevat – ajattelivat samaa, kerran halusivat lyödä hynttyyt kanssani yhteen. Nyt me ollaan tiimi!

Käytännössä uusi työni tarkoittaa joitain muutoksia meidän perheen arjessa. Vaikka montaa Joutsen-hommaa voikin tehdä etänä, olen Riihimäellä keskimäärin joka toinen viikko sellaiset muutaman päivää. Lähden seiskan junaan ja palailen illalla, kun työt on tehty. Näen Riihimäellä muita työntekijöitä ja pääsen sinne untuvan ytimeen ihan kirjaimellisesti paremmin kuin Tampereelta käsin. Ja onhan se vaan aika todella sykähdyttävää nähdä, miten kaikki ne prosessit tuotesuunnittelusta ihan lopulliseksi tuotteeksi asti tehdäänkään.

Olen oppinut tässä ajassa jo valtavan paljon Joutsenen brändistä, puhtaudesta, untuvan ja höyhenien erosta ja oikeasti vaikka mistä. Niin ja päässyt testaamaan takkeja eri säissä ja erilaisissa tilanteissa. Tutustumaan asiakaskuntaan ja näkemään välähdyksiä tulevasta.

Tämä kevät meneekin nyt osaltani varmasti aikamoisen untuvanpehmeässä alkuhuumassa. Mielessäni on monta sellaista asiaa, jotka haluan tehdä hyvin ja joissa ennen kaikkea haluan oppija tekijänä. Olen todella innoissani siitä, että saan yhdistää niin monta omaa vahvuusaluettani yhteen pakettiin ja samalla innostukseni kotimaisiin brändeihin ja tekstiileihin saa kulkea osana tätäkin työtäni.

Joten nyt kun katselette Instagram-videoitani, tiedätte, miksi juna vie niin usein Riihimäelle. Ja koska minun tehtäväni on olla Joutsenella myös linkki brändin ja teidän kuluttajien välillä, saa ihan kaikki toiveet, kysymykset, pyynnöt, ihastukset ja vihastukset toimittaa myös minulle esimerkiksi sähköpostin tai Instan kautta. Yritän vastata niihin parhaani mukaan ja suurimpiin kysymyksiin voisin kirjoitella vastaukset jopa tänne postauksiin astikin.

Kivaa alkanutta viikkoa! Huomenna ja keskiviikkona onkin taas edessä Joutsen. Saa seurailla instasta mun päivää Riihimäellä!

-Karoliina-

Kuvat: Krista Keltanen 

Kommentit (26)

Daniella
27/26 | 

Mua kiinnostaa untuvatuotteiden eettisyys. Olen ihan untuvikko (hehheh) tässä asiassa, mutta samaan aikaan kun innostuin untuvatuotteista, tajusin ettei ne untuvat ja höyhenet kasva puussa vaan eläimessä. Kiinnostaisi siis se untuvan ja höyhenen matka Joutsen-tuotteisiin.

Vierailija
28/26 | 

Aioin juuri kysyä samaa! Ajatus asiasta on ollut vähemmän mairitteleva joten olisi mukava tietää ja saada kuulla ettei höyheniä nypitä esim. eläviltä ja hereillä olevilta eläinpoloilta.

annepa
29/26 | 

Jos asia oikeasti kiinnostaisi, olisitte käyneet Joutsenen nettisivuilta tarkastamassa asian.

Daniella
30/26 | 

"Asiasta voi jo käydä lukemassa Joutsenen nettisivuilta."

"Ah, hei kiitti vinkistä! Eipä tullut mieleen."

Näinkin olisi voinut asian esittää. Mutta kiitos tosiaan vinkistä. Oli kiinnostavaa lukea aiheesta, joskaan en edelleenkään ole ihan varma mitä mieltä olen kokonaisuudessaan näistä eläintuotteista. Jatkan asian hauduttamista.

Vierailija
31/26 | 

Jos bloggari sanoo ”..saa ihan kaikki kysymykset, toiveet, ihastukset ja vihastukset ohjata myös minulle”, ei mielestäni ole kohtuutonta kysyä untuvan eettisyydestä. Tosiaan asiasta on Joutsenen nettisivuilla, mutta olisi brändille varmaan ihan hyvää mainosta, että heidän Some-edustajansa myös osaisi kertoa asiasta ja jakaa tietoutta, noita vähemmänkin eettisiä untuvatalijakin nimittäin on. Untuvaan myös liittyy paljon vanhoja ennakkoluuloja (esim.allergisointi), joita toki olisi hyvä purkaa mahdollisimman monessa mediassa, ja Joutsen onkin tehnyt tässä hyvää työtä. Itse olen siis Joutsen-fani, mutta tuohon aiempaan, töykeään KVG-kommenttiin haluaisin sanoa, että vegaanithan eivät esimerkiksi voisi untuvatuotteita käyttää ja jokainen vegaaniuteen pyrkivä voi miettiä, mihin omalla kohdallaan vetää rajan. Joutsen käyttää myös joissakin tuotteissaan turkista, mikä sekin voi olla monille riittävä syy boikotoida koko firmaa. Toisaalta he työllistävät suomalaisia ja ovat selkeästi monia kilpailijoita vastuullisempia joka suhteessa (ja untuva on ihanaa).

Hannamari
34/26 | 

Voi että, ompa teillä ihanan näköinen koti :)

Ja suuret onnittelut uudesta työstäsi!

AnnaKatri
35/26 | 

Hei aivan upea juttu! Paljon onnea! Harvaapa tyttöä tullaan oikein pyytämään, aika huikeaa, että vaikutus on siis ollut molemminpuolinen!

Minua kiinnostaisi sun ajankäyttö eri töiden välillä ja miten pidät yllä balanssia, kuinka priorisoit ja mikä on "prosenttimäärä" työajasta, jolla kutakin teet? Kysyn tämän puhtaasti henkilökohtaisista syistä, teen nimittäin itse perinteistä päivätyötä somen ja digin parissa ja aloittelen samalla omaa yritystä. Tuntuu, että vapaalle täytyy oikein repiä aikaa ja toisaalta oma jaksaminen on koetuksella. Varsinkin, kun tässä on vielä häät järkättävänä.

Ihanaa kevättä teille koko konkkaronkalle!

Anna

gonewiththewarmwind
36/26 | 

Vau onneks olkoon! Varmasti todella mielenkiintoinen duuni!

vibes
38/26 | 

Kävin ylläolevan ystävällisen kommentoijan innostamana lukemassa Joutsenen nettisivuilta heidän tuotteidensa eettisyydestä. Hienoa, ettei Joutsen käytä eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. Mietinpä vain, että kuinka eettistä on lintujen syötäväksi tuottaminenkaan. Tiloilla noudatetaan EU:n lainsäädäntöä etc., mutta tuotantoeläinten olot eivät yleensä ole kovin eettiset eläinten tai ympäristön näkökulmasta. Tietysti jos lähestyy asian eettisyyttä siitä näkökulmasta, että eläinten tuottaminen ruuaksi niiden hyvinvoinnin kustannuksella on oikein, niin silloin voi ajatella, että höyhen ja untuva menisivät sivutuotteena hukkaan. Olisi kiinnostavaa kuulla bloggaajan näkemys tähän asiaan. Turkisten käyttäminen tuotteissa ei myöskään mielestäni anna positiivista kuvaa yrityksestä, heillä on kuitenkin tulevaisuudessa pyrkimys korvata aito turkis jollain muulla... Miksei ole jo korvattu?

agariogames
40/26 | 

It is easy to understand, detailed and meticulous! I have had a lot of harvest after watching this article from you! I feel it interesting, your post gave me a new perspective! I have read many other articles about the same topic, but your article convinced me! I hope you continue to have high quality articles like this to share with veryone! Swords And Souls
 

Bobbyy
41/26 | 

Niin mukava blogi. Kaikki icture ovat niin täydellisiä ja sen otsikko on niin läheinen. Aina loistava lukeminen. Happy Wheels

Happ

 

 

Jordii
42/26 | 

Rakastan blogin lukemista. Viestisi on erittäin mielenkiintoista lukea ja jonnekin informatiivinen myös. Tämä blogi ja kuvat ovat niin mukavia. Peukut pystyyn. hotmail sign in postitus postituspostituspostituspostituspostituspostituspostituspostituspostitus 

 

angelicamandy
43/26 | 

I have learned in that time already a massive deal Swan logo, the purity, of feathers and down and truly the difference even from. So and were given to test the coats in one of a kind styles and in exceptional situations. Explore the consumer base and see the glimpses of the future Should i pay someone to do my essay cheap UK.

45/26 | 

This is a as like connector between two system and all system are connect by this setting for the sharing any data or any file from one system to an other system.

48/26 | 

JaiBalaji Packers and Movers in Navi Mumbai offer premium quality moving and packing services that are reliable, feasible and cost-effective. And cater to the ever growing demand for households, commercial establishments, industries and institutions.

49/26 | 

Kamal Cargo Packers and Movers in thane are expertise in Industrial transportation and packing services, Industries & office relocation. Household goods transportation services too. As per client need we offer cargo transportation services, commercial goods transportation services, heavy machinery transportation services.

50/26 | 

The hand control is anything but difficult to utilize and controls the abdominal area, knees, and general tallness of the electric bed edge to give most extreme solace and simplicity to the client or parental figure. Full Electric Bed is ideal for any home where somebody needs extra help with overnight boardinghouse like the additional comfort of having the capacity to modify the segments of the electric bed.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat